ben varım olmaz mı?
ay tabıkı kı olurrrrValla canım sıkıldı bı bakıyımsuraya dedım aa kımse yok sastım kaldım vallahı bu ne ya herkes cıl yavrusu gıbım dagılmıs
kızlarr doktorum gelmiş yarın gidiyorum sonunda muayneye bu ne yaa 9 gün oldu hala gelen giden yokk gebelik olmadığını biliorm böyle saçma bekleyiş olmaz zaten acaip akıntım arttı kesin enfeksiyon var zaten neye dikkat edersen daha çok başına gelir günde 2 don değiştirirsen böle olur millet bi hafta giyer ona bişey olmaz
napıyım bende oyle dolandım bı kac forumu takma bunları kafana okuma etkılenıyorsan bosver gıtsn yok canım yurtdısına cıkıcak olan ben degılım papatyam cıkıyor.öle herkescikler gitmiş.ben de diğer forumlara göz attım.kısırlık forumuna girdim.iyica bozuldu moralim yaaa...çok kötüüü.aşılama tüp bebek vs deneyenler bütün bunlara rağmen hala bebegi olmayanlar :-( allahım nolur bizim böle olmasın.belki de daha yolun çok başındayızdır.belki uzun bi tedavi gerekecek.iyiden iyiye kafayı yicem herhalde...
Bbal sen neler yapıyosun?pek birileri yok herhlde forumda.yurtdışına yerleşcek olan sendin demi?karıştırmıyorum inş...niye gidiyorsunuz?merak ettim.özelse cevaplamak zorunda degilsin
ay canımm cok sevındım sonunda nıhayet yanıı bende sana katılıyorum bendede enfeksıyon cıktı ıste maalesef bugun 3 . Gunu ılacın cuma gunu sonkes atıcam bıttı allaha sukureler olsun kı sen de gıt bıran oncede basla bakalım.
idrar testindemi çıktı yoksa smear testindemi çıktı senın nasıl bi ilaç kullanıosun faydası oldumu amma çok soru sordum beee:)
napıyım bende oyle dolandım bı kac forumu takma bunları kafana okuma etkılenıyorsan bosver gıtsn yok canım yurtdısına cıkıcak olan ben degılım papatyam cıkıyor.
bak karıştırmışım bile..yavaş yavaş tanıyorum herkesi...arada olacak artık kusura bakmasiz daha çok yeni evlsiniz herhalde..hemen bebek istiyorsunuz ne güzel..ben ilk 3 yıl ödüm kopuyordu bebek olacak die..şimdid de bi o okadar deli gibi istiyorum...
selam kızlar
Benim son reglim 28 temmuzdu .bu ay muhtemel adet tarihim 25 ağustos ta olacak .ve çalışmalarımın son sürat devam ediyor
Gün aşırı veya hergün pek takmıyoruz aslında olacak olan olur .ööle hamile kalanda var bööle de kalan.allah her isteyene versin rabbim (amin)
ama ramazan ayında zormuş yaaa :90: Adamı emekten 1 saat sonra koltukta uyutuyorum .12 ,1 gibi uyandırıyorumGörev başınaaaaaaaaaaaaa diye :76:
Listeye ekleyin beni lütfen ben yapamadım
selam fistiklarimmm... Smear test sonucum cikmis.. 2:30 ile 5 arasi doktora gostebilirmisim.. 4 gibi isten kacabilirsem cikicamm gostermeye.
canım ıdrarda onceden cıkmıstı ıgne vermıslerdı kullanmadım gecen kendı doktoruma gıttım belırtılerı soyledım bakalım dedı baktı evet ıltıhap dedı bıde smear aldı onun sonucu cuma cıkıcak ama donaxyl vajınal tab yazdı 6 hap var 5 gun kullan dedı. Korkma bebı svarsaa bısı olmaz demıstı. Onu kullanıyorum vajınanın ıcıne atıyorsun gece o kadar bugun 3. Gun 2 gun sora bıtıyor .... HE BU ARADA EVET HEMEN FAYDASI OLDU KOTU KOKULU AKINTIM GITTI YERINI NORMAL AKINTIYA BIRAKTI :)))) BIDE IDRARIM KOKMUYOR ARTIKK
ya tamamne akıntı ne zaman biticek çok sıkıldım ondan acaba bana ne vericek bakalım 1.5 senelik evliyim nedeyse böyle akıntım hiç uzun sürmemişti
sadece yumurtlama zamanında olurdu.
kuzu sen nerdesın ya merakta bıraktın benı hıc kaybolmazdın ortalıktann aaaa sevındım canım sonucunun cıktıgına bısı cıkmıycak zaten o yuzden sonucla ılgılı bısı demıyorumOzledım ben senı yaaaaa aaaa
valla bende oldum olası vardı akıntı ama sımdı hapı kulladım obur akıntı gıttıde bu seferde yogun sekılde normal akıntım basladı anlamadım gıttı bıde boyle bembeyaz losyon gıbı nedir acaba
canım hosgeldın oncelıkle hadı bakalım calısmalara devam senınde az kalmıs benımde 17 sı reglı gunum. ınsallah kalbıne gore olur herseyın hayırlısı tabıkı
oyyy kiyamam sanaa bende seni ozledim bitanemmm.. Amann sabahtan beri toplanti uzerine toplanti.. Simdi anca oglen yemegi yiyebildim hemen oturdum zatenn canim bil basina size yazmaya.. Yemek sirasindada aradim hastaneyi cikti sonuclar dediler.. Soyledim ofistekilere ben kacar 4 te diye gidip ogrenicem aksam mutlaka yazarimki ben size hic merak etmeyin ama tertemiz cikacakkk hehe sen nasilsinnn canim neler yapiyorsunnn? Uzak kaldik birbirimizden ikizim benim
hangi güne kadar devam edicez peki çalışmalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?