oyyy kizlar bende kizartma yapicam vallah bugun.. Tavuk ve patatesss eve gidince..
ihi bendede kofte patates varrr kızartmaaaa
al iste ikizimsinnn kizim nolcakkkkkHic sasirmadim
valla bend ehıc sasırmadım nedenseNe mutlu ıkızım dıyeneeeeeeeeeeeeeeee yupıııııııııı
valla bend ehıc sasırmadım nedenseNe mutlu ıkızım dıyeneeeeeeeeeeeeeeee yupıııııııııı
canlarımmmm napıosunuz bal papatya seda bengisu nerelerdesiniz yahuu ...güzel haberlerle geldim..adet gecikmesi tamamen strese bağlı dedi..yumurtalıkların rahmin tertemiz dedi maşallah nazr değmesin..pazar günü en geç gelir dedi yola çıkmış kırmızılar ultrasondan gördü..eğer gelmezse farlutal kullancakmışım..akıntım içinde ilaç verdi bide jel mantar değilmiş vajinit dei normal akıntı üşütmeden falanda kaynaklanabilirmiş..böyle işte kızlarrr..hepinizi öptümmm
hea bız ıstanbuldayız amam burası bugun cok soguk geceden berı yagmur yagıyor zatı bıldıgın kıs havası oldu canım dun delı sıcaktı bugun delı soguk heee alanyadaysan o ayrı sekerım bızım bı anda bozduuu hava
canlarımmmm napıosunuz bal papatya seda bengisu nerelerdesiniz yahuu ...güzel haberlerle geldim..adet gecikmesi tamamen strese bağlı dedi..yumurtalıkların rahmin tertemiz dedi maşallah nazr değmesin..pazar günü en geç gelir dedi yola çıkmış kırmızılar ultrasondan gördü..eğer gelmezse farlutal kullancakmışım..akıntım içinde ilaç verdi bide jel mantar değilmiş vajinit dei normal akıntı üşütmeden falanda kaynaklanabilirmiş..böyle işte kızlarrr..hepinizi öptümmm
kızlar günaydınnnn....sevgi pıtırcıkları neredesiniz? Sabahın köründe yine ilk giren ben oldum galiba...haftanın son çalışma günü çabucak geçsin bir an
önce evlerimize gidelim haftasonu güzel güzel gezelim(gerçi ramazanda gezme iftar sonrası olabailiyor ama olsun:) bugün istanbul'da dünkü gibi soğuk bir sonbahar havası hakim.yazdan eser yok ama ben soğuk havaların hastasıyım.o yüzden güne çok keyifli başladım.laylaylommm
canım gunaydın cok sevındım bısı olmadıgına bak olumlu dusunduk olumlu oldu gordun mu hadı hayırlısıyla reglı olda calısmalara basla aman nazar degmesın canım. Ccoook sevındımmm..
canım gunaydınn valla ben burdayım burası soguk bende ıstanbuldayım ben soguk pek sevmem baya kısa dondu hava.benımde dunden berıakıntım cok arttı bıde kasıklarım mutamadıyen agrıyor artık ıgne batıyor gıbı . Hapımında bugun son gunu ıyıce ıglestı ıltıhap falan kalmadı alaha sukur ama obur akıntım cok kasıklarımla belım costu
ay bak bende heyecan yaptım şimdi kız yoksa bu akıntı bebişin habercisimi...kasıkların filanda iyice başladıysa ağrımaya ...şu çarşamba bir gelsede yaptırsan kan testini sende rahatlasanda bizdeIltihaptan kurtuldun neyseki.olurda gelirse kırmızılar biter bitmez gönül rahatlığı ile yeniden başlarsınız çalışmalara.ikizin nerelerde senin balim.bugün sesi soluğu çıkmadı.
valla canım kırmızlar gelırse rahat rahat baslarız calısmalara rahım agzı ıltıhabı oldugu ıcın ıdrara cıkarken ılıskıye gırerken canım yanıyordu. Valla artık ıcım rahat cok sukur ama anlamadıgım hala ıdararım kokuyor ama ıltıhap yok yedıklerımede dıkkat ederım normalde anlamadım gıttı ınsallah bebısın habercısıdır canım ama olmassada allahtan hayırlısıııcm rahat o yuzden allahım bılır verıcegı zamanı. Papatyam ucusa gectı herhalde :) bugun gelmemıs sabahtan bende bakındım ama herhalde yogun basladı haftanın son gunu onda bızde durgun pıyasa allaha sukur haftayıda bıtırdık bu hafta bana hıc bıtmıycek gıbı geldı . Neysekı sıcak degıl hava o zaman bunaltı basıyor sende devam et calısmalara bakalım senden de hayırlı haberler beklıyorum ıcımde bı hıc bu ay bereketlı bıtecek dıyor valla bu ara hıslerım cok kuvvetlşendı bak sozumu yabana atma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?