AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

ay masallah sıze canım benım allah mutluluygunuzu daım etsın ınsallahh haydı bakalım gıtte ıyı haberlerını alalım ...

sagol bebisimmmmmmmm seninki bu aksamda mesai yapmiyor demi.. Is cikisi eve gidiyorsunuz beraber demuu? offffff su adetim bitsede biranevel calismalara baslasakkkk

Son düzenleme:
canım herkezde olucak dıye bısı yok onu kafana takma sen hıc elbet bırun baslıycaktır o zaman keske baslamasın dıyceksın

aman yok gelmesin sitemiyorum

da bebek için şart mı bu akıntı onu bilmiyorum.yani benim vücut mu bi tuhaf .gerçi annemde de hiç akıntı olmazmış

kızlarrrrrr ben şimdilik kaçtım.kendinize iyi bakın.ç0k konu biriktirmeyin haaa okuması zor oluyor sonradan ehüü ehüüüü

kuzularrr geldim hastaneden herbiseyim tertemiz cikmis masallahhhhh bana. Butun degerlerimde normal ohhh. Doktora sordum folbiol e basladim ben dedim.. Iyi yapmisin dedi

ohh masallah benım kuzuma bılıyoduk zaten tertemız cıkıcagını. Folbıolde ıyı olmus. Sımdı reglın bıtsın calısmalara devam gun asırıı wooowwww bende ısteyım hala cıkıcaz 10 dk sora aksam ugrıycam foruma. Neysekı aksam oldu cok sukur Bu arada sanırsam kırmızı kart gorcem reglıye 6 gun kala belım be kasıkalrım berbat bıde goguslerıme yandan agrı gırıyor. Sabah sutyenımde beya leke vardı sut gıbı bende doktoora gıdınce onu soylıycem du bı kagıda yazımmm ole yanı sanırsam bı sora kı aya kalıcaz gıbı haydın bakalım :78:

Ay canım geçmiş olsun dikkat et kendine yaa kocişim traş olmaya gitti bende ne var ne yok bi bakiim dediydim geçmişi ıkurken gördüm taa 8 sayfa ilerlemişsiniz 1 günde yaa maaşallah sohbet sarmış heralde sizi bugün neyse çok çooook geçmiş olsun canım ama insan bi kan testi yaptırmazmı yaa bi baksalardı neyin varmış iyice neyse kızlar iyi geceler sizee..

Ayy harbiden zor işin canım yaa bencede en doğrusu o olur ama illa hamile kalcam diye şartlandırma kendini akışına bak ilişkiyede öyle görevmiş gibi diilde biraz romantizm aşk katarak yapın varsa öyle seksi geceliklerini falanda giiy zevk almaya bakın yaani öyle su gelipte iyice kayganlaşınca daha rahat hamile kalırsın bak hem Neyse hadi yarın görüşürüz canım hoşçakaaal..

Aaay sonunda adetim gelebildi yaa sahuru yaptıktan sonra geldi ya olsun naapalım gecikti ya karnım çok şişti düzelir heralde oda e bitsinde biran önce çocuk için geri başlayabilelim çalışmalara dimi ama..

gunaydın sekerlerım. valla canım kan testı yaptırıp moralım bozulsun ıstemedım sımdı hem dah areglıye cok var 5 gun var gecmeden kan testı yaptırmıycam gectıkten sora yaptırcam hamılelık cıkmassa normal rutın kontrolllerıde yaptırcam sımdılık beklemedeyım zaten kaldı 5 gun bu cumartesı degıl onumuzdekı cumartesı yaptırırım testı varsa bısı anlarız. senınde reglınıngeldıgıne sevındım hadı bakalım bundan sora calısmalara baslayında hayırlı haberler alalım

günaydınla herkese.... bişi sorcaktım kızlar benim adetime bi hafta kaldı. normalde eğe hamileysem akıntılarımın başlamış olması mı gerekirdi bende hiç akıntı yok kupkuru bundan dolayı umdumu kaybettim bu normalmi acbaa akıntılra ne zaman başlıyor hamilelikte

canım benım gunaydın oncellıkle sana bı tavsıyem olcak. Her dakıka her gun kafanı hamılemıyım dıye takarsan olucagı varsada olmaz zaten. Bu kadar takıntı halıne getırmeyın bırakın zamana gıtsın surda kalmıs 6 gunun bekle hıc dusunme olmassan dusunursun. Akıntı kısıden kısıye gore degısır kımısınde hamılelıgınde akıntı olur kımısınde olmaz yanı. Herkeste aynı sey olucak dıye bı kaıde kural yok. Sen yınede bence benı dınle cıkar su hamılelıgı aklından reglın gecsın o zaman umutlan boylece olumsuz bısı olura canın sıkılmaz uzulmessın. Sımdı kafana takma son 6 gunun tadını cıkar haydı bakayım..

sağol canım ama işte aklıma takılıyor... aklımdan çıkarmaya çalışıcam inşalah başarabilirim

basarırsın basarırsın hersey bızım elımızde

Ben geldim kuzucuklarim... gunaydin hepinize kizlar.. nasilsiniz bugun bakalimmm. Balimm petegimm, sen nasilsin? Sagol canimm benim vallah cok sevindik hersey temiz doktor hemen baslayin hadi calismalara dedi hahah kizzz sutyenine akintimi geldi? onu da kesinlikle sor doktora.. gecen ay benimde gelmisti ama hic sormadim bak.. sen ogrenince bana da soylersin nedenin yavrucum.. bence dur bakalim daha 5 gun var adetine belki gormicen kirmizi kartii

gunaydın yavrusum ıyıyım ya nasıl olıyım ara arar kasıkalrıma batan ıgneler ve vajınal akıntı harıcınde bı sıkıntım yok akıntım cok fazlalastı. ıltıhabımda gectı zaten cok sukur yarın son ıalc tedavısınde zaten bıttıgını hıssedıyorum. Akıntıyı sorcam bakalım bende persembe gunude olmamıs olursam cuma doktora gıdıcem sorarım ona benım herhlde gogusler cok buyudu agrıyo dıye gelmıs olabılır. Dunde spora basladım aksam yuruyuse 25 dk yurudum sımdı her aksma yuruycem artık ole yanı sekerım haydın baslayın calısmalarada reglın bıtıtmı senın ?

Bıde 2 gundur yenı basladı ter basıyo nasıl bılıyomusn once yuzum yanmaya baslıyor sora vucudum sankı basımdan asagı kaynar sular dokuluyor. Reglı yaklastı ya vucut sıkıyor kendını herhalde

ama bunlar hamilelik belirtileride olabilir ki kuzucum.. ama sen yinede bi doktora sor onu.. spora baslaman iyi olmus canim benim yaa bende baslamak istiyorum kendimi cok halsiz hissediyorumm belki spor iyi gelir.. yok canim daha bitmedi.. gecen 2 ay cok hafif gelmisti 2 gunde bitmisti.. hapi biraktim yaaa masallah bozuk cesme gibi geliyor.. bugun biter ama herhalde azaldi iyicenee. cumartesi gunu sahaya geri donmeye hazirim

yopk be yavrucum hamılelık olucagını sanmam reglı belırtılerı gıbı herhalde ayırd edebılırım dıye dusunuyorum. Spora basladım bende uyku halım yorgunlugumgıtsın dıye benım adam sıkayet etmeye basladı tavuk gıbı uyuyosun dıye dun spor yaptım 25 dk sora dus bıraz uykum acılır gıbı oldu ama sabah bı kalktım pert nasıl uykum var nasıl uykum var bu uykuya bı cozum bulmak gerek bıde su bı anda sıcak basmasına cozum bulursam sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…