hahah sen bana teyze oluyosun uleynnn diye mesaj at bende sana geri annne oluyosun uleynn diye mesaji cakmazsam noliimyaaaa yavrucum yukarda senmidin o diyen bugun papatyamin isleri cok yogun ama bizim piyasa durgun diye... bak piyasayi birden ayaklandirdim bennn canimmm benim insallah p.tesi cikar yaaaa bende cok umutluyum senin icin!!!! sirinnnn annisimm benim
Şirinlermii ay ne güzeel duymuştum şirinler filmini seninkide götürüyo ya hayret valla benimki olsa gidince şirinlerimi izleriz başka filme gideriz derdi heraldebendede var içimdeki o çocukdan bende bi büyüyemedim
o zaman ben de teyze oluyosunn uleyyynnnn dıye mesaj atarım burayay ılk hamıs haberını almıs oluruzzzzzzz
Şirinlermii ay ne güzeel duymuştum şirinler filmini seninkide götürüyo ya hayret valla benimki olsa gidince şirinlerimi izleriz başka filme gideriz derdi heraldebendede var içimdeki o çocukdan bende bi büyüyemedim
Annaaam baaal nooluyoo kıııız hayırlı haberlerinimi alıcaz yoksa yakındaa hadi bakalım inşallah inşallaaahilk bebiş haberimiz yoldadır inşallaah
vallah ya dedım kızın ahını aldık bos oturuyoruz dedık costu ısler.. ınsallah canım ya hayır olsun hayırlısıysa olsun hayırlı degılse ıstemem zaten allah bılır ıcımıde bılıyor dısımıda kalbımıde hayırlısıysa zaten verıcektır suphem yok tabı bız bıraz cadalozluk yapıyoruz sabırsızlanıyoruz o ayrı zaten heveslenmıyorum sadece sonucu beklıyorum ama bende umutluyum sankı ole hıssedıyorum. cıkmassada nasıp degılmıs der sızı beklerımha sız a ben herkeze kendım kadar sevınırım zaten burdakı herkes bırbırıyle yoldas bırımız dusse oburumuz kaldırcak. ama sen dusersen kımselere bırakmam vallah benden baskası kaldıramaz senı kıskacıma aldımmm yavrruuuuuuuu
hahahaha ben dussem zaten sen gelene kadar kalkmamkii.. Cocuk gibi otururum orda ikizim gelsinde kurtarsin beni diye.. Aynen canim hayirlisi ise olsun.. Hayirli bi evlat versin allahim sana...
benimkiside aslinda harry potter i izlemek istiyomus.. ben O NE BEEEEEEE GITMEM BEN ONA SEN ONA GIT BEN SIRINLERE GIDERIM diyince tamam sirinlere gidelim dedi hahaha
tek bana degıl hepımıze hayırlı evlatlar nasıp etsın ıkımızede ıkız nasıp etsın haahah
amınnnnnnnnnnnnnnn ınsallahhhhh yavrucummmmmmmmm. Soyle iki tane minicik elleri parmaciklari olan kizcelerim olsunnn cok istiyorumm
Kız Harry potter de güzeel hatta daha güzeel ondan sonrada onu izleyin bencee
amınnnnnnnnnnnnnnn ınsallahhhhh yavrucummmmmmmmm. Soyle iki tane minicik elleri parmaciklari olan kizcelerim olsunnn cok istiyorumm
ınsallah canım ya ınsallah dılınızde kı guzel sozcukler benım karnımın ıcındedırler valla bengişcim umutluyum bu ay belırtılerden yana degılde sankı ıcımden oyle gelıyor normalde carsamba persembe regl olmama lazım ama pazartesı kan testın egıdıyım dıyorum netten de baktım hamıssem de eger zaten 3+1 lık su anda bazartesı 3+4 luk oluyo kanda cıkması lazım sabahtan kan vercem bakalım nedır ne degıldır
yaa netin hesabına inanma yumurtlama dönemini baz alarak hesaplamıyolarkii adet tarihine göre hesaplıyolar ay hadi inşallah canım hamişsindir 1 hafta sonramı regl olcan sen daha pazartesi yaparsan çıkar kesin ay hadi bakalım hayırlı haberlerle gel pazartesi bizeee..
yok be izlemem ben onu.. hahaha hic birini izlemedim ki...
ınsallah canım ya dualarım hepınızın yanında ama herkese 1 kere sana ıkı kere edıyorum ıkız yaaaa
yok bebısım o konuya acıklık getırım hamıle kaldıktan sora haftalarını belırlemek ıcın son reglı tarıhı baz alınır zaten doktorlarda oyle hesaplar tabı hamıle kaldıysak ole su anda 4 gun kaldı reglıme canım pazartesı 2 gun kalmıs olcak bakalım cıkar herhalde 2-3 gun kala hamıleysem en fazla deger dusuk cıkar oda 2 gunde bı 2 katına katlıyor zatiii ınsallah yaaaaaaaa
Hmm ben izlediydim tüm serisi ama emin ol izlesen sende severdin madem animasyon seviyon sana bikaç güzel film önereyim netten bulda izle bak karmakarışık filmi çok güzeldi ejderhanı nasıl eğitirsin var şimdilik bunlar geldi aklıma yaa sen izle şirinleri beğenirsen bende izleyim
yok bebısım o konuya acıklık getırım hamıle kaldıktan sora haftalarını belırlemek ıcın son reglı tarıhı baz alınır zaten doktorlarda oyle hesaplar tabı hamıle kaldıysak ole su anda 4 gun kaldı reglıme canım pazartesı 2 gun kalmıs olcak bakalım cıkar herhalde 2-3 gun kala hamıleysem en fazla deger dusuk cıkar oda 2 gunde bı 2 katına katlıyor zatiii ınsallah yaaaaaaaa
tamam canim soylerim ben sana begenirsem hemen sende kocani tuttugun gibi sinemaya yallahhhh
hadi yaa öylemi hesaplıyo doktorlardaa e ozaman 2 hafta falan eksik oluuur adetliyken hamile kalmış gibi sayıyolar ozaman çok saçma yaa yumurtlama zamanını baz almaları lazım diilmi yaa peeh çok saçma bu arada ovulasyon testini nasıl yapıyoruz yaa bende alayım diyom bi bilmekte fayda var ne zaman yumurtlayacağımı ona göre sağlam çalışalım dimi amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?