Smear testı rahım agzından ornek alıyorlar allah korusun bı hastalık varmı kotuı bı durum varmı dıye ılk ılıskıye gırıldıkten 1 sene sonra yapılıyor aslında ama bendeıltıhap var dıye rahım agızında doktor bakalım ııcn rahatlasın dedı canım tum bayanların yaptırması gerek bısı ama zamanında tabı :) benım gıbı erken davranmayınnnnn sız pımpırıklendım ben bıraz ondan yapıldı bana bende sonucu 12 sınde alıcam
Ya bu arada bitek bhcg var ve 0 görünüyoo çıkm ışmı yaani negatifmi sonuuç... Ay yine hayal kırıklığı yaa..
Huu kızlaaar sonuç sıfııır yaa bu daha geçen "1"di yaa ne ara "O" olduuu...Oooy oyy madem bebek yok adetim niye gelmedii..Neyse ben bi çıkayım yaa uyuyum biraz baari uyuyunca unuturum aklıma gelmes bi müddet hiç diilsee.. Hosçakalıııın
cikmis canim... Agustos sonuna insallah artik.. uzme kendini bitanemmm
bengisu üzme kendini sakın...hayırlısını iste allahtan.çalışmalara devammmmm
canım adet gecikmesi stresten filan olabiliyormuş, benm de geçen ay öyle bi gecikmişti hem de 9-10 gün kadar, doktora gittim, hanımlarda yılda 1 veya 2 kez bu tarz gecikmeler olabiliyormuş, normalmiş. stres hava değişimi filan bile bu tarz gecikmelere yol açabilirmiş. allahtan hayırlısı canım, durmak yok, bebiş için çalışmalara devam, naz yapıyo senn bebiş heralde
ühü ühü ağlayılılay ben uyuyum baari biras göbişede iftara kadar mama yok hatta su bile yok cezalııı...
al iste ortak yanlarimizin birisi daha hahaha ikimizde mart ve nisan da evlendik ama ayni hafta gittik smear testi yaptirdik hahaha 1 sene dolmamasina ragment.. Benim yarin belli olcak seninde cuma gunu tatlimmm temiz cikcak ama ben biliyommkiiii
evet kusum ortak noktamız bır vallahı benımkıde temız cıkıcak ben emınım hayırlısı olsun tabı ... Aman basım cok agrıyor nedense bugun bıde mıgdem bulanıyokı ne koku duysam ıcım kalkıyor usuttuk mı nedır acaba
Yok canım bende donem donem olur zaten reflum var benım ondan mıgdem yanar ve bulanır o yuzden hamılelık olsa bıle ınanmam yormam ama cok yanıyo nedense ılacda ıcmıyorum hıc eger bısı var sa dıye aksam akadar kıvranırım artık valla. He bu arada senle bı ortak noktamız daha var buda 10 olsun ıkımızde kendı ısımızı yapmıyoruz ..
evet canim yaaa yapmiyoruz gercekten.. Amerikaya gidince artik insallah kendi isimi yapmaya baslarim. Finans okudum ben. Senin asil isin nedir canikommm.. Sen birakcakmisin isi yakinda dusunuyomusunn? Kuzuuu sana birsey sorucam.. Ben dun sahurda basladim adetime.. Bugun cok hafifledi ya bitti bitecek neredeyse.. Dunden beri bu 3. Pedim.. (ki ben sk sk degistiririm) neysee bitti bitecekkk. Silince geliyo sadece.. Internetten bakiyorum simdi yumurtalama gun tahminime ama ben hapi yarida kestim ya bi garip oldu tarihler.. Yardimci olsanaaa... 8 agustos, 21 temmuz ve 27 haziran son regl tarihlerim.
yavrusum grafikerim ben. Grafik tasarım okudum. Canım senı nyumurtlama tarıhın 26 tem-31 tem arasıydı 24 gunde bır oluyorsun galıba sanırsam. Ama hapı bıraktıgın ıcın erken oldun. Az gelmesı normal ılk hapı bıraktıgında oyle oluyor benımde aynen oyle oldu hemde normalde 4 gun surer 2 gun oldum ve gunde 2 ped bıle ancak degısıyordum yanı. Bundan sonra duzene gırcek ve regl olursan tam yerıne oturcak canını sıkmasın o durum canıkom
anladim canim skmiyim o zaman canimi cok az geldi diye.. Doktor gecen kontrolde dedi ya yumurtaliklarin tembellesiyo diye o yuzden uzuluyorum iste... Ben ne zaman calismalara yogunlasicam onu bakmaya calisiyorum internetten yawwww. Ama normalde 24 gunde bir oluyorum canim...
canım ayın 18 ı gıbı yumurtlama tarıhın baslıyor normal sartlarda ve 7-8 gun suruyor o doneme agırlık ver ve gun asırı ılıskıye gırın
hayatimm herkez gitmis bi biz kalmisisz yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?