benimkisi beyaz köpük gibi mantar olmuştum bikere ama acaip kaşıntı vardı deli gibi kaşınıodum..şimdi sadece beyaz akıntı ve kokusu var hiiiçççç kaşıntı yok
yok kopuk gıbı degıl benımkı beyaz bılgıın beyaz ve losyon kıvamında ara ara reglı oldum sanıp wc ye gıdıyorum ama akıntı kasıntı falan yok sadece akıntı ve de kokusuz doktora sordum nedır dıye hastalıkmı sanmam ama sımdıden bellı olmaz ne oldugu reglıden bı gun sora bana gel dedı tabıı reglı olmassam
aman regl olma bebek olsun:)
beyaz losyon gibi olan akıntı neden kaynaklanıyor?
valla ya ne yapıyım kuzu bol bol yemek yıyorum bu gıdısle yarım dunya olcamCanım surekl bısıler ıstıyo dun komposto yapmıstım cok cektı canım dıye sımdıde sut mısır cektı bol tuzlu. Sıkıldım beya aksam oslada eve gıtsek dıyorum ....
canım hosgeldın oncelıkle hadı bakalım calısmalara devam senınde az kalmıs benımde 17 sı reglı gunum. ınsallah kalbıne gore olur herseyın hayırlısı tabıkı
canım reglıye kadar devam edın obur gunlerde de sansın var reglı gunune kadar gun asırı devam edın calısmalara calısmadan sorada hemen dus alma yat uyu mumkunse
selam kızlar
benim son reglim 28 temmuzdu .bu ay muhtemel adet tarihim 25 ağustos ta olacak .ve çalışmalarımın son sürat devam ediyor
gün aşırı veya hergün pek takmıyoruz aslında olacak olan olur .ööle hamile kalanda var bööle de kalan.Allah her isteyene versin rabbim (amin)
ama ramazan ayında zormuş yaaa :90: adamı emekten 1 saat sonra koltukta uyutuyorum .12 ,1 gibi uyandırıyorumGÖREV BAŞINAAAAAAAAAAAAA diye :76:
listeye ekleyin beni lütfen ben yapamadım
ayyyy canim bende bi kac gunden beri afedersin kitliktan cikmis gibi yiyorum hahaaha dolapta bisey kalmadii yawwwAlisverise gitmem lazim.. Ama gecen gun benimde canim acayip sit misir cekti bol tuzlu.. Noluyor bize yaa hahaha
valla mevsımsel çatlaklık sanırsammmm :))Ama olsa guzel olur bızımde evde bıs ıkalmadı kı ogutuucu gıbı oldum buldugumu ogutuyorum : 60:
hııım anladım canım .ben ayın 6 sından bu yana çalışmalara başladım aslında .ne olur ne olmaz diye.ama sadece bi gün ara verdik.
şimdi bu günlerde yumurtlama günüm güyaaaa o yüzden ıskalamayım diyoruz
Ama bi şey dicem regl den yaşlaşık 5 ,8 gün önce belimde bi anlık bi açılma olur her ay ve bian yumurtalıklarıma kasığıma ağrı batar . Bu yumurtlamayı mı gösterir. Eğer ööyleyse benim yumurtlama tarihimle bu acıyı duyduğum tarihler çok farklı
gel bebeklerimiz gellllll emir bebek
kuzuuuu gel isten sonra bulusup sut misir yiyelim ciddiyimmmm hahaha amannn ye gitsin anam can bogazdan gelirrrr!!!
yok canım akıntı artar bel agrır kımısınde kasık agrısı olur ama kımısınde sadece akıntı cogalır canım her gun yapmak zorunda degılsın. Dur sana acıklayayım aklında bulunsun ılıskıde senın ıcıne gıren spermler 24 ile 48 saat arası ıcınde yasarlar o yzuden gun asırı ılıskı denır yanı 4 unde ılıskıye gırdın 5 ınde gırmedın ama 5 ınde yumurtan catladı ıskaladım sanırsın hayır ıskalamzsın o gun ılıskıye gırmıs gıbı spermler bekler ıcınde canımcım o yuzden adamaında spermının bırıkmesı lazımGuna sırı yapın
tamam söz ööle yapıcam artık
Ama bugün takvime göre yumurtlama günüm dün yaptık :89:
Bugünü ess mi geçelim yani Ama önemli bugünnnnn
haydı bulusalım nerde bulusuyoruzzzzzzzzzzz yıyek valla dunya ya kac defa gelcez kı ammmaaaannnnnn yiyin gariii
tamam söz ööle yapıcam artık
ama bugün takvime göre yumurtlama günüm dün yaptık :89:
bugünü ess mi geçelim yani ama önemli bugünnnnn
hehehe yiyelimm gariiiiiiKociskoo beni goturucekmis araba ile hastaneye hicte dayanamaz metro ile gitmeme.. 4 te gelip beni alicak.. Oleyyyy kocamida gorucemm!!!
bi de bi şey sorucam benim hiç akıntım olmuyor
genç kızkende olmazdı. Bu bir sorun mudur???????.adet yaklaştığında da hiç yok
yani yok yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?