canım benım ya cok sevıyom senı yaaaaaa gıdıyom ben opuldunn canım
Yavrum sneın canın neden bu derece sıkkın bakıyım hıc ıyı durmuyosun aklıms ende kalıyor ben 15 dk ya burdayım
Ben bebis durumlarini soyle bir 6-7 ayligina rafa kaldiriyorum.. senin iyi haberlerini aliyimm yeter canim benim..
gülşahhh ne olduu yaa canım neden istemiorsun inşallah kötü bişey yoktur..
benimkiyle aramiz bozuk canim.. cok kirginim ona.. once beni o kadar heveslendirdi, hapi bile birak bak doktorunda oyle diyo hadi birakalim falan dedi... her gordugumuz bebisi gozume sokuyo biliyo nekadar bebek manyagiyim.. ama yok hafta sonu benim adetim bitti calismalara baslayinca, ben 6-7 ay daha istemiyorum askimmm moduna girdi.. bende istemiyorum o istemiyorsa..
sen de ona deki en erken 9 ay sonra olur zaten korkma:82:
benimkiyle aramiz bozuk canim.. cok kirginim ona.. once beni o kadar heveslendirdi, hapi bile birak bak doktorunda oyle diyo hadi birakalim falan dedi... her gordugumuz bebisi gozume sokuyo biliyo nekadar bebek manyagiyim.. ama yok hafta sonu benim adetim bitti calismalara baslayinca, ben 6-7 ay daha istemiyorum askimmm moduna girdi.. bende istemiyorum o istemiyorsa..
sen canını sıkma tatlım..zaten böyle konular çok hassas tek taraflı alabilecğimiz kararlar değil..hem biz kadınlar daha duygusal düşünüoruz belki ..ama baba olmak daha da zor bi yükümlülük her ayrıntısını düşünmek zorunda belki hazır değildir..en doğru zaman ikinizinde uygun olduğunuz zaman..senınde bi yerlerde kısmetin beklior gülşahcım sakın üzülme sen üstüne gidersen soğutursun bebek olayından umursamaz gibi davran bi süre onun sana bu teklifle geleceğine eminim..
Evet dogru diyorsun canim biz duygusal dusunuyoruz ama onlar isin daha cok maddi yanini dusunuyorlar.. bakabilirmiyim nasil olucak hersey diye.. yok ustune gitmiyorum tabiki ama davranis sekli cok kotudu.. cok kirdi beni. madem istemiyordu niye o zaman hapi biraktirdi bana.. su anda korunmuyorumda.. birde iliski sirasinda geldi dusunceleri... yani tamm bi okuzce davranisti.. artik aklinda ne vardi bilmiyorum. hic umursamadim ama... oldu bitti kalktim banyomu yaptim sonra direk yattim zaten..
evet dogru diyorsun canim biz duygusal dusunuyoruz ama onlar isin daha cok maddi yanini dusunuyorlar.. Bakabilirmiyim nasil olucak hersey diye.. Yok ustune gitmiyorum tabiki ama davranis sekli cok kotudu.. Cok kirdi beni. Madem istemiyordu niye o zaman hapi biraktirdi bana.. Su anda korunmuyorumda.. Birde iliski sirasinda geldi dusunceleri... Yani tamm bi okuzce davranisti.. Artik aklinda ne vardi bilmiyorum. Hic umursamadim ama... Oldu bitti kalktim banyomu yaptim sonra direk yattim zaten..
o tavra ben de kırılırdım canım
şey sen hapı bırakmışsın madem eşin korunsun bu sürede istersen :44:
hapı bıraktıktan 3 ay sonra hormonlar normale dönüyor bazı ekstra insanlar hariç
Evet dogru diyorsun canim biz duygusal dusunuyoruz ama onlar isin daha cok maddi yanini dusunuyorlar.. bakabilirmiyim nasil olucak hersey diye.. yok ustune gitmiyorum tabiki ama davranis sekli cok kotudu.. cok kirdi beni. madem istemiyordu niye o zaman hapi biraktirdi bana.. su anda korunmuyorumda.. birde iliski sirasinda geldi dusunceleri... yani tamm bi okuzce davranisti.. artik aklinda ne vardi bilmiyorum. hic umursamadim ama... oldu bitti kalktim banyomu yaptim sonra direk yattim zaten..
Sankı hersey onlara zor ben dısımden tırnagıman artırarak yapıyorum herseyı kesınlıkle onun maddıyatı bana gecmez benımkıde ona tabıkı ortaklasa yapıyoruz herseyı ama ben cocugum ıcın attım bı mıktar para koseye en azında 2 sen ebızı ıdare edıcek kadar. Bızode anne oluyorz ne duygular yasıyoruz haberlerı varmı onlar bablıgı kucaklarına aldıgında anlıyorlar bızde 9 ya hatta oncesınden neden empatı yapma gıbı yeteneklerı yok anlamıyorum sankı hersye onlara zor ..
pişştttt kızzz sende yangına körükle gitmeee:) ewet anne oluoruz en yüce makam ama erkekler bizim kadar anlayışlı değilllll maaleseff
valla sınır oluyorum selın ya sankı bı zorluk onlarda hayat boyu anlayıs gosterıyoruz onlara bı konuda bıle ya bu kızda ne dusunuyordur nasıl soylesem onu kırmam dıyemıyorlar enteresanlar yanı canım benım test 2 saate cıkıcak 15 dk sora cıkıcam smear testı sonuclarını alıcam 1.5 saate gelırım sanırsam o arada da gebelık testı cıkar dıye umud edıyorum bakalım hayırlısı olsun ınsallah vardır bebıs de teyzelerıne merhaba der bugun
ewet senı kırmış ama hangimiz kocalarıma kırılmıoruzki zaman zaman hep oluor sen sakın kafandabüyütme nezamansa olacak ..
ben geldım canım verdım kanı. Gulsahım ne dıycegımı bılmıyorum bazen hakıkaten okuz oluyorlar. Benımkıde aynısını yapmıstı kımyasal gebelık yasadıgımda cocuk dustugunu ogrendık nasıl uzulmeler nasıl uzulmeler dedı ben cok alısmıstım ıstıyordum falan hapı bırakmıstık zaten ıyı dedık yapalım cocuk sora 5 gun sora dedı erkendı zaten gerek yok sımdı nasıl osla gencız falan fılan. Evet dedım haklısın gencız nasıl olsa nasıl ols abende polıkıstık hastasıyım ıstedıgımız zaman 2 sene belkıde 3 sene ugrasır yaparız sen ıstegın gelınce bana haber verırsın yaparız dedım yattım uyudum sınırden aradan 1 hafta gecmıstı ıste hadı dedı yapalım cocugu ben dusndum nasıl olsa hemen dogmıycak ya 2 ay ahamıle kalsan 9 ay sora dogcaz herseyı ayarlarız sen bılırsın dedım ıyıce dusun oyle gel bana bır daha fıkır degıstırme cocuk oyuncagı degıl dedım o gun bugun sesı cıkmıyor dun ılk defa reglı olman lazımdı olmadın mı dedı yok dedım. Hamılemısın acaba dedı gozlerınde degısık parlamalarla umutlanma ben sanmıyorum dedım. Konu belkı kapandı ama cok uzuldum cok kırıldım sankı bır anda basımdan asagı kaynar sular aktı anlamıyorum bunları ben ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?