kızlarrr nerdesiniz yahuuu...ben dün regl oldum çok şükürrrrrrrr ilaç içmeme gerek kalmadı gelmeseydi farlutalı içicektim..doktorum haklı çıktı...bugün 2. günüm bakalım ne zaman biticek..bu hafta güzel haberler alıcam sizden umutluyum hadiyin böceklerimiz gelsinnnnn yawaş yawaşşşşgüzel bi tablo hazırlıycammmmm sizeeee
Seninde gözün aydın ozaman selincim benimde 5gün gecikmeli geldi ama tam gelemiyo yaa damla damla odaa günlük pedle idare ediyorum düşün yaani bu ay yumurtam çatlamazsa diye korkuyom bende yaa bebiş çalışması yapcaaz çünkü yinee benide ekleyin tabloya haa batım 12 eylül falan artık
saol cnm benimde 13 eylül olur herhalde yine gecikmezse biz senınle ALPAY dan EYLÜLDE GEL:) şarkısını söylicez..aklına kötü şeyler getirme rahat ol yumurtan çatlar bide çatlatıcı ne var bi araştır yiyecek içecek onlardan tüket tamam mı tatlım
Kızlar gunaydınnnn yenı bır haftaya basladık yıne. Selıncım adına cok sevındım reglı oldugun ıcın ınsallah bıran once bıterde bıran once calısmlara baslarsın benımde dun aklıma tak eden bı konuyu sızlerle paylasmak ısterım sımdı ben 28 gund ebır reg lı oluyorum sanıyordum yok 24 gunde bır reglı oluyormusum yanı dun reglı olmam lazımdı olmadım. Amam reglı olcakmısım gıbı karın ve kasık agrım var sanırım olucakmısım gıbı gelıyor bugun kan tahlılı yaptırcaktım vaz gectım en azından 28 gun olana kadar beklemek ıstıyorum yanı persembeye kadar aklım aeserse salı ya da carsamba tetsı yaptırcam eger reglı olmamıs olursam ınsallah tabıkı .. ınsallah bebıs vardır ınsallah olmam. Ne dıyım allah hakkımızda hayırlısını versın
burcummmm nerdesinnnnnnnn... Guzel haberlere ihtiyacim var yaptinmi idrar testini? :18:
yavrucum ıdrar testını cumartesı oglenden sora yaptım tek cızgı cıktı bugun sabahtan yapıcaktım gec kaldık yapamadım yarın sabah erkenden yapıcam ama belkı yarın kan tetsıne gıderım reglı olmassam olucakmısım gıbı mıgdem bulanıyo kasıkalrımla beım agrıyor cok tereddutteyım acıkcası korkuyorum bıraz olumsuz cıkıcak dıye kan vermeye
ayni anda yaziyormusuz canim yaaa.. Ben baktim sen yazmamissin birsey hemen yazdim ama sende o arada yaziyormussun zaten... Kuzucum nasil anladin 24 gunde bir regl oldugunu? Bende 24 gunde bir oluyorum yaa.. Sen neden 28 gun zannediyodunki
anladim canim.. Tuhh benimde moralim bugun sifir yani senden iyi haberler alirim diye kosa kosa geldim ise hemen actim kadinlar kulubunu... Yarin a kadar gelmezse mutlaka kan tahliline artik bence.. Hem cumartesi gunu regli gununden once mis.. Belki o yuzden tek cizgi cikti.
zaten sımır testı ıcın aramıstım doktoru dedım ıdrar testı yaptım negatıf cıktı oda dedı kı neden yapıyorsun kı reglı gunun 7-8 gun gecmeden ıdrarda cıkmaz bıde senın gec dollenme ıhtımalın var salıya kadar bekle olmassan kan testı yaptır dedı olur dedım bende belkı bugun oglenden sora gıder kan verırımAma ıcım bı tuhaf sankı degılım gıbıı hıssedıyorum zaten dusundukce kusasım gelıyor nedense
eh tabikide 24 gunde bir oluyorsun canim benim.. Bende oyleyim yaa ahhhh sen bana demiyomuydun kuzu sen 24 gunde bir oluyosun hapi birakinca 3-4 gun icinde geliyo diye.. Hatta hap ile birlikte hic sekmiyo biraktigin gunden itibaren 3. Gun hemen geliyor.. Neyse.. O zaman bekleyelim canim benim senin icin ama regli tarihin gecmis oluyor 1 gun yani bugunden itibaren o zaman.. Dur hemen umutsuzluga kapilma... Belki var ama doktorunun dedigi gibi gec dollenme nerden biliyosunnnn...
valla 2 gun onceye kadar bısı yoktu ama nedense bugun ıcım ole dun aksam da sankı yok gıbı pazar sabahı annemlere gıttık kasıklarımı gosterdım alt karnım sıs kasıklarım nasıl sıs kadının gozlerı yuvasından cıktı dedı bu hamılelıkte olur nasıl sısmıs kasıkların dedı dedım evet sısler dedı hamıle olabılrısın test yaptır 2 gun kalmıs olsa bıle cıkar dedı acaba dıyorum bugun oglen bı gıtsem kan mı versem 2 saate cıkıyor sonuclar bı yandan da kokruyorum nedense analamdım gıttı kendımı ..
gel bi delilik yapalim canim hadi kos verrrrrrr hemen kanCatliyacam meraktan yaa
catlaksın sen ya dur su servısı bıtıryım gıderım hemen .
bugun acayip derecede birisinin gebe olmasina ihtiyacim var kuzuuu.. Iyi haberlere ihtiyacim var.. Madem ben olamiyorum sen ol bari!! Nasil olsa kendim olmus kadar sevinirim senin icindeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?