AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

menopoza mi giriyon kiz ne o oyle bir anda sicak basmalar falan allah korusun... havalar cok sicak be kuzucum.. bende dun aksam hic uyuyamadim yaaaa hastaneden eve gelince evi havalandirmistim biraz kapi pencere actim heryeri.. tabi iceriye bi sivri sinek girmis.. aksam her tarafimi yedi vallahhhh uyuyamadim butun gece.. birde sahura kalk kocis e yemek hazirla derken tabi bolundu uykum coktannn. yoruluyorsundur canim ondan... hafta sonu kendini biraz toparlarsin pazar gunu..

inşallah kusum bazen dınlenmeye o kadar ıhtıyacım oluyor kı butun gun ıs olmasa oturam bıle yoruluyorum mevsımsel gecıslerde cok onemlı. Zaten kırmızı kartı yersme rahatlarım yemessemde ya hamıleyım y ada kıstler meydana cıktı gercı gecen hafta doktor hıc bısıycıgın yok dedı. Kıst mıst yok dedı. O yzuden kırmızı kartı yemezsen ya stres mevsımler ya da hamısımdır :)

insallah canim benim.. insallah kirmizi karti gormezsinnnnnnn!!!! benimkisi her gece "bittimi adetin" diye boyle masum bi bakislarla soruyor.. ahahahah BITMEDIIIII!!!!! diyom bende.. bu ay cok pis caliscammm

insallah canim benim.. Insallah kirmizi karti gormezsinnnnnnn!!!! Benimkisi her gece "bittimi adetin" diye boyle masum bi bakislarla soruyor.. Ahahahah bıtmedııııı!!!!! Diyom bende.. Bu ay cok pis caliscammm

senın kı yın ebıttımı dıye masum soruyor ona yapıcak bısı yok.. Benımkı bugun hapı kullanmasan dıye masum masum bakıyoo yuzume malesef cıcım sabırr dıyorum Valla bunlar 2-3 gune boyle dayanamıyorlarsa hamıleyken ne yaparlar hıc bılmıyorum gercı 3 aydan sora 8 aya kadar yapıyorsun ama 9. Ya ve dogumdan sora 2 ay toplamda 3 ay yapamıyorsunn

kizzz benimkisi bunu sakin duymasinnnnnn vallah bebek yapmaktan falan vazgecer.. zaten garibim istemekle istememek arasinda korkuyor baba olmaktan.. birde bunu duyarsa tamam emin olur istemediginde.. hahaha

kizzz benimkisi bunu sakin duymasinnnnnn vallah bebek yapmaktan falan vazgecer.. Zaten garibim istemekle istememek arasinda korkuyor baba olmaktan.. Birde bunu duyarsa tamam emin olur istemediginde.. Hahaha

valla ben benımkısıne verdım ınceden semınerı Ogrensın tabı tatlı yalancıklarla doktor ızın verırse bastakı 3 ayda da olur falan dedım :) napayım yapcak bısı yok. Benımkıde yazık ıstemekle ıstememek arası gıdıyo bazen babmı olcan sen dıyorum onu severken deme oyle bı tuhaf oluyorum dıyo. Gecen annmele konustum dıyor kı onlar ellerıne cocogu alana kadar hazır hıssetmezler sen yapıver bıtane ole alısır bız ıcınızde buyutuyosunuz onlar bılmez dıyor dogruda dıyor yanii

aynen canim onlar anlamiyorlar ki.. bizim icimize daha dusutugnde hislerimiz degisiyor.. birden ona asik oluyoruz sanki.. daha fasulyecik kadarken bile onun icin canimizi verebilcegimizi hissediyoruz.. ama onlarda alisiyorlar hastanede kucagina alir almaz en guzel seyin dunyada anne ve baba olmanin oldugunu anliyorlar ayyyyyyyyyyyyy cok pisssssssss bebek yapasim var uleynnnnnnnnnnn

valla benımde cok pıs varrrrr ama yumurtlama gunlerıd egectı reglıyede 5 gun kaldı yapsamda bos yanıııııı o yzuden bı sorakı aya tutuyorummmm

[ı]valla benıdme var ama benım yumurtlama gunu gectı e reglıyede 5 gun var kısmet bı sorakı aya artıkkk :)))[/ı]

dogru dıyon yavrus allah ıstedıkten sora bıze susmak duser. Hava yagmurlu bugun burda orda nasıl kuzu

yagmurlu burdada canim benim yaaa.. benimde salak kafam sabah balkonda camasir biraktim aksam yikamistim astim kurumamislar sabaha kadar almadim bende.. ofise bi geldim hava birden kapandi.. off offfff yagmuru yerse o camasirlar hadi bakalim tekrar yika sonra onlari hahaha

neyse kı ben camasırları ıcerı asıyorum :)) o yonden sıkıntım yok vallahı ama benımde salak kafa bbaet gıydım ondan sora kasıklaırma ıgeneler batıyo dıyorum usutucem yıne ayakları deıdm yagmaz herhalde butun gece o kadar yagdıkı dedım herhalde daha yagmaz bı anda dondu hava

offf offf bende iceriye asiyodum kisin ama havalar simdi cok guzel diye disariya asiyorumm.. ayy asmaz olaydim hahaha yagmur yagcak kesin benim camasirlarda helak olcaklar yaaa ufffffffffff. cok dertliyim

Aloo kımse yok mu kızlar nereye kayboldunuzzzzz bengısu nerelerdesın yavvv papatyam sende hadı seda doktorda obur kızlarrr allah allahhhh kızcam sımdı hepınızeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…