AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

İKİZİMMMM,
ben cıceklerı severım.. Kırmızı guleler dır benı kendıne ceken askı anlatır sevmeyı delı gıbı sevılmeyı goncaları severım o kadar guzel kokarlar kı sankı cocuklugum gelır aklıma orkıdelerı severım asıl gelırler aılemı anlatır hatırlatır bana ama bı cıcek var kı en sevdıgım aralarında, bana renklı olmayı gunesı guzel kokuyu sevmeyı arkadaslıgı anlatır. Sen bılırmısın gormeden sevmeyı ıste bana gormeden sevmeyı anlatır, hemde kardes gıbı ıcten sankı senleymıscesıne gormeden ama gorur gıbı aralarında dolasırsın bı tanesı senı ceker kendıne gıder yanına oturursun konusursun onunla anlatırsın dertlerını sıler goturur bı sefer bı sozuyle ıste ben papatyayı boyle severım uzaktan ama yanındaymıscasına .. SENİ SEVİYORUMM

Son düzenleme:

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Oyy yaaa canım benımmmmm bak bbeıs varsa sımdı karnında teyzesını alkıslıyordur

Oyy yaaa canım benımmmmm bak bbeıs varsa sımdı karnında teyzesını alkıslıyordur

yerim seniiii de yegenimideeeee vallah bakk ham yaparim simdiii.. gozlerim doldu gunduz gunduzzzz. kiz eslerimiz gorse bizim boyle yazistigimizi garipserlerdi vallah bunlar napiyolar butun gun bil basinda diye hahahaha

yerim seniiii de yegenimideeeee vallah bakk ham yaparim simdiii.. gozlerim doldu gunduz gunduzzzz. kiz eslerimiz gorse bizim boyle yazistigimizi garipserlerdi vallah bunlar napiyolar butun gun bil basinda diye hahahaha

İlahi kızlar alemsiniz.Güldürdünüz beni bu yoğunluğumun içinde. Eşiniz görse bunları kıskanacak sizleri:) Sevgiler şelale oldu akıyor oluk oluk:)))

valla benımkı bazen dıyo sırket maılınen maıl atıyor bana kıme yazıyosun oyle sırıtarak dıyo sen karısma dıyorum benımkıne yazıyorum kopuruyo işin aslını aksam anlatıyorum ne catlaksınız sız dıyor catlak spor. zaten su ara herseye aglıyorum duygulanıyorum sımdı bılgısayar basında 2 damlada sana aktı gozyasım dunde cızgı fılıme agladım zati sıyırdım ıyıce bu ara ona normal gelıyor o yuzden

İlahi kızlar alemsiniz.Güldürdünüz beni bu yoğunluğumun içinde. Eşiniz görse bunları kıskanacak sizleri:) Sevgiler şelale oldu akıyor oluk oluk:)))

hahahaa bizim aramizda antalilamaz bi ask, bag var ondan boyle yazisiyoruzz

aynen canim yaaa benimkiside ikide birde soruyor kadinlar kulubu nick in ne girip okucam yazdiklarini.. allahtan sitenin adi KADINLAR klubu.. yoksa baska birsey olsa dalacak direk hoooop napiyon sen bakayim diye.. kuzucummm hamilelik yuzunden duygusallasmis olabilirmisin aceep ?

Ay hadi inşallah bakalım yaa hamişsindir umarım benimde gelsin bitsinde çalışmalara başlayalım geri Gerçi daha pek geldiği söylenemez ya neeyse sadece başladı kaldı öylee tuvalette geliyo anca az az ooof off noolcak benim bu kansızlık sorunum yaa...

Aloo kımse yok mu kızlar nereye kayboldunuzzzzz bengısu nerelerdesın yavvv papatyam sende hadı seda doktorda obur kızlarrr allah allahhhh kızcam sımdı hepınızeeee

Geldim canım geldiim 4te anca uyanabildim gece uyumak bilmiyom sabahta uyanmak bilmiyom yaa :)))) Bu akşam kocişim gelcek sanırım ayy ne yemek yapsam acabaa bitanemee? :))

valla bılmıyorum kı neden ama cok aglıuyorum bu ara kuzu desen aglıyorum kurt desen bıle aglıyorum

kızlarrrrr merhaba napıyosunuz? size bişi sorcam bugün sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıdı.hani onun ağrısı bi farklıdır bilirsiniz...ama benim bat 22 ağustos.adetlerim normalde çok düzenli..27*28 günde bir olurum.bu ay erken gelme durumu olabilir mi?

Canım yaa adetler sapıttı bu aralar benimde 5 gün geç geldi meselaa bende ne güzel umutlanmıştım hamişimdir belki diye ama testlerde negatif çıktıı neyse sonunda şimdi gelebildi yaa az az geliyo ama olsun çoğalır inşallah..

canım bu kadar erken gelmemesı lazım 22 agustos dıyosun daha 11 gun var yanı olmaması lazım canım benım belkıde bebıscık vardır olurmu olur yanıı. benımde mesela cok akıntım var bugun ıyıce costu kasıkalrımda agrıyor ara sıra ama regl olmuyorum hatta reglı oldum sanıp wc ye gıdıyorum akıntı oldugunu goruyorum ole yanı takma onu kafayaa bu kadar erken olmaması lazım

hava soğukmuu kız sen nerdesiin öylee?len biz alanyadayız yanıyoz burdaa

hea bız ıstanbuldayız amam burası bugun cok soguk geceden berı yagmur yagıyor zatı bıldıgın kıs havası oldu canım dun delı sıcaktı bugun delı soguk heee alanyadaysan o ayrı sekerım bızım bı anda bozduuu hava

ya bu bebiş belirtisi olabilir mi cidden? sabah kalktım ağrı ile...günümü takip etmesem ped koyar giderdim adet olcam die..o denli..şimdi de ufak ufak ağrıyo...akıntım fazla yok..of ya cidden sapııtı bu adet düzeni bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…