ay masallah sıze canım benım allah mutluluygunuzu daım etsın ınsallahh haydı bakalım gıtte ıyı haberlerını alalım ...
canım herkezde olucak dıye bısı yok onu kafana takma sen hıc elbet bırun baslıycaktır o zaman keske baslamasın dıyceksın
sagol bebisimmmmmmmmSeninki bu aksamda mesai yapmiyor demi.. ıs cikisi eve gidiyorsunuz beraber demuu? Offffff su adetim bitsede biranevel calismalara baslasakkkk
bugun cok sukur evde canımın ıcı ollleyyyyyy
kuzularrr geldim hastaneden herbiseyim tertemiz cikmis masallahhhhh bana. Butun degerlerimde normal ohhh.Doktora sordum folbiol e basladim ben dedim.. Iyi yapmisin dedi
valla bende normal gunden bır farkı yok gıbı hıc ıyı degılım bu ara oruc falan hak getıre baslarında tuttum sımdı deselerkı allah sneın tum gunahlarını affedıcek tut hayatta tutamam mıgdem berbat zaten nasıl yanıyor nasıl yanıyor bıde cok halsızım tansıyon dusuyor dun aksam fenalastım zaten ıs yerınde 4 e 2 ydı tansıyonum acıldekı doktorlar sok gecırdı tansıyonu gorunce hamılemısınız kan testı yapalım dedıler yaptırmadım. ama hıc ıyıo degılım ozellıkle bu hafta
ikimizde kamuda müfettişiz.o bana göre çok daha fazla geziyor.benim olduğum kurumda bayanları biraz kayırıyorlar. ama eşimin fx yılda 4-5 kesin teftişi var.2009 yılında bu süre 6 buçuk aya kadar çıkmıştı.çok zor oluyor tabi..kolay degil.yaz aylarında gidiyor bide..en kötüsü...haziran-temmz-ağustos-eylül kesintisiz...işte bu yüzden benim bu ay hamiş olmam lazım.mayısta doum yapıp bebegi de alıp ücretli iznim sırasında eşiimn olduğu yerde olmak istiyorum.yoksa eşim doğum esnasında yanımda bile olamayabilir
Ay canım geçmiş olsun dikkat et kendine yaa kocişim traş olmaya gitti bende ne var ne yok bi bakiim dediydim geçmişi ıkurken gördüm taa 8 sayfa ilerlemişsiniz 1 günde yaa maaşallah sohbet sarmış heralde sizi bugün neyse çok çooook geçmiş olsun canım ama insan bi kan testi yaptırmazmı yaa bi baksalardı neyin varmış iyiceneyse kızlar iyi geceler sizee..
günaydınla herkese.... Bişi sorcaktım kızlar benim adetime bi hafta kaldı. Normalde eğe hamileysem akıntılarımın başlamış olması mı gerekirdi bende hiç akıntı yok kupkuru bundan dolayı umdumu kaybettim bu normalmi acbaa akıntılra ne zaman başlıyor hamilelikte
canım benım gunaydın oncellıkle sana bı tavsıyem olcak. Her dakıka her gun kafanı hamılemıyım dıye takarsan olucagı varsada olmaz zaten. Bu kadar takıntı halıne getırmeyın bırakın zamana gıtsın surda kalmıs 6 gunun bekle hıc dusunme olmassan dusunursun. Akıntı kısıden kısıye gore degısır kımısınde hamılelıgınde akıntı olur kımısınde olmaz yanı. Herkeste aynı sey olucak dıye bı kaıde kural yok. Sen yınede bence benı dınle cıkar su hamılelıgı aklından reglın gecsın o zaman umutlan boylece olumsuz bısı olura canın sıkılmaz uzulmessın. Sımdı kafana takma son 6 gunun tadını cıkar haydı bakayım..
sağol canım ama işte aklıma takılıyor... Aklımdan çıkarmaya çalışıcam inşalah başarabilirim
ohh masallah benım kuzuma bılıyoduk zaten tertemız cıkıcagını. Folbıolde ıyı olmus. Sımdı reglın bıtsın calısmalara devam gun asırıı wooowwww bende ısteyım hala cıkıcaz 10 dk sora aksam ugrıycam foruma. Neysekı aksam oldu cok sukurBu arada sanırsam kırmızı kart gorcem reglıye 6 gun kala belım be kasıkalrım berbat bıde goguslerıme yandan agrı gırıyor. Sabah sutyenımde beya leke vardı sut gıbı bende doktoora gıdınce onu soylıycem du bı kagıda yazımmm ole yanı sanırsam bı sora kı aya kalıcaz gıbı haydın bakalım :78:
basarırsın basarırsın hersey bızım elımızde
ben geldim kuzucuklarim... Gunaydin hepinize kizlar.. Nasilsiniz bugun bakalimmm. Balimm petegimm, sen nasilsin? Sagol canimm benim vallah cok sevindik hersey temiz doktor hemen baslayin hadi calismalara dedi hahah kizzz sutyenine akintimi geldi? Onu da kesinlikle sor doktora.. Gecen ay benimde gelmisti ama hic sormadim bak.. Sen ogrenince bana da soylersin nedenin yavrucum.. Bence dur bakalim daha 5 gun var adetine belki gormicen kirmizi kartii
gunaydın yavrusum ıyıyım ya nasıl olıyım ara arar kasıkalrıma batan ıgneler ve vajınal akıntı harıcınde bı sıkıntım yok akıntım cok fazlalastı. ıltıhabımda gectı zaten cok sukur yarın son ıalc tedavısınde zaten bıttıgını hıssedıyorum. Akıntıyı sorcam bakalım bende persembe gunude olmamıs olursam cuma doktora gıdıcem sorarım ona benım herhlde gogusler cok buyudu agrıyo dıye gelmıs olabılır. Dunde spora basladım aksam yuruyuse 25 dk yurudum sımdı her aksma yuruycem artık ole yanı sekerım haydın baslayın calısmalarada reglın bıtıtmı senın ?
ama bunlar hamilelik belirtileride olabilir ki kuzucum.. Ama sen yinede bi doktora sor onu.. Spora baslaman iyi olmus canim benim yaa bende baslamak istiyorum kendimi cok halsiz hissediyorumm belki spor iyi gelir.. Yok canim daha bitmedi.. Gecen 2 ay cok hafif gelmisti 2 gunde bitmisti.. Hapi biraktim yaaa masallah bozuk cesme gibi geliyor.. Bugun biter ama herhalde azaldi iyicenee. Cumartesi gunu sahaya geri donmeye hazirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?