AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

benım doktor ızne cıkmıs yıllık ızne persembe benı ara smear sonuclarını soylıyım demıstı arıyorum cebı acmıyor catlıycımm meraktan hayır benımkı zaten temız cıkıcakta annemınde sonucu var arıyorum arıyorum tıkk acılmıyor nerde bu kadır yavvvv

bende burdayım bakıyorum kıms eyok forumda baska yerlerı gezıyorum gerı gelıyorum ama kımse yok snden benden baska bugun

aynen bende canim bakiyorum kimse yok baska yerlerde takiliyorum... ehhh hemsire falan versin canim direk ofisi ara sende nerde yaptirdin bilmiyorum ozel demi ama doktorun olsada olmasada verirler sonucu sana... o da tam izne cikicak zamani bulmus

aynen bende canim bakiyorum kimse yok baska yerlerde takiliyorum... Ehhh hemsire falan versin canim direk ofisi ara sende nerde yaptirdin bilmiyorum ozel demi ama doktorun olsada olmasada verirler sonucu sana... O da tam izne cikicak zamani bulmus

canım ozel hastanede yaptırdım ama doktorum olmadan sonuc vermıyorlar oreasıda uzak ıstende cıkamıyorum kadın da benı cepten ara ben soylerım demıstı ama tıkk yokkk

Kızlarrr nasılsınız? Ya ne çok yazıyorsunuz 2 gün bakmadım oku oku canım çıktı valla:) Gözden kaçırmadıysam sanırım hala mutlu haber gelmedi hiç kimseden;hadi bakalım heyecanla bekliyorum.Benim yumurtlama günleri geldi bakalım şu aralar oldu oldu olmadı artık eylül topiğine transfer oluruz.BATım 28 ağustos daha da çokkk var işin yoksa ay sonuna kadar bekle dur

canım ozel hastanede yaptırdım ama doktorum olmadan sonuc vermıyorlar oreasıda uzak ıstende cıkamıyorum kadın da benı cepten ara ben soylerım demıstı ama tıkk yokkk

anladim tatliskommm sen bugun ara onu acana kadar hahaa. sedacim hosgeldin bayadir yoktur.. kiz sen hic degilse calismalara temel atmisin ben daha baslayamadim bile hahaha

selam canım hosgeldın... Nerelerdeydın sen bakım. Evet anladıgın gıbı mutlu haber yok en son bengısuda hastalandı onunda bebıs yokmus sıra bende sanırsam sımdı 5 gun sora d aben yaptırcam test bakalım benden sorada artık senı beklerız sora papatyam sora bengısu sora selın dıye gıder bu ıs boyle allah verede aertık hayırlı haber alsak. Bakalım ben kendımden pek umutlu degılım acıkcası ama yınede reglım gecerse carsamba gelmesse test yapıcam hayırlısı olsun tabıkı

ama ben senden cok umutluyum kuzucummm yapma boyle.. pozitif dusunuyorduk hani biz.. hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ama ben senden cok umutluyum kuzucummm yapma boyle.. Pozitif dusunuyorduk hani biz.. Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

valla kusum ben artık hıc bısı bılmıyorum kafa allak bullak beklıyoz bakalım haydın bakalım o zaman bu sefer sen benı yureklendırdınnn ımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

valla kusum ben artık hıc bısı bılmıyorum kafa allak bullak beklıyoz bakalım haydın bakalım o zaman bu sefer sen benı yureklendırdınnn ımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

anemmmmm pozitif dusunmeden olmaz bu isler... pozitif dusunerek annecik olcak biz hic merak etme.. hem kiz senin bussuru belirtin var dur bakalim Allahim cok buyuk belki minicik bitane bebis su anda icinde canlanmaya calisiyordur..

Ya artık birileri hamiş kalsada moral olsa hepimize;yolu açsa bizden peşinden takip etsek onu:18:İnşallah senin test sonucun pozitif çıkar;kasıklarım filan ağrıyor demişsin ama biliyorsun adet belirtileri ile çok karışırmış gebelik belirtileri. Ben kendimden pek ümitli değilim her ne kadar istemesemde yine doktorumun dediği olacak ve eylül başı rahim filmini çektirmek zorunda kalıcam sanırım.Sırf o filmi çektirmemek için bu ay diğer aylardan daha çok istiyorum hamiş kalmayı ama bakalım kader kısmet.....

anemmmmm pozitif dusunmeden olmaz bu isler... Pozitif dusunerek annecik olcak biz hic merak etme.. Hem kiz senin bussuru belirtin var dur bakalim allahim cok buyuk belki minicik bitane bebis su anda icinde canlanmaya calisiyordur..

ayy kıyamam kı ben ona canlansın nolurr varsa canlansınnnn canlansında bende suraya gelıp dıyım kı kuzum bak sen benı yureklendırdın sen dedın olumlu dusun bız olumlu duusnduk allahım verdııı. Ahh ahh ınsallah oyle bısı olur kuzum ya ıyıkı varsın. ıyıkı varsınız bakalım zaman gostercek ama yoksada uzulmek yok kıı nasıl olsa olucak allahım ne zman uygun gorurse o zaman olsunn. ıllakı olucakkkk ...

IKIZIMMMM,
Seni tatlilara benzetiyorum... Bazen sutlac gibi enfes, cikolatali supangle gibi cekicisin, kimi zaman dondurma gibi soguk, kimi zaman kunefe kadar sicaksin, bazen baklava gibi cok kacirinca fazla geliyorsun ama bazen hafif sutlu tatli gibi birakasi gelmiyor insanin. Bazen pasta gibi kat kat oluyor alnin kizinca sinirden, bazende tavuk gogsu gibi yumusacik oluyorsun. AMA HER HALINLE TATLISIN SONUCTA.. ve ben tatlilara bayilirim!!!!

tabikide olucak bitanem.. biz cok gucluyuzzzz illaki olucak bizim de bitane minicigimizzz oyyyy minciklayarak sevicez onu her tarafini opcezzzzz yumusacik poposunu bileee hahaha

canım benım olucak olucakk bak ben pozıtıflendım yıne :) ınsallah olumlu cıkıcak benımkı ama cıkmassa uzulmek yok hepımız hamıs kalcazz zateenennn

zaten birimiz hamis olsun su on sayfaya listeyi hemen cakicaz canim yaaaaa. dur ama ben cok umutluyum ayin 25 ine kadar birisinden kizlarrr olduuu olduuuuuuu hamisimmm diye bi mesaj alicazzz

anladim tatliskommm sen bugun ara onu acana kadar hahaa. sedacim hosgeldin bayadir yoktur.. kiz sen hic degilse calismalara temel atmisin ben daha baslayamadim bile hahaha

Hoşbulduk güzelim.Valla korunmasız olarak 3 aydır çalışma yapıyoruz ama hala tık yok.Bir süre sonrada insanın morali bozulmaya başlıyor.Gerçi siz daha yolun çok başındasınız yani yeni evlisiniz anladığım kadarı ile.Bizim eylülde 5 senemiz doluyor.İlk dört sene istemedik bu senenin başında kontrol amaçlı dr.a gittim.Koskocaman 2 adet kistim ve miyomlarım vardı.Bu yuzden laparoskopi ve histeroskopi oldum.Ameliyat sonrası 2-3 ay ilaç kullanma ile geçti ve sonuç olarak 5 senenin son 3 ayında korunmasız ilişkiye başladık.Çevremde herkes bu kadar zamandır evliler ve çocukları olmuyor gozü ile bakıyor ama işin iç yüzünü kimse bilmiyor tabi.Her ne kadar umursamasamda insanın psikolojisini çok bozuyor çevredeki yorumlar.Bu yuzden yolun daha başındasınız ve vakit kaybetmeden çocuk çalışmalarına başlamanız çok doğru bir karar.Sonrasında hiç ummadığınız şeyler oluşabiliyor ve üzülen taraf siz oluyorsunuz

caım hıc canını sıkmıycaksın bak bana soz ver olucak cunku ben ınanıyorum bılıyorum ama canını sıkma sıkarsan gecıkıyor bak hepımız hamıs kalıcaz sorada burda konusucaz ne azaman dogum olcak dıye nolur uzme kendını hadı bakalım ıyı dusunuyoruz ıyı olucak canım benım kımseyı umursama ınsanlar fesat onemlı olan sen ve esın sız bılıyosunuz sız ıstıyosunuz olucak o kadar allahımda yardımcı olur bılıyosun o zamanını bılır

Ne yazikki bizim toplumumuzda hep oyle bi on yargi var canim ahh bak bu kadar sene evliler hala cocuklari olmadi kesin sorunlari var gibisinden... cok yazik yaa belki biz 10 sene yapmicaz demi ama.. insanlar hic anlamiyorlarr yaaaa

kızlar bat ım 25 ağustos ama bende 1 haftadan beri inanılmaz bir bel ağrısı var
bu nedir yaaaaaaaaaaa :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…