Ay kimsecikler kalmamış nazla benden başka yaa ee tabi milletin kocişi gelmiştir yemeğe ona cici mamalar yapmakla meşguldürler ama benim koca nerdee çalışıyo yinee hemde karakolda nöbetçii dışarı çıkamadığı için yemeğede gelemiyoo ben bi başıma katılmak zorunda kaldım yaa bu akşam tüm karakolun erkekleride hanımları çocukları orda olcak bi ben sap gibi gidiyom yaa oof off şans yok bizde arkadaş hele kocacımda hiç yok..Bizim en büyük şansımız birbirimizi bulmamızdı zaaten çok şükür Allahım bizi tesadüf eseri birbirimizin karşısına çıkardıı ee gülüşümü çok beğenmiş kocişim neyse ben çıkıyom beni almaya geliyo arkadaşlar gidip miğdemi bayram ettircem en azından yemek hazırlamak zorunda kalmadım bugün Hadi ben kaçar akşam görüşürüüüz öptüm siziii..
ahh canım benim seni en iyi ben anlarım.siz yine en fazla 2 gün görüşemiyorsunuzdur.benim kocamda müfettiş.yılın 5-6 ayını şehir dışında geciriyor.her yıl asker yolu bekler gibi bekliyorm.bu sene askerden yeni geldi die şehir dışı işi vermediler.kısa süreli gidip gelio şimdilik..bebiş için tam sırası..yoksa adamı bulmak imkansız yahuuuuuu)))
şekerler ıyı aksamlarrroooo benım kociş nöbetçi bugun 10 da evde olur dedımbı nete gırım ıyı aksam dılıım herkese canım benım bengısu cok sevındım canım kendını rahatlattıgına evet reglıyken alınmıyor sen bı reglı olda oyle basla bak ben onudusunemedım hayırlısıyla bı reglı olsan da kullanmaya baslarsın canım aksam 10 dan sonraugrayabılırsem ugrıycam hepınızı cooookk sevıooorummm opuldunuzzzz
kızlarrrrr ben nezaman adet olcam doktorum izinde başka bi doktorada gitmiycem banane yaaa
Gunaydınn kızlaaarrrrrrrr. Nasılsınız bakalım?? Bakalım bugun nasıl bı gune basladık ..
günaydın canım..off bugün içimde bi huzursuzluk var kendimi ii hissetmiorum hiç enerjim yok
Gunaydınn kızlaaarrrrrrrr. Nasılsınız bakalım?? Bakalım bugun nasıl bı gune basladık ..
gunaydın canım ıcını sıkma belkıde reglı olucaksın ondan olabılır mı??
gunaydin balim petegimmm
ewet belkide zaten onun huzursuzluğu var üzerimde yaa sinirlerim bozuldu nezaman yumurtlıycam nezaman adet olcam bütün tarihler birbirine girdi hiç bişey hesaplayamıorum
ah canım bızım herseyımız sorun vallahı ya ne zaman regl olcam ne zaman yumurtlıycam regl olcakmıyım hamılemıyım a hamıleyım saglıklı mı ne zaman dogurcam ... Boyle gıdıyor gecıyor hayat. Canım benım sıkma kendını sen nelerı atlattım bı reglımı sınırını bozucakk bozmasın derın nefes al sen
gunaydın cıcegım bocegım papatyammmmm naparsınnn
saol canım benim ewet çok zor günlerdi ama allah sabrını veriyor
saol canım benim ewet çok zor günlerdi ama allah sabrını veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?