valla kızlar böcek mi gelecek çiçek mi gelecek ne gelirse gelsin artık .bu arada muhabbet sıkı burda beğendim topiği...
hepsi kabulumuz bulayse:) biz bekleyen tarafız sadece annişleri olarak..hoş geldin nezamandır istiyorusunuz ne kadarlık evlisin
ayyyy kızlar bu arada dün SEDA ya bizim eylüle kaldı eylülde gel şarkısı söylicez galiba dedim..bi dinledim şarkıyı iğrenç.ççççç geri aldım bu sözümü sedaaaaa :)
selin sen seda dedikçe kendime üstüme alıyordum hep meğer topicte bir seda daha varmış.
ama ben sana demiştim:)
bulayse canim cok kotu seyler yasamissin allahim insallah hepsini geride biraktircak bi bebek nasip eder sana... Benim burcumm naptii yaaaaa meraktan olcem resmen birazdan..
ya sorma basıma gelenlerı kus ya anlatsam varya gulıyımmı alıyımmı bılemedım salak gıbıyım keyfım kactı zaten ..
Günaydınnn kızlarrrr...Dün yoğunluktan yazılanları okudum ama yazamadım...Tam işlerimi bitirip yazacaktım bu seferde bakım çalışması başladı kadınlar kulübünde.Papatyam umarım moraller yerindedir.Böyle şeyler dönem dönem yaşanır evliliklerde.Sinir stres yapmadan karşılıklı konuşarak herşey yoluna girer.Eşin belkide farklı konulardan dolayı sıkıntılı bir dönemde olabilir işiyle veya ailesi ile ilgili olarak....Bu yüzden ters tepki vermiştir zaman herşeyin ilacı güzelim biraz zamana bırak bakalım.Burcucum dün en çok seni merak ettim.Herşey yolundadır umarım.Bebiş haberini alırız inşallah bugün sonuç negatifse bile boşver sağlığın yerinde olsun gerisi boş güzelim bu ay olmazsa eylül ayı topiği bizi bekliyor.Selincim sende çalışmalara başladınmı? 2 haftaya kadar güzel haberler gelemzse eylül topiğini açarsın artık
günaydınnn kızlarrrr...dün yoğunluktan yazılanları okudum ama yazamadım...tam işlerimi bitirip yazacaktım bu seferde bakım çalışması başladı kadınlar kulübünde.papatyam umarım moraller yerindedir.böyle şeyler dönem dönem yaşanır evliliklerde.sinir stres yapmadan karşılıklı konuşarak herşey yoluna girer.eşin belkide farklı konulardan dolayı sıkıntılı bir dönemde olabilir işiyle veya ailesi ile ilgili olarak....bu yüzden ters tepki vermiştir zaman herşeyin ilacı güzelim biraz zamana bırak bakalım.burcucum dün en çok seni merak ettim.herşey yolundadır umarım.bebiş haberini alırız inşallah bugün sonuç negatifse bile boşver sağlığın yerinde olsun gerisi boş güzelim bu ay olmazsa eylül ayı topiği bizi bekliyor.selincim sende çalışmalara başladınmı? 2 haftaya kadar güzel haberler gelemzse eylül topiğini açarsın artık
selam kızlar dun bakım calısmasından dolayı gıremedım ama sıze soyle bı ozet gecıyım smear test sonucumu almaya gıdıcektım kı doktor aradı testın kot cıkmıs gel parca almamız lazım dıye ben bı panık tabı kostura kostura doktora gıttım parca alınmadan dktor oturttu benı karsısına soyle bı baktı konusmaya basladı kı en son kansersın dedıgını duyar gıbı oldum gerısı fluu yanı bayılmısım kendıme gelmem bı 1 saatı buldukı derken doktor ortadan kaybolmustu gerı geldıgınde ıse sırıtarak testler bask aburcuyla karısmıs korkma dedı nasıl tepem attı bılemedım yıne son hatırladıgım bırılerının benı doktorun ustunden almaya calısmasıydı kadının sacları elımdeydı yanı neyse bu arada yanımdakı canım anncım kalpten gıtmek uzereydı kadıncagız ordan cıktık bıraz sakınlesmek ıcın bı baktık kı 3 saat olmus dedık testın sonuclarını alalım bı gıttım kı ordakı salak kadın sızın kanınız kayıp dıyor yıne son hatırladıgım hastanenın mudurunun ustune yurudugumdu gozum donmus kı dedım sızede kan tstınede .... Tabı ben buyuk soklar yasamıs halde buraya gırcem bu seferde sıte bakım calısmasına gırmıs .. Sonuc olarak kan testımı kayıp etmısler smearde temızmıs ama test karısmıs .. Yanı ıs basa dustu kan testını tekrar yaptırmam gerekıyor..
selam kızlar dun bakım calısmasından dolayı gıremedım ama sıze soyle bı ozet gecıyım smear test sonucumu almaya gıdıcektım kı doktor aradı testın kot cıkmıs gel parca almamız lazım dıye ben bı panık tabı kostura kostura doktora gıttım parca alınmadan dktor oturttu benı karsısına soyle bı baktı konusmaya basladı kı en son kansersın dedıgını duyar gıbı oldum gerısı fluu yanı bayılmısım kendıme gelmem bı 1 saatı buldukı derken doktor ortadan kaybolmustu gerı geldıgınde ıse sırıtarak testler bask aburcuyla karısmıs korkma dedı nasıl tepem attı bılemedım yıne son hatırladıgım bırılerının benı doktorun ustunden almaya calısmasıydı kadının sacları elımdeydı yanı neyse bu arada yanımdakı canım anncım kalpten gıtmek uzereydı kadıncagız ordan cıktık bıraz sakınlesmek ıcın bı baktık kı 3 saat olmus dedık testın sonuclarını alalım bı gıttım kı ordakı salak kadın sızın kanınız kayıp dıyor yıne son hatırladıgım hastanenın mudurunun ustune yurudugumdu gozum donmus kı dedım sızede kan tstınede .... Tabı ben buyuk soklar yasamıs halde buraya gırcem bu seferde sıte bakım calısmasına gırmıs .. Sonuc olarak kan testımı kayıp etmısler smearde temızmıs ama test karısmıs .. Yanı ıs basa dustu kan testını tekrar yaptırmam gerekıyor..
Valla selın kan testı demem mıgdem kalkıyor artık n ebılım allah bana yaptırmamı dıyokı anlamadım ben olayı. Bugun gectı artık da yarın sabahtan gıdıyım dıyorum reglım geceli 3. Gun bugun zaten bunca stresın ıcınde bıde kendımle ugrasıyorum ayıptır soylemesı ben lahmacundan nefret ederım cumartesı bır lahmacun yıyısım vardı sankı hasret kalmısım dun tursu suyu dıye tutturdum gıttık tursucudan tursu suyu aldık nasıl ıctım nasıl ıctım 4 bardak zaten kasıklarım agıren krampın hattı hesabı yok artık reglı arası gıbı degıl kramp gıbı oldu
ben bıle artık kendımden suphelenıyorum bu sabah ılk defa mıgde bulantısıyla kalktım yarın sabahtan gıdıcem kızılaya da 2 saate verıyorlar test sonucunu bakıyım nedır ne degıldır varmı bebıs ama nedense umutluyum artık hayırlısı olsun varsa saglıklı olsun yoksada hayırlısıyla zamanında gelsın ne dıyım artık ..
canım adetin geçeli 3 gün olduysa zaten kendin test yapsanda çıkar :) ahh sen 2 çizgiyi gör bak nasıl koşuosun kan vermeye harika bi duydu...allah herkese yaşatsın
Bide yumurtamın catladıgınada emınım ama soyle bısı soylıycem sıze kızlar ayın ya 6 ya da 7 sınde gunluk pedı degısırken beyaz hafıf sarı kokusuz jole kıvamında yapıskan bır akıntım oldu aynı gun ıcerısınde 2 defa oldu ve ne koku vardı sorasında ne kasıntı doktor a sordugumda umurta catlamıstır dedı normalde 4 unde catlaması gerekıyordu dedım o zaman gec dollenme dedı o yuzdende ıdrar testı yaptırmaya korkuyorum benım gıbı akıntısı ola varmı arasında sadece 1 gun geldı gectı ..
canım çatlama herzaman günü gününe olmaz ...yediğin içtiğin psikolojin herşeyi değiştirebilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?