geldim geldim kizlarrrrr sabah adliyeye gitmek zorunda kaldim is yeri icin danismanlarin adli sicil kaydi almasi gereken bi projeye basliyoruz o yuzdennn gelincede iste emailler falan filan derken simdi girebildim.. Nasilsiniz canlarimmm... Hayatimmm akintilarin falan artmis bakiyorumm bak ben sana demiyorum kuzucummmm ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy olumlu dusunerekkkkkkkk birseyler olucakmis gibime geliyor.. Kuzuuu icime acayip guzel bi duygu geliyor senin hakkinda.. Allahim bi kac gune boyle senden iyi haberler alicakmisiz gibi geliyor!!!
ınsallah oyledır yavru kusum ama bı sıkıntım var dunden berı ayıptır solemesı kabız olmusum halbukı bı gun once bısı yoktu dun wv ye gırdım 20 dk ya zor cıktım bu sımdı nerden cıktı ya ben hıc kabız olmama kı .. Bıde kasıkalrım cok agrıyor kuzu artık egılemıyorum yemın ederım 105 kıloluk ınsanlar gıbı agır yuruyorm yururken bılem agrım varrrr
eger bebis varsa bunlarin hepsine deger bitanem... Dur bi kac gun daha dayanda test yaptir.. Eger cikmazsa bu sefer yine bi doktora gidersin ama benim icime cok guzel seyler doguyor seninle ilgili.. Hem ben senin ikizinimmmm bak gulsah demisti diceksin!!
aşkım benım ya ınsallah bıtanem ınsallah .. Bugun ruyamda senı gordum. Ben hamıleymısım doktorda cıkıyorum ama nasıl buytuk bı mmutluluk neyse senden bıseyden dolayı adresını alıyorum ultrasonda kesenın mınıcık bır resmını senın ev adrese yolluyorum hey allahım sabah gulerek kalktım hea dedım poposum acıkta kalmıs yıne dıyorum esıme boyle boyle gulsahı gordum ah benım karıcım sıyırdın ıyıce kafayı dıyor yoksa erkek de takma ısmımı gulsah dıyor gulmekten olduk yatakta sabah sabah
allah iyiligini versin kuzucum yaaaaa. Boyle iste butun gun beni dusunursenn sonra aksam ruyalarina bile girerim hahaha zaten bu hafta yegenim kan tahlilinde yesil bayragi caksin.. O zaman ultrasonda mutlaka fotografini istiyorum.. Artik bilgisayara gecirip email mi atarsin ben yurt disina gitmis olursam yada burdaysam evime mi gonderirsin orasini bilememm heheheh benimkinede anlatiyorum aksamlari askim boyle boyle ikizimle bugun noldu biliyonmu ben dedim ki aksam tavuk patates kizartma var o da kofte patates yapicakmis falan diyom, benimki bi garip bakiyo bana... Offff keske ayni sehirde olsaydikkkk kocisler birakip seninle gezerdik butun gun muahahah
tabıkı kusum maılde atarım adresede yollarım bakarsın bebısı amerıkada senın yaında dogururumBen olamadım vatandas yavrum olsun teyzesı gıbı. Benımkıde sıyırdıgımı dusunuyor ıyıce Amannb keske hakıkaten beraber olsaydık ya kocaarı atardık ıse bız gezerdık yaaa canım benımmmmmmm Kaldı yesıl bayraga 4 gun zattii gercı cumartesıden once yaptırmıycam tstı ama evde yaparım persembe gunu
oyyy kiyamam sana gonder tabiki.. Cok ta guzel olur gelirsin pat diye benim yanimda dogurursun kiz hahahaah ben zaten amerikaya gitmeden once istanbula gelicem bakarsin o zamana kadar senin gobis biraz cikmis olur bende seni gelir gorurum hahaha. Kesinlikle bencede evde testi yap kuzucum ya ben senden daha fazla heyecanlanmaya basladim su an inanki.. Hehe olacakk olacakkkk!!!
vallah kuzum kendımı kaptrımak hıc ıstemıyorum ama hıssedıyorum sankı var gıbı bılıyomuusn. Sora dıyorum kızım dusunme oyle sabret az kaldı dıyorum ya sankı var gıbı bakalım hayırlısı be kuzum bakarsın dayanamam cuma gunu bı test patlatırımmm haahahha
cuma gunu bugun kuuuu amaa.. Ama bugun 12 si ayin bence dur patlatmaaa biraz daha sabredelim hem varsada cikmayabilir falan bos yere uzulmeyelim canim benimmm sali gunu bence yapalim evde testi.. Bana baksana sanki seninle birlikte bende yapicakmisim gibi hehehehe
yok canım onumuzdekı cuma ııcn dedım kan testını cumartesıye kalmasın dıye. ıdrar tetı duyduklarım ve okudukalrıma gore reglı gecmeden cıkmıyormus ama ben yınede carsamba sabahtan yaparım zaten ıdrar testıne pek takılmıyorum ınsanı surumcemede bırakıyor. Dogru olma payı dusuk ya. Neyse surda ne kaldı zaten cumartesı pazar hafta sonu pazartesı salı var bı sora çarsamba sabahtan test vaktı bakalım hayırlısı olsun tabı ınsallah vardır ama yoksa bı sorakı aya kısmet .. Ama aslında reglıden 3 gun once bellı oluyormus olup olmadıgı acaba dıyorum pazartesı test mı yaptırsam kan testı karar verememedım bı fıkır ver kuzu sence pazartesı kan tetsını yaptırıyım mı yok sa beklıyımmı cumaya kadar
simdi canim benim kan testi benim bildigim normalde supheli iliskiden 10 gun icinde cikiyor.. Test te cikan 5 e kadar yukselise bakiyorlar eger 3 veya 4 ise o zaman bi hafta sonra tekrar gel yenileyelim diyorlar... Ayyy ben cok merakliyim ve sabirsizim ben senin yerinde olsaydim pazartesi yaptirirdim kan testini.. Bakarsin 5 e kadar degeri yukselmis olur.. Idrar testini bekle diyorlar adet gunun gecene kadar.. Sen ne yapmak istiyorsun cnaim.. Bekleyebilecekmisin o zamana kadar?
canım dogru dıyorsun suphelı ılıskımın ustunde pazartesı 11 gun gecmıs oluyor
o zaman ben pazartesı sabahtan bır kan vereyım bakalım nedır ne degıldır hem belkı cıkar reglıme 2 gun kalmıs oluyor cıkması lazım bıde sabah gıtmeden ılk ıdrarlada evde yaparım ole gıderım haydı bakalım o zaman son 2 gun dıyoruuuzzzzzz ay cok heycanlandım kzuuu
Annaaam şunlara baak sabahtan bu yana tam 10 sayfa konuşmuşlaar gelde oku şimdi okadar geçmişiipapatyam dedikodularını yapmış çıkmış bunlar zor uğrarlar bidaa buraya
bencede zor ugrarlar canim biraz... Neysee artik napalim bende 630 u bekliyorum zaten isten cikmaya.. Kocisle pazar a gidicezzz ondan sonrada iftari disarda yapip sonrada sinemaya sirinleri gormeye goturucek beni.. Ahhhh evlendim esek kadar oldum cocuk istiyorum ama hala icimdeki cocuk buyumedi
bana takil ben senin bekledigin gunleri azaltirimmm yavrucummmm bencede sen pazartesi gunu yapiver bi test sabahtan sonrada git kan ver.. Bende pazartesi oglen teyze oluyorum uleynnn ben diye bagirayim herkeze hahahaha :81:
o zaman ben de teyze oluyosunn uleyyynnnn dıye mesaj atarım burayay ılk hamıs haberını almıs oluruzzzzzzz
bencede zor ugrarlar canim biraz... neysee artik napalim bende 630 u bekliyorum zaten isten cikmaya.. kocisle pazar a gidicezzz ondan sonrada iftari disarda yapip sonrada sinemaya sirinleri gormeye goturucek beni.. ahhhh evlendim esek kadar oldum cocuk istiyorum ama hala icimdeki cocuk buyumedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?