AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

Vall abende behzat c yı ızlıyordum sımdı onun sınama fılmını beklıyorum sevdıgım bı aktor emınım sınama fılmıde ıyı olcaktır. Bıde buz devrı nın serısıne hastayım ama 1 ı her ızledıgımde aglıyorum
Allah bana akıl versın sırınlere benımkıde dedı goturıyım senı dedım bakarız su ara cok yorgunum hıc gıdıcek halım yok ama bızde pazar gunlerının 3 saatını cıgı fılm gunu yaptık bugs bunny casper tom&jerry falan ızlıyoruz he bıde jet giller eski çizgi filmler kalmadı ama artıkkkkkk heee bıde shrek cok sevıyorummmmmm

Aynen heee anladııım yaani normalde 9 aylık falan oluyo hamişliik normaldee hadi bakalım inşallah alcaz hayırlı haberlerini soyadın gibi ballı olda ilk kupayı sen kap

Annaaam en son benim yazdığımla kalmııış oof off gene yalnız kaldım yaa :84::84: giriş saatlerimiz uymuyo peek ben gececiyim siz sabahtan akşama kadar burdasınıız ben 3te 4 te anca uyanıyom yaa eh yetişebildiğim kadar yetişmeye çalışıyom size..

Oof of kociş uyuyo yine yaa gerçi hak etti bu sefer akşam yemekten sonra gezdik adet dönemim ya canım tatlı istiyodu 3 tane pamuk şeker ekler tart falan aldıkl yedim gelince bi güzel korkmaya başladım kendimden yaa zaten adetimi düzgün olamıyom diye çok şiş göbişim gidişaatımı hiç iyi görmüyom ben amaan zaten tatlıyı bi bu dönemimde canım istiyoda yiyorum noolcek ondanda salla gitsin göbek yerine bebeğe döncek yakında inşallah zaten çok yakışır banada hamilelik haa ah bi bebişim olsaa...

inşallah canım..cici mi cici bi kızın olur içimden öle demek geldiiiii

inşallah canım..cici mi cici bi kızın olur içimden öle demek geldiiiii

Ay bende kız çocuk hastasıyım zateeen böyle cicili bicili giydirmeler mini etekler alttan bez görünür falan bayılıyom yaa kız bebeğe bende kız istiyorum zaten ilk benimde içime öyle doğuyo bakalım ama tabi sağlıklı olsunda tabi en öncesi bi bebişim olsunda cinsiyeti şurda dursun

he valla al benden de o kadar...sağlıklı olsun yuvamı şenlendirsin cinsiyeti farketmez.şuan bekleme sürecindeyim.zaman gecmek bilmio

he valla al benden de o kadar...sağlıklı olsun yuvamı şenlendirsin cinsiyeti farketmez.şuan bekleme sürecindeyim.zaman gecmek bilmio

Bekleme sürecindeyim derken adetmisin yoksa işi bitirdinizde hamilelik testi yapmayımı bekliyon.. Ben adetim şuan daha başlayamadık çalışmalara zor biraz zaten damla damla geliyo zor biter benim bu adetim..

Gunaydınnn canlarımmmmm.. Bugun kımse yok sabahtan herkes tatılde sanırımmmmmmmm .. Hadı uyuyun bakalım sekerlerrr yarın da ben uyuycammmmmmmmmmmmmmmmmm

Bekleme sürecindeyim derken adetmisin yoksa işi bitirdinizde hamilelik testi yapmayımı bekliyon.. Ben adetim şuan daha başlayamadık çalışmalara zor biraz zaten damla damla geliyo zor biter benim bu adetim..

dün itibari ile bitti o riskli dönem...test yapmayı bekliyorum.haftaya pzt günü( 22 ağustos) regl günüm.inş olmam...pzt direk test yapcemmmm

Gunaydınnn canlarımmmmm.. Bugun kımse yok sabahtan herkes tatılde sanırımmmmmmmm .. Hadı uyuyun bakalım sekerlerrr yarın da ben uyuycammmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydın degil tünaydın diyeyim....
yarın tatil günü bol bol gezmek lazım uyumak deil şeker...
bebiş olunca hiç gezemezsin diyimmmm

günaydın degil tünaydın diyeyim....
Yarın tatil günü bol bol gezmek lazım uyumak deil şeker...
Bebiş olunca hiç gezemezsin diyimmmm

yok be canım pek gezmeyı sevmem ben pazar gunlerı dınlenmeyı sevıyorum evımde bazen cıkar bı hava alırız ama oyle cok hgezmeyız doydum ben gezmeye dolasmaya artık 10 11 gıbı uyanıp superr rbır kahvaltı benım zevkım de o :))) bend ebu pazartesı test yapıcam reglım carsamb a 17 sınde olması lazım bakalım

dün itibari ile bitti o riskli dönem...test yapmayı bekliyorum.haftaya pzt günü( 22 ağustos) regl günüm.inş olmam...pzt direk test yapcemmmm

Hmm gol oldu diyosun yaani e hadi hayırlısı kaleden falan dönmez inşallah.. Hadi bakalım gelsin bebişler artık..

Kız baaal nerelerdesiniiiiz ben geldim gene kimsecikler yok yaa Off gene yalnız kaldıım neyse bişiii sorcam kız sende 4 aylıkı evlisin yaa öle diyo çizelgedee sendemi taze gelinlerdendin kuzum ay iyi bari tek diilmişim..

he bende yenı evlıyım papatyamda oyle ama aramızda en taze sensın yeni gelinnnn

merakla bekliyorum senin sonucu da..olmulu olur inşş...pzt beklemede olacam senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…