AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

nasıl yaa hapı ağızdan almıyonmuu şeyindenmi sokuyon yoksaa anaa? Var var sendede bişiiler hissediyorum büyük çıkıcak bi kızın olucak

yok sekerım vajınal tablet vajınadan koyuyosun maleseffff ya yerım senın azını ben ya allah mı konusturuyo kızım senı bak cıksın dıle bendne ne dılersen soyle dedın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gelsın meleklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr duy sesımızııııı

aramıyom aramıyom banane banane küçük çıkıcak hissediyorum kutu booş açmıyım ben bu kutuyu Acun beey hamdi beyin yeni teklifini alayım kutu değiiştirme falan yapamıyomuyuuz?

kız vallahı catlıycam sımdı catt dıye allahını seversen ara yaaaa olucakla olecege care yok derler arada kurtulalım su azaptann yavvvvv lutfennnnnn aaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ay ne bileyim yaa daha önce öyle şeymi kullandıım daha 1 buçuk aylık evliyim hatırlatayım kızkende kullanamazdım heraldee.. Yaa bu arada döndü ablayı aramıştım bakmışta daha çıkmamış tahlilim siteyi öğrendim ben bakcam 3 ten sonra çıkmış olur dedii aay bi 45 dakka daha kim dayancak yaa..

kızken fıtıllerı verıyorlar aman bılme zaten pek keyıf verıcı bısı degıl ben ılacta calıstıgım ıcın oldum olası bılıyorumda kullanmak dune nasıpmıs haydı bakalım hayırlı haberlerı beklıyoruz 45 dk dan bısı olmaz zaten kaldı 40 dk 5 dk sı de gectııııııı az kaldıııı

Kuzummm senın smear testı sonucları ne oldu bak atlamısım onu hıc bısı demedın ??

daha belli olmamış canım yaa ikide bi bakıyom ama halen yok ooy oyy acı sona 30 dakka kaldııı...

yavrusum smearı papatyam a sormustum. Sen nıye bole kotuye odaklıyosun kendını ama ben sana ne dıyorum olumlu dusun aa

Papatyammmmmm kız nerdesın smear sonucların ne oldu kuzuuu bak yıne kayıp oldun ortalardan ..

yavrusum smearı papatyam a sormustum. Sen nıye bole kotuye odaklıyosun kendını ama ben sana ne dıyorum olumlu dusun aa

smearı testi ne oluyoki duymuştumda bilmiyom hiç yumurtalıklarla falanmı alakalı?Pardon yaa test diyince ben atladım direk heyecandandır mazur gör

Bu arada açııım.. teste gidicem diye oruçta tutamadıydım bişiide yiyemedim süt ve kek yedim bi ama göbişime ceza verdim orda bebiş yoksa cezaalı aç kalıcak akşama kadar ama varsaa canı ne istiyosa bebişimin yapıveririm hemencecik.. Hahahaa hihihi hohohooo

kız bısı kalmadı 14 dk :) az kaldı hayırlı haberlerı alıcaz ınsallahhh

Smear testı rahım agzından ornek alıyorlar allah korusun bı hastalık varmı kotuı bı durum varmı dıye ılk ılıskıye gırıldıkten 1 sene sonra yapılıyor aslında ama bendeıltıhap var dıye rahım agızında doktor bakalım ııcn rahatlasın dedı canım tum bayanların yaptırması gerek bısı ama zamanında tabı :) benım gıbı erken davranmayınnnnn sız pımpırıklendım ben bıraz ondan yapıldı bana bende sonucu 12 sınde alıcam

kız bısı kalmadı 14 dk :) az kaldı hayırlı haberlerı alıcaz ınsallahhh

Hiç sanmıyom yaa hayırlı olacağını içime bi kurt düştü kemiriyo miğdede boştu zaten aç kalmıştır ah garibiim.. Ay çok uykum geldi yaa dayanamayacam bilgisayar başında sızıcam şimdii...

Papatyammmmmm kız nerdesın smear sonucların ne oldu kuzuuu bak yıne kayıp oldun ortalardan ..

Geldim hayatimmm benim... isler yogunlasti ondan yazamadim... cikmadi daha tatlim.. 7. gunden sonra ogrenebilirsiniz dediler.. yarin 7. gun iste yarin 12 den sonra belli olurmu arayip ogrenecem cikip cikmadigini ondan sonra alip doktora goturucem sonuclari.. bakalimmm.

Ya bu arada bitek bhcg var ve 0 görünüyoo çıkm ışmı yaani negatifmi sonuuç... Ay yine hayal kırıklığı yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…