napayim be canim benim... Oturuyorum iste oyle bos bos sen napiyonnn
aynen tatlim sen neleri atlatmissin.. Dur sabret birazcik... Ama harbiden biz kadinlar ne kadarda dertliyizzzzz yaaa
napıyım be gulum haftanın bıtmesını beklıyorum nedense cok bunalttı bu hafta benı gecmekte bılmedı daha carsamba bıde ısın kotusu bu cumartesı de calısıyorum 3 e kadar offf offfff sıkıldımm hemde cokkkkkk...
aynen oyle nerde sorun var sankı bızı cekıyor nerde sabır orda bız nerde dert orda bız ama bunların yanı sıra allah bıze cok guzel bısı bagıslamıs annelık .. Sımdı onu beklıyoruz..
ayyyy evet yaptigimmiz isi sevmiyoruz ya ondan galiba biz cok skliyoruz tatlim yaaaaa. Bende gecen hafta cumartesi gunu calismistim 6:30 a kadar offf bitmek bilmemisti.. Neyseki bu hafta sonu evdeyimm amaa bu seferde kocisim calisiyor butun hafta sonu.. Offf offfff
zaten o bize verilen en buyuk hediye canim.. Iyki kadin dogmusuz dedirten tek sey olabilirr
ıvıt gecmek bılmıyor valla bu cumartesı olsada dıyorum pazar gelse hadı cumartesı yarım gun dıye ıdare edebılıyorum ama hafta ıcı zaman gecmek bılmıyor resmen yavv bide iş yok piyasa durgun o zaman daha bı sıkılıyorum zaten sureklı uyku halım var bılgısayar basında dalıyorum bazenBu arada kaldı 6 gun 7. Gun reglı olmam lazım 6 gun kaldı sayıyorum bazen tum merakım kacıyor bılıyomusun acaba hamılemıyım bıle demıyorum sankı emınım gıbı halukı hıc aklıömdan bıle gecırmıyorum sartlamıyorum belırtı yormuyorum ama nedense emın gıbı ıcım anlayamadım bu sefer degısık bı hıs.
oyyy kiyamam sana.. ama yine de fazla kaptirma kendini bitanemm sonra uzulmeni hic istemiyorum biliyorsun.. sen yine olumlu dusun ama hazirliklida ol.. aynen bizdede piyasa durgun hicbirsey yapmiyoruz su an butun gun face ve kk da takiliyorum hahaha
günaydın kızlaaarrr :) dün akşam kalabalık misafirleerimiz vardı, yemekti, tatlıydı derken vakit geçti. Herkes gitti, sonra da kocişle etrafı toparladık, sonra sahur derken, baya iyi uyumuşum :d ama iyi olmuş kendime gelmişim
Ya bu sabah iyice takıldı aklıma hamilemiyim diye, en erken ne zaman anlaşılır bu böcekler yaaa :44: Yani 1 haftada anlaşılır mı
günaydın kızlaaarrr :) dün akşam kalabalık misafirleerimiz vardı, yemekti, tatlıydı derken vakit geçti. herkes gitti, sonra da kocişle etrafı toparladık, sonra sahur derken, baya iyi uyumuşumama iyi olmuş kendime gelmişim
ya bu sabah iyice takıldı aklıma hamilemiyim diye, en erken ne zaman anlaşılır bu böcekler yaaa :44: yani 1 haftada anlaşılır mı
ama çok sinir bozucu bir durum bu yaa :2: Var mı yok mu , kendimi kaptırmayayım diyorum ama düşünmeden de edemiyorum
canım ole her suphelı ılıskıyı aklın tarakarsan kendını yer bıtırırsın dusunmeakısına bırak reglıne 3-4 gun kala belırtılerı sezersenkan testı yaparsın kesın anlasılır
öyle yapayım diyorum ama istemeden aklıma geliyor , neyse, boşverdim gitti ,
sizde ne var ne yok, nasıl giddiyor ramazan
valla bende normal gunden bır farkı yok gıbı hıc ıyı degılım bu ara oruc falan hak getıre baslarında tuttum sımdı deselerkı allah sneın tum gunahlarını affedıcek tut hayatta tutamam mıgdem berbat zaten nasıl yanıyor nasıl yanıyor bıde cok halsızım tansıyon dusuyor dun aksam fenalastım zaten ıs yerınde 4 e 2 ydı tansıyonum acıldekı doktorlar sok gecırdı tansıyonu gorunce hamılemısınız kan testı yapalım dedıler yaptırmadım. ama hıc ıyıo degılım ozellıkle bu hafta
aman canım, önce sağlık gelir, oruç sonra. allah bile insana zorla oruç tut kendini perişan et demiyor, kazası var, müsait zamanda yaparsın, inşallah belirtiler doğrudur
Abooov o çok daha kötüymüş yaa Allah sana kolaylık ve sabır versin canım yaa çok zor vallaa ben 1 gün göremesem özlüyom sen nasıl dayanıyon okadaar..Bencede bulmuşken kocayı yap hemen hiç diilse kocişin yokken bebişin sana eş olur oyalanırsın onla yaa vermesler inşallah bidahada öyle şehir dışına yaa bu arada ne müfettişide öööyle onca zaman gidiyo gelmiyoo? Ayy ilerde doğuya gittiğimizde bende göremem heralde kocacığımı öyle günlerce aylarca yaa..
ikimizde kamuda müfettişiz.o bana göre çok daha fazla geziyor.benim olduğum kurumda bayanları biraz kayırıyorlar. ama eşimin fx yılda 4-5 kesin teftişi var.2009 yılında bu süre 6 buçuk aya kadar çıkmıştı.çok zor oluyor tabi..kolay degil.yaz aylarında gidiyor bide..en kötüsü...haziran-temmz-ağustos-eylül kesintisiz...işte bu yüzden benim bu ay hamiş olmam lazım.mayısta doum yapıp bebegi de alıp ücretli iznim sırasında eşiimn olduğu yerde olmak istiyorum.yoksa eşim doğum esnasında yanımda bile olamayabilir
üzülme naz ben gelir sana bakarım :):)inşallah hamile
kalırsın bu aralar
Kızlar nerdesın yahuuu bugun kımsenın tadı yok herhalde ugramıyor kımse bende sımdı gırdım bakıyım dedım neler yazılmıs tıkk yok vallahıı ... Elooo kımse yokmuuuuuu nerde bıızm kızlar!!
Kızlar nerdesın yahuuu bugun kımsenın tadı yok herhalde ugramıyor kımse bende sımdı gırdım bakıyım dedım neler yazılmıs tıkk yok vallahıı ... Elooo kımse yokmuuuuuu nerde bıızm kızlar!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?