ıvıt bebısım bı bız kalmısız o sıteler kafayı yemıs sen bundan sora hesaplarken obur adetlerını hesaba katma 8 agustos ve sırkulıs 24 yazıp bak olur mu sekerım
ben hıc ozlemıyorum cunku kocısım tam caprazımda oturuyor :) aynı yerde calısıyoruzzzz . Ama olsunda sen gıt bıran evvel kusummm benımde kocısım nobetcı bugun 10 da gelcek evetamam canim oyle bakayimmm.. Offf 630 olsada evime gitsem.. Kocami ozledimm bennn
ben hıc ozlemıyorum cunku kocısım tam caprazımda oturuyor :) aynı yerde calısıyoruzzzz . Ama olsunda sen gıt bıran evvel kusummm benımde kocısım nobetcı bugun 10 da gelcek eve
benzetmesin canım kızcak bişey aniden misafir geldi die zırt die çıkmak zorunda kaldım ben 86 lıyım 7 uğurlu rakamımAllah kaderlerimizi benzetmesin desem ayıpmı oluur?Ben senin kadar güçlü diilim dayanamazdım kolay kolay bebeklerimin acısına dediğim gibi çok güçlüsün çok taktir ediyorum seni bu konuda maaşallah sana ama ruh ikizi olabiliriz canım tabii 87 doğumlumusun kız sende benim gibi yoksa o sondaki 7 ne oluyoo yaşmı 27? Ay hadi bebişlerimiz olsun büyük sürpriz yapalım yaa..
inşallah allah gönlümüze göre versin bizimde ailede var eşiminde tarafında ikiz varNeden olmasın canııım senden çok hakedenmi var ikizleri aramızdaa Allah senden iki tane aldı inşallah ikisinide geri hemencecik yerine koyaar..Ay hadi inşallaaaah ikizin oluur ay bende korkuyom haa ikizim olur diye eşim kızdırıp duruyo belki ikizimiz olur diye eşimin teyze çocukları ikizde ailede var yaani zaten doğumdanda korkuyom ben birini zor doğururum ikisini nasıl çıkarcaam bakmasıda zooor bi başıma nasıl bakarım ama iiiinşallah senin ikizin olur yaa dediğim gibi Allahım meleklerinin ikisinide geri yerine koysun tez zamanda inşallaaah
hiç kızarmıyım ne var kızıcak yawrularım benim:)=yok be sekerım kusmes selın bıze sana alınmaz o hem kotu bısı demedın kı hem selın cok kuvvetlı evet allah on ahayırlı bebıckler versın bıran evvel tabı ısteyen herkese hayırlı degılmıs demekkı allahım bılır yapıcagını alan da o veren de o yuzden dua edelım hayırlısı nasıp etsınnnn herkesee sende sıkıntı yapma kendıne kaldı surda ıkı saat olumlu olucak hem belkkı ne bılıyosun ıdrarda cıkmaz zaten cogu kısının kı kan garantıdır kesındır hem bı durum olumsuz cıkarsa o zaman konusalım dned ıyorum san aolumlu dusun olmassada hayırlısı degılmıs yenı evlkıyız dah aılk seferde olcak dıye bııs yok bı sorakı ay olur
canımmmm hoşgeldinnnnnnnselam kızlar nasılsınız? selincim açmıştı konuyu ama yazmak bugüne nasipmiş...bişey sorcam bilen varsa.dün 16.günümdü akıntı içinde çok hafif kan vardı .yumurtanın çatlamasında olabilir mi bu ?yaşayanınız var mı?
2-3 gündür çok yoğum bir şekilde bu foruma bakıyorum.yazılanları okudum bol bol...bi çok şey öğrendim.ben de sizden biriyim artık.beni de alın aranıza..sevin beni şefkat gösterin)))
abooooo ballilara bakkk!!! Kiz sklmiyomusunuz birbirinizden hahahah
bengisu üzülme canım daha önümüzdeki maçlara bakıcaz ...
yavrum aglama ama kıyamam bak hayırlısı degılmıs her serde bı hayır vardır uzme kendını sakın daha agustos bıtmedı bakarsın sonunda kalırsın hem daha ılk deneme uzme kendını hayırlısıyla hepımız hamıs kalcaz bakalımm
evet kusum ortak noktamız bır vallahı benımkıde temız cıkıcak ben emınım hayırlısı olsun tabı ... Aman basım cok agrıyor nedense bugun bıde mıgdem bulanıyokı ne koku duysam ıcım kalkıyor usuttuk mı nedır acaba
aynen yaa bendede miğde yanması kokuya duyarlılık falan vardıı üşüttüğümdemiş demekkii aşırı gaz vardı bide bende idrarda koku falan ben hamişliğe yormuştum ne güzeel ama maalesenef olmadıı bende takmayacam bidaa yaa olursa olur naapalım...
benzetmesin canım kızcak bişey aniden misafir geldi die zırt die çıkmak zorunda kaldım ben 86 lıyım 7 uğurlu rakamım
inşallah allah gönlümüze göre versin bizimde ailede var eşiminde tarafında ikiz var
hiç kızarmıyım ne var kızıcak yawrularım benim:)=
canımmmm hoşgeldinnnnnnn
hoşgeldinn nazzzzz sefalar getirdinn
bengısu artık aglaya aglaya uyumustur zaten uyummaıs butun gece burdada harap ettı kendını onu cok ıyı anlıyorum ama elden baska bııs gelmıyor canım benım uyusun mısıl mısıl ..
canım mıgde bulanması ıdrar kokusu sarı sumuksu akıntı vajınal enfeksıyon belırtısıdır yanı ıltıhap vardır ben ondan kullanıyorum ıste donaxyl ı dedım ya sana bugun vajınaltablet. Bunalrın hepsı ıdrarf yolu enfeksıyonundan olur belırtıler bunlardır ozellıkle sarımsı sumuksu akıntı kokan ıdrar ve de mıgde bulantısı canım benım. Sen ıdrar yolu tedavını ol reglınde gelır o arada bı doktora gıt daha bekleme sonuclar negatıf nasıl olsa kendını yersın boyle
Heh soyle ya bırak olursa olurrr zaman bırak dusunme dusunursende olursa olur hayırlısı de gec tamam skeerıtos sımdıde reglı ol da ondan sorası basıt ıs
merhaba arkadaşlar ben de ağustos'ta hayırlısıyla hamile kalmak istiyorum geçen ay 6 gün geciktim çok ümitlenmiştim ama artık bu ay olsun:)
benzetmesin canım kızcak bişey aniden misafir geldi die zırt die çıkmak zorunda kaldım ben 86 lıyım 7 uğurlu rakamım
inşallah allah gönlümüze göre versin bizimde ailede var eşiminde tarafında ikiz var
hiç kızarmıyım ne var kızıcak yawrularım benim:)=
canımmmm hoşgeldinnnnnnn
hoşgeldinn nazzzzz sefalar getirdinn
merhaba arkadaşlar ben de Ağustos'ta hayırlısıyla hamile kalmak istiyorum geçen ay 6 gün geciktim çok ümitlenmiştim ama artık bu ay olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?