saat 2 oldu hadi araaaaaaaaaaa
nasıl yaa hapı ağızdan almıyonmuu şeyindenmi sokuyon yoksaa anaa?Var var sendede bişiiler hissediyorum büyük çıkıcak bi kızın olucak
aramıyom aramıyom banane banane küçük çıkıcak hissediyorum kutu booş açmıyım ben bu kutuyuAcun beey hamdi beyin yeni teklifini alayım kutu değiiştirme falan yapamıyomuyuuz?
Aramıyom aramıyom banane banane küçük çıkıcak hissediyorum kutu booş açmıyım ben bu kutuyuacun beey hamdi beyin yeni teklifini alayım kutu değiiştirme falan yapamıyomuyuuz?
yok sekerım vajınal tablet vajınadan koyuyosun maleseffff ya yerım senın azını ben ya allah mı konusturuyo kızım senı bak cıksın dıle bendne ne dılersen soyle dedın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gelsın meleklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr duy sesımızııııı
ay ne bileyim yaa daha önce öyle şeymi kullandıım daha 1 buçuk aylık evliyim hatırlatayım kızkende kullanamazdım heraldee.. Yaa bu arada döndü ablayı aramıştım bakmışta daha çıkmamış tahlilim siteyi öğrendim ben bakcam 3 ten sonra çıkmış olur dedii aay bi 45 dakka daha kim dayancak yaa..
yaaakizim adami catlatmaaaabak hala geyik yapiyo!! hic mi merak etmiyonn
kızken fıtıllerı verıyorlar aman bılme zaten pek keyıf verıcı bısı degıl ben ılacta calıstıgım ıcın oldum olası bılıyorumda kullanmak dune nasıpmıs haydı bakalım hayırlı haberlerı beklıyoruz 45 dk dan bısı olmaz zaten kaldı 40 dk 5 dk sı de gectııııııı az kaldıııı[/QUOTE
Ayy inşallah hiç öğrenmemede gerek kalmaaz.. yaa bu hapların ağızdan içileni yokmu yaa basit bi enfeksiyon nede olsa iltihapmı dedi enfeksiyonmu tam hatırlamıyom ama enfeksiyon olsa gerek bol su içsem yetermi acabaa neyse onu yarın doktorla konuşurum bu arada bikaç saatlik uykuyla duruyom ben yaa okadar bekledim sonucu göremeden uyuyacam bu gidişlee
kızken fıtıllerı verıyorlar aman bılme zaten pek keyıf verıcı bısı degıl ben ılacta calıstıgım ıcın oldum olası bılıyorumda kullanmak dune nasıpmıs haydı bakalım hayırlı haberlerı beklıyoruz 45 dk dan bısı olmaz zaten kaldı 40 dk 5 dk sı de gectııııııı az kaldıııı[/QUOTE
Ayy inşallah hiç öğrenmemede gerek kalmaaz.. yaa bu hapların ağızdan içileni yokmu yaa basit bi enfeksiyon nede olsa iltihapmı dedi enfeksiyonmu tam hatırlamıyom ama enfeksiyon olsa gerek bol su içsem yetermi acabaa neyse onu yarın doktorla konuşurum bu arada bikaç saatlik uykuyla duruyom ben yaa okadar bekledim sonucu göremeden uyuyacam bu gidişlee
AY CANIM YAZIK SANA YA KALDI SURA 30 DK SABRET. AGIZDAN YOK KESKE OLSAYDI
Kuzummm senın smear testı sonucları ne oldu bak atlamısım onu hıc bısı demedın ??
daha belli olmamış canım yaa ikide bi bakıyom ama halen yok ooy oyy acı sona 30 dakka kaldııı...
yavrusum smearı papatyam a sormustum. Sen nıye bole kotuye odaklıyosun kendını ama ben sana ne dıyorum olumlu dusun aa
bu arada açııım..Teste gidicem diye oruçta tutamadıydım bişiide yiyemedim süt ve kek yedim bi ama göbişime ceza verdim orda bebiş yoksa cezaalı aç kalıcak akşama kadar ama varsaa canı ne istiyosa bebişimin yapıveririm hemencecik.. Hahahaa hihihi hohohooo
kız bısı kalmadı 14 dk :) az kaldı hayırlı haberlerı alıcaz ınsallahhh
Papatyammmmmm kız nerdesın smear sonucların ne oldu kuzuuu bak yıne kayıp oldun ortalardan ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?