AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

benimkisi beyaz köpük gibi mantar olmuştum bikere ama acaip kaşıntı vardı deli gibi kaşınıodum..şimdi sadece beyaz akıntı ve kokusu var hiiiçççç kaşıntı yok

yok kopuk gıbı degıl benımkı beyaz bılgıın beyaz ve losyon kıvamında ara ara reglı oldum sanıp wc ye gıdıyorum ama akıntı kasıntı falan yok sadece akıntı ve de kokusuz doktora sordum nedır dıye hastalıkmı sanmam ama sımdıden bellı olmaz ne oldugu reglıden bı gun sora bana gel dedı tabıı reglı olmassam

aman regl olma bebek olsun:)

aman regl olma bebek olsun:)

aman olursada olsun kus ya onu kafama takamıycam sımdı cok dusundum sonunda umursamamaya karar verdım olursam da vardır bı hayır dımı ama o zaman haydı kızlar hep beraber ımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

beyaz losyon gibi olan akıntı neden kaynaklanıyor?

valla canım genelde bebekten kaynaklanır ama kısıye gore degısıyor kokuluysa ıltıhap kasınıyosa vajına mantar vs vs ama sorunsuz beklenmedık beyaz lısyon gıbı akıntı hamılelık suphesıde varsa hamılelıge yorumlanır ..

ayyyy canim bende bi kac gunden beri afedersin kitliktan cikmis gibi yiyorum hahaaha dolapta bisey kalmadii yawww alisverise gitmem lazim.. ama gecen gun benimde canim acayip sit misir cekti bol tuzlu.. noluyor bize yaa hahaha

canım hosgeldın oncelıkle hadı bakalım calısmalara devam senınde az kalmıs benımde 17 sı reglı gunum. ınsallah kalbıne gore olur herseyın hayırlısı tabıkı

canım reglıye kadar devam edın obur gunlerde de sansın var reglı gunune kadar gun asırı devam edın calısmalara calısmadan sorada hemen dus alma yat uyu mumkunse

hııım anladım canım .ben ayın 6 sından bu yana çalışmalara başladım aslında .ne olur ne olmaz diye.ama sadece bi gün ara verdik.
şimdi bu günlerde yumurtlama günüm güyaaaa o yüzden ıskalamayım diyoruz
ama bi şey dicem regl den yaşlaşık 5 ,8 gün önce belimde bi anlık bi açılma olur her ay ve bian yumurtalıklarıma kasığıma ağrı batar . bu yumurtlamayı mı gösterir. eğer ööyleyse benim yumurtlama tarihimle bu acıyı duyduğum tarihler çok farklı

gel bebeklerimiz gellllll Emir Bebek

hoşgeldin janımmmmm....

ayyyy canim bende bi kac gunden beri afedersin kitliktan cikmis gibi yiyorum hahaaha dolapta bisey kalmadii yawww Alisverise gitmem lazim.. Ama gecen gun benimde canim acayip sit misir cekti bol tuzlu.. Noluyor bize yaa hahaha

valla mevsımsel çatlaklık sanırsammmm :)) Ama olsa guzel olur bızımde evde bıs ıkalmadı kı ogutuucu gıbı oldum buldugumu ogutuyorum : 60:

yok canım akıntı artar bel agrır kımısınde kasık agrısı olur ama kımısınde sadece akıntı cogalır canım her gun yapmak zorunda degılsın. Dur sana acıklayayım aklında bulunsun ılıskıde senın ıcıne gıren spermler 24 ile 48 saat arası ıcınde yasarlar o yzuden gun asırı ılıskı denır yanı 4 unde ılıskıye gırdın 5 ınde gırmedın ama 5 ınde yumurtan catladı ıskaladım sanırsın hayır ıskalamzsın o gun ılıskıye gırmıs gıbı spermler bekler ıcınde canımcım o yuzden adamaında spermının bırıkmesı lazım Guna sırı yapın

tamam söz ööle yapıcam artık
ama bugün takvime göre yumurtlama günüm dün yaptık :89:
bugünü ess mi geçelim yani ama önemli bugünnnnn

Ama bugün takvime göre yumurtlama günüm dün yaptık :89:
Bugünü ess mi geçelim yani Ama önemli bugünnnnn

canım benım gırme dıye demedım bıl dıye dedım sadece bugun gununse gır yıne ılıskıye sen sorun yok

ama bugün takvime göre yumurtlama günüm dün yaptık :89:
bugünü ess mi geçelim yani ama önemli bugünnnnn

bi de bi şey sorucam benim hiç akıntım olmuyor
genç kızkende olmazdı. bu bir sorun mudur???????.adet yaklaştığında da hiç yok
yani yok yok

hehehe yiyelimm gariiiiii Kociskoo beni goturucekmis araba ile hastaneye hicte dayanamaz metro ile gitmeme.. 4 te gelip beni alicak.. Oleyyyy kocamida gorucemm!!!

ay masallah sıze canım benım allah mutluluygunuzu daım etsın ınsallahh haydı bakalım gıtte ıyı haberlerını alalım ...

bi de bi şey sorucam benim hiç akıntım olmuyor
genç kızkende olmazdı. Bu bir sorun mudur???????.adet yaklaştığında da hiç yok
yani yok yok

canım herkezde olucak dıye bısı yok onu kafana takma sen hıc elbet bırun baslıycaktır o zaman keske baslamasın dıyceksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…