AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

bu arada habire yemeklerden konuşuyorsunuz ölecem ben burda açlıktan :-((( orucum ajııımmmmm ajjjjımmmmm bu arada benimde canım patates kızartması çekti ben de yapcam iftara

canlarımmmm napıosunuz bal papatya seda bengisu nerelerdesiniz yahuu ...güzel haberlerle geldim..adet gecikmesi tamamen strese bağlı dedi..yumurtalıkların rahmin tertemiz dedi maşallah nazr değmesin..pazar günü en geç gelir dedi yola çıkmış kırmızılar ultrasondan gördü..eğer gelmezse farlutal kullancakmışım..akıntım içinde ilaç verdi bide jel mantar değilmiş vajinit dei normal akıntı üşütmeden falanda kaynaklanabilirmiş..böyle işte kızlarrr..hepinizi öptümmm

canım gecmiş olsun.çok sevindim senin adına...kırmızılar bitsin bebecik gelsin tez zamanda....

Ah birazda bizim bura serinliyeydi yanıyoz vallaa bide nem beter vallaa..)): Mantı ve biber dolması yaptım canım yanınada yoğurtlu semizotu salatası ve karpuz oo daha ne olsun 2 kişiye yeter zaten yarında akşama kadar çalışıyomuş kocişim yine yanımda olcak hahayt gerçi şuanda yanımdada nooluyo uyudu garinim çok yorulmuş bugün kıyamaam az kestirsin bakalım..

Aa çok sevindim canım yaa amman nazar değmesin kuzum sana.. Kesin benimkide stresten geciktiydi yaa aman hamilemiyim nekadarlık acabaa inşallah adet olmam falan diye diye gecikti garibim neyseki başladı artık akşamüstü biraz gelebilmiş hiç diilsee kansızlıktan pek gelemiyoda garibiim.. Neyse canım bende çok öpüyorum iyi geceler herkesee..

Yaa ühü ühüü kocişim 9 buçuktan beri hayla uyuyoo bi ara uyansın dışarı çıkalım diye tutturdum açamadı gözlerini bi madem öyle ben dışarı çıkıyom dedim durdurmaya çalıştı sonra durduramayınca gitti kapının önüne oturdu kalkmadıda orda uyuyodu en son sonrada zar zor kaldırdım artık naapalım meyve yedik devrildi geri bizimki hayla uyuyoo.. Naapiim gideyim bari sahura bişiiler hazırlayım kocişe kıyamıyomda pise yaa..

Gözün aydın Selincim...Yumurtalık ve rahimde bir sorun olmasında gerisi önemli değil zaten .Adet kanamasının gecikmesini birçok faktör etkiliyor;geçen ay bende 3-4 gün geciktim ne hayaller kurdum hamilemiyim acaba diye Şunu anladım ki ne zaman hamile kalabilmek için kendimi şartlandırsam vücut direk olarak tepkisini belli ediyor senin istediğin zaman değil benim istediğim zaman olur diyor.Bende bu aydan itibaren oluruna bıraktım Adet olduktan sonra sende gönül rahatlığı ile çalışmalara başlarsın artık. Bu ayın sonuna artık mutlu haberlerini alırız inşallah Ağustosun son haftası herkesten peşisıra hanişlik haberleri gelmeye başlarmış.Burcu papatya selin bengisu ....Hadi bakalım durmak yok çalışmalara devammmmm

Kızlar günaydınnnn....Sevgi pıtırcıkları neredesiniz? Sabahın köründe yine ilk giren ben oldum galiba...Haftanın son çalışma günü çabucak geçsin bir an

önce evlerimize gidelim haftasonu güzel güzel gezelim(gerçi ramazanda gezme iftar sonrası olabailiyor ama olsun:) Bugün İstanbul'da dünkü gibi soğuk bir sonbahar havası hakim.Yazdan eser yok ama ben soğuk havaların hastasıyım.O yüzden güne çok keyifli başladım.Laylaylommm

canım gunaydın cok sevındım bısı olmadıgına bak olumlu dusunduk olumlu oldu gordun mu hadı hayırlısıyla reglı olda calısmalara basla aman nazar degmesın canım. Ccoook sevındımmm..

canım gunaydınn valla ben burdayım burası soguk bende ıstanbuldayım ben soguk pek sevmem baya kısa dondu hava.benımde dunden berıakıntım cok arttı bıde kasıklarım mutamadıyen agrıyor artık ıgne batıyor gıbı . Hapımında bugun son gunu ıyıce ıglestı ıltıhap falan kalmadı alaha sukur ama obur akıntım cok kasıklarımla belım costu

ay bak bende heyecan yaptım şimdi kız yoksa bu akıntı bebişin habercisimi...kasıkların filanda iyice başladıysa ağrımaya ...şu çarşamba bir gelsede yaptırsan kan testini sende rahatlasanda bizde iltihaptan kurtuldun neyseki.Olurda gelirse kırmızılar biter bitmez gönül rahatlığı ile yeniden başlarsınız çalışmalara.İkizin nerelerde senin balim.Bugün sesi soluğu çıkmadı.

valla canım kırmızlar gelırse rahat rahat baslarız calısmalara rahım agzı ıltıhabı oldugu ıcın ıdrara cıkarken ılıskıye gırerken canım yanıyordu. Valla artık ıcım rahat cok sukur ama anlamadıgım hala ıdararım kokuyor ama ıltıhap yok yedıklerımede dıkkat ederım normalde anlamadım gıttı ınsallah bebısın habercısıdır canım ama olmassada allahtan hayırlısı ııcm rahat o yuzden allahım bılır verıcegı zamanı. Papatyam ucusa gectı herhalde :) bugun gelmemıs sabahtan bende bakındım ama herhalde yogun basladı haftanın son gunu onda bızde durgun pıyasa allaha sukur haftayıda bıtırdık bu hafta bana hıc bıtmıycek gıbı geldı . Neysekı sıcak degıl hava o zaman bunaltı basıyor sende devam et calısmalara bakalım senden de hayırlı haberler beklıyorum ıcımde bı hıc bu ay bereketlı bıtecek dıyor valla bu ara hıslerım cok kuvvetlşendı bak sozumu yabana atma

Geldim geldim kizlarrrrr sabah adliyeye gitmek zorunda kaldim is yeri icin danismanlarin adli sicil kaydi almasi gereken bi projeye basliyoruz o yuzdennn gelincede iste emailler falan filan derken simdi girebildim.. nasilsiniz canlarimmm... Hayatimmm akintilarin falan artmis bakiyorumm bak ben sana demiyorum kuzucummmm ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy olumlu dusunerekkkkkkkk birseyler olucakmis gibime geliyor.. kuzuuu icime acayip guzel bi duygu geliyor senin hakkinda.. Allahim bi kac gune boyle senden iyi haberler alicakmisiz gibi geliyor!!!

GÜNAYDIN MUSTAKBEL MAYIS ANNELERİ:) ayyhh keyfim yerinde dünden beri bişey yok die sevindim her nekadar bbenim bu durumda bayrama kalsada olsun hayırlı zamnda gelsin minnoşum bu acılardan sonra tekrar aynı nacıları psikolojim kaldırmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…