AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

tamam canim oyle bakayimmm.. Offf 630 olsada evime gitsem.. Kocami ozledimm bennn
ben hıc ozlemıyorum cunku kocısım tam caprazımda oturuyor :) aynı yerde calısıyoruzzzz . Ama olsunda sen gıt bıran evvel kusummm benımde kocısım nobetcı bugun 10 da gelcek eve

benzetmesin canım kızcak bişey aniden misafir geldi die zırt die çıkmak zorunda kaldım ben 86 lıyım 7 uğurlu rakamım
inşallah allah gönlümüze göre versin bizimde ailede var eşiminde tarafında ikiz var
hiç kızarmıyım ne var kızıcak yawrularım benim:)=
canımmmm hoşgeldinnnnnnn
2-3 gündür çok yoğum bir şekilde bu foruma bakıyorum.yazılanları okudum bol bol...bi çok şey öğrendim.ben de sizden biriyim artık.beni de alın aranıza..sevin beni şefkat gösterin )))

hoşgeldinn nazzzzz sefalar getirdinn

abooooo ballilara bakkk!!! Kiz sklmiyomusunuz birbirinizden hahahah

yok yavrusum sıkılmıyoruz ama daha cok doyamıyorum onu gorup dokunamamak rahat rahat konusamamak sole yaklasamamak cook kotuuuu o yuzden doyamıyorum eve gelınce ınmıyorum kucagından wc ye bıl eberaber :)))) sarılıyorum doya doya

bengisu üzülme canım daha önümüzdeki maçlara bakıcaz ...

bengısu artık aglaya aglaya uyumustur zaten uyummaıs butun gece burdada harap ettı kendını onu cok ıyı anlıyorum ama elden baska bııs gelmıyor canım benım uyusun mısıl mısıl ..

Yaa daha adet bile olamadımkii sonuna yetişeyiim kaçtıı gelmiyo adetiim.. bikaç gün daha bekleyim bakayım olmassa kadın doğumcuya giderim yaa oof off ..

Aynen yaa bendede miğde yanması kokuya duyarlılık falan vardıı üşüttüğümdemiş demekkii aşırı gaz vardı bide bende idrarda koku falan ben hamişliğe yormuştum ne güzeel ama maalesenef olmadıı bende takmayacam bidaa yaa olursa olur naapalım...

canım mıgde bulanması ıdrar kokusu sarı sumuksu akıntı vajınal enfeksıyon belırtısıdır yanı ıltıhap vardır ben ondan kullanıyorum ıste donaxyl ı dedım ya sana bugun vajınaltablet. Bunalrın hepsı ıdrarf yolu enfeksıyonundan olur belırtıler bunlardır ozellıkle sarımsı sumuksu akıntı kokan ıdrar ve de mıgde bulantısı canım benım. Sen ıdrar yolu tedavını ol reglınde gelır o arada bı doktora gıt daha bekleme sonuclar negatıf nasıl olsa kendını yersın boyle

Heh soyle ya bırak olursa olurrr zaman bırak dusunme dusunursende olursa olur hayırlısı de gec tamam skeerıtos sımdıde reglı ol da ondan sorası basıt ıs

1 yaş varmış demekki aramızda kızmadığına alınmadığına çok sevindim canım yaa aman olsunda kaaç tane olursa olsun yaa yeterki sağlıklı olsuun..

bengısu artık aglaya aglaya uyumustur zaten uyummaıs butun gece burdada harap ettı kendını onu cok ıyı anlıyorum ama elden baska bııs gelmıyor canım benım uyusun mısıl mısıl ..

Yok yaa ağlamadım kız niye ağlayıım ama yarın kocişime pek bi naz yapacağım kesin her istediğimi yaptırırım ben şimdi ona kesin moralim kötü diyee..Aah ahh oruç olmasak nerelere götüttürürdüm ben kendimi yaa Ah biz yokmuyuuz varyaa çok pisiiiz garibim zaten ne desem yapıyo 5te aradı sonucı sormaya uyandırdı üzülme bitanem yine yaparız olur daha diyo neyse kızlar akşam karakolun iftar yemeği var otelde kocişim karakolda nöbetçi gelemiycek ama olsun beni alıcaklar arkadaşlar evde tek oturup kafayı yemekten iyidir moral olur biraz hem belkim gidiim hazırlaniim bari..

Haklısın canım yaa bende gideyim yarın o ilaçtan yazdırayım baari ama adet olursam mesele ozaman noolcak adetkende koyulmaz sonuçta o oaraya yarıda kalcak tedavi en iyisi adet biter bitmez başlamak dimi önce bi adet söktürücümü kullansam acaba onuda yazdıriim dimi ooy oyy..

Heh soyle ya bırak olursa olurrr zaman bırak dusunme dusunursende olursa olur hayırlısı de gec tamam skeerıtos sımdıde reglı ol da ondan sorası basıt ıs

Haklısın canım oluşuna bırakcam ilk acemiliğimize geldi işte bidaa ovulasyon testi falanda yaparım belkim yumurtmala zamanımı bileyim en azından..

merhaba arkadaşlar ben de Ağustos'ta hayırlısıyla hamile kalmak istiyorum geçen ay 6 gün geciktim çok ümitlenmiştim ama artık bu ay olsun:)

merhaba arkadaşlar ben de ağustos'ta hayırlısıyla hamile kalmak istiyorum geçen ay 6 gün geciktim çok ümitlenmiştim ama artık bu ay olsun:)

hosgeldınnnnnnn ınsallah agustosta hamıle kalırsınnn hayırlısı olsun bakalım ama olumlu dusun olumlu olsunnnn ..

hoşbulduk canımmmmm...sizleri tanımak çok güzel..yavaş yavaş herkese aşina oluyorum...arada karıştırırsam da kusura bakmayın..

merhaba arkadaşlar ben de Ağustos'ta hayırlısıyla hamile kalmak istiyorum geçen ay 6 gün geciktim çok ümitlenmiştim ama artık bu ay olsun:)

Hoşgeldin canım kızmazsan bişii diycem ne ilginç isim bulmuşsun kendine Aşkım aşkım dizisinde bi makikosa vardı ordanmı geldi yoksa aklına? Bende bu ay hüsrana uğradım geciktiği halde hayla adet olamadım bişiide yokmuş inşallah ağustos bitmeden yada eylüle bende bebiş haberini alırım yaa Allahım tüm isteyenlere bebiş versin en kısa zamandaa...

Ay kimsecikler kalmamış nazla benden başka yaa ee tabi milletin kocişi gelmiştir yemeğe ona cici mamalar yapmakla meşguldürler ama benim koca nerdee çalışıyo yinee hemde karakolda nöbetçii dışarı çıkamadığı için yemeğede gelemiyoo ben bi başıma katılmak zorunda kaldım yaa bu akşam tüm karakolun erkekleride hanımları çocukları orda olcak bi ben sap gibi gidiyom yaa oof off şans yok bizde arkadaş hele kocacımda hiç yok.. Bizim en büyük şansımız birbirimizi bulmamızdı zaaten çok şükür Allahım bizi tesadüf eseri birbirimizin karşısına çıkardıı ee gülüşümü çok beğenmiş kocişim neyse ben çıkıyom beni almaya geliyo arkadaşlar gidip miğdemi bayram ettircem en azından yemek hazırlamak zorunda kalmadım bugün Hadi ben kaçar akşam görüşürüüüz öptüm siziii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…