AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

ahh canım benim seni en iyi ben anlarım.siz yine en fazla 2 gün görüşemiyorsunuzdur.benim kocamda müfettiş.yılın 5-6 ayını şehir dışında geciriyor.her yıl asker yolu bekler gibi bekliyorm.bu sene askerden yeni geldi die şehir dışı işi vermediler.kısa süreli gidip gelio şimdilik..bebiş için tam sırası..yoksa adamı bulmak imkansız yahuuuuuu )))

şekerler ıyı aksamlarrroooo benım kociş nöbetçi bugun 10 da evde olur dedımbı nete gırım ıyı aksam dılıım herkese canım benım bengısu cok sevındım canım kendını rahatlattıgına evet reglıyken alınmıyor sen bı reglı olda oyle basla bak ben onudusunemedım hayırlısıyla bı reglı olsan da kullanmaya baslarsın canım aksam 10 dan sonraugrayabılırsem ugrıycam hepınızı cooookk sevıooorummm opuldunuzzzz

kızlarrrrr ben nezaman adet olcam doktorum izinde başka bi doktorada gitmiycem banane yaaa

Abooov o çok daha kötüymüş yaa Allah sana kolaylık ve sabır versin canım yaa çok zor vallaa ben 1 gün göremesem özlüyom sen nasıl dayanıyon okadaar.. Bencede bulmuşken kocayı yap hemen hiç diilse kocişin yokken bebişin sana eş olur oyalanırsın onla yaa vermesler inşallah bidahada öyle şehir dışına yaa bu arada ne müfettişide öööyle onca zaman gidiyo gelmiyoo? Ayy ilerde doğuya gittiğimizde bende göremem heralde kocacığımı öyle günlerce aylarca yaa..

Anaam gene kimse yok yaa hani gelicektin sende 10dan sonraa valla iyi eğlendik bu akşam yaa iyi geldii önce yemek yedik saat 9a kadar falan o fasıl sürdü sonra dışarı sahilin oraya oturmaya gittik müzikli bi kafeteryasında oturduk en sonundada bi yarım saat falan oyun salonuna gittik orası çok güzel sardı işte bovling buz hokeyi falan oynadık sonra gelirkende 5 boyutlu kısa bi sinema gibi korku tüneline girdik o süperdi yaa bayanlardan kimse cesaret eip giremedi ben girdim hız trenini açtılar çok güzeldi yaa erkeklerden falan korkan oldu çok güldüm onlara yaa hahaha bide erkek olcaklar ben onlara güldüm zaten paso bayanları ikna edebileydim bidaa giricektimde olmadı gelen korktular yaa.. Bidaa inşallah kocişimle giderim yaa çok güzeldii onsuz pek içime sinmesede eğlendim valla unuttum tüm herşeyi

Yaa şu resimli çizelge gibi şeyi hani ne kadarlık evli olduğunu falan nerden nasıl ekliyoduk yaa bende istiyoruum...

Yuuppi yaptıım tarihinede düğün diilde nikah tarihimizi yaptım 2 ayı görürseniz şaşırmayın arkadaşlar nikahımızı 1 ay önce yapmıştık Oooy gece gece gene kimsecikler yok yaa..Annaaam saat 3 buçuk olmuuş ben ne ara sahur yapcaam kaçtım been

Yuuppi yaptıım tarihinede düğün diilde nikah tarihimizi yaptım 2 ayı görürseniz şaşırmayın arkadaşlar nikahımızı 1 ay önce yapmıştık Neyse hayla gelen giden yok yatiim uyumaya çalışiim bari bende yarın bana hayırlı olsuna bugünkü karakol tayfasının bi kısmı gelcek çaya oruçla hazırlık biraz zor olcak ya olsun iyi geceler kuzucuklarım size ooh uyuyun siz kocişlerinizin koynunda mışıl mışıl bakalım bende sabah kocişim gelince onla uyurum özledim zaatii.. Hadi ben kaçtım öptüm sizii..

Gunaydınn kızlaaarrrrrrrr. Nasılsınız bakalım?? Bakalım bugun nasıl bı gune basladık ..

gunaydın canım ıcını sıkma belkıde reglı olucaksın ondan olabılır mı??

ewet belkide zaten onun huzursuzluğu var üzerimde yaa sinirlerim bozuldu nezaman yumurtlıycam nezaman adet olcam bütün tarihler birbirine girdi hiç bişey hesaplayamıorum

ewet belkide zaten onun huzursuzluğu var üzerimde yaa sinirlerim bozuldu nezaman yumurtlıycam nezaman adet olcam bütün tarihler birbirine girdi hiç bişey hesaplayamıorum

ah canım bızım herseyımız sorun vallahı ya ne zaman regl olcam ne zaman yumurtlıycam regl olcakmıyım hamılemıyım a hamıleyım saglıklı mı ne zaman dogurcam ... Boyle gıdıyor gecıyor hayat. Canım benım sıkma kendını sen nelerı atlattım bı reglımı sınırını bozucakk bozmasın derın nefes al sen

saol canım benim ewet çok zor günlerdi ama allah sabrını veriyor

saol canım benim ewet çok zor günlerdi ama allah sabrını veriyor

valla senın yerınde baska bırı olsa sabır falan edemezdı. Sen cok guclu bırısın emınım karsıılıgı verıcektır allahım sana bu sınavdan sora ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…