AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

ewet yaa kimse yok puff cnm sıkıldııı yaa

ya sorma basıma gelenlerı kus ya anlatsam varya gulıyımmı alıyımmı bılemedım salak gıbıyım keyfım kactı zaten ..

ewet yaa kimse yok puff cnm sıkıldııı yaa

geldimmm geldimmmmmmm!!!!! sabahtan beri islerin basindan kalkamadim kuzucuklarim giremedim.. ama catladimda bi yandan resmen.. Burcummmmmm, dun resmen deliriyodum bi ara senden haber alamiyorummm kk bakim altina girdi hayyy dedim senin kk na daaaa... sana msn den mesaj attim hatta geri gelirsinde belki msn ini acarsin diye kk acilmayinca... eve gittim esime diyom BURCUDAN HABER ALAMADIM yemegi hazirlarken esimde diyo BURCU KIM ASKIM? yaaa hani benim kk dan ikizim var ya diyorum.. EHHHH diyo.. BOYLE BOYLE ISTE SONRA KK BI KAPANDI CATLADIM RESMEN MERAKTIM ASKIM diyom.. o da ASKIM SEN KENDINI IYI KAPTIRDIN BU KK YA HAAA diyo.. adam benim hafiften oynattigimi falan zannetmeye basladi caktirmayin kizlar... neyse.. CANIM BENIM YAAAAA.. ben olsaydim kesin doverdim o kadini sacini basini yolmak az gelirdi agzi burnu kirilirdi.. ne demek test sonuclari karismis yaaaa soyadi diye birsey var emin olun ondan sonra insanlara kanser oldugundan supheleniyoruz diyin.. gerizekalilar.. gitme askim sakin bidaha o doktora.. degistir doktorunu.. oruclu oruclu bana kufur ettirdi sabah sabah yaaa nasil sinirim bozuldu.. ama sen iyisinnnn demiiii.. moralin yerindee?? kan testine gelince.. hayy ben onlarinda alacagi kani.. bu memlekette niye kimse isini dogru duzgun yapamiyor yaa saglik sektorunde.. bu kadar zormu kani alip ustune bi yapiskan yapistirip laboratuar a gondermek.. ne demek kayboldu? olum kalim meselesi olsa, yine kusura bakmyain kaybettik dicekler herhalde... uzulme bitanem bi kerecik daha kan verirsin.. belki gec dollenme olayi var ya sende, belki de bebisimiz annesine kendini daha gostermeye hazir degil ondan kan testi kayboldu.. ama bugun 3. gunun bence hemen tekrar kan ver sen, mumkunse baska bi yerde bu sefer...

Sedacim canim, haklisin evliliklerde boyle seyler yasanir.. Size bir sir veriyim yalniz benim dun yumurtalama doneminin ilk gunudu bellidi zaten boyle sari aynen burcumun dedigi gibi jole kivaminda bi akintim vardi.. tabi ben bunu hemen kullandim.. yemekten sonra gittim suslendim puslendim, guzel guzel giyindim.. sonra benimkinin karsisina ciktim zaten o dakikadan sonrasi mechul.. soyle diyelimki, calismalarin ilk adimi ATILDI!!!! hahah.. ama cok komikti... esim sonra SEN BENI KANDIRDINNN demeye basladi bende hadi ordan.. sen kendin yaptin ne yaptiysan dedim gulduk falan.. baristik

canım benım ya cok sevındım barıstıgınıza cook mutlu oldummm hadı bakalım o yurmurta catlmasından oşlurmus askıtom yoksa cattlattınız mı kızz yumurtayı bend edun sofrada dıyorum kocıse keske dıyorum ıkızım cebını alsaydım mesaj atardım msne gırmek hıc aklıma gelemdıkı Moralım ıyı cok sukur kusum hıc aklımı kafamı takmıyorum olrusa olur olmassada hayırlıs degılmıs ama suphelı haraketlerım devam edıyor sankı varmıs gıbı aman hayırlıs olsun hıc dusunmuyorum bılem artık yarıns abahtan baska hastanede verıcem kanıda 2 saate verıyormus sonucu hayırlısı olsun tabı dun ı teyze tuttu kolumdan senın dedı cok guzel bı kıızn olcak dedı dedım ınsallah kalırsam olur teyzecım dedım ne kalması kızım hamılesın sen dedı. ıcımden hadı be teyze sende elızabet tylor sun dedım Tabı dısımdan ınsallah dedım gectım bakalım yarın bu saatlerde cıkar sonuc canım benım ya demek basladınız calısmalara hadı bakalım hayırlsıı olsun canım benım ılk defa ole bı akıntı gelmıstı zamında annemdende gelmıs zaten dıyo 3 hafta sora hamıle oldugumu ogrendım dıyo

offf benimde dun aklimda o vardi canim ya telefonun olsaydi aricaktim o derece merak ettim seni... neyse ama smear testinin temiz ciktigina o kadar cok sevindim kiiiiii... yarinda kan testini verirsin canim.. bizde rahatlariz vallahhh.. gelsin topigimizin ilk bebisiiiii oley!!! kuzu bu kadar erken cikarmi as ermeler yaaa sen masallahhhh tursu falan noluyoz yanii heee catlattik canim yumurtayi.. yok kiz iliskiden once geldi o akinti.. eve gittigimde iftardan once farkettim.. dedim tamam gulsahin yumurtalama donemi basladi hemennnnn basla gulsah calismalara hahahaha.. birazcikta kandirmis oldum benimkisini amaaaa napalimm artik

valla ne yalan soylıyım basından berı kandır dıycektım de baktım mıllet farklı konusuyu bende kızgınlıkla yazdım yazcaklarımı ınsallah hayırlısı olur valla annemın 3. Haftadan sora baslamıs asermesı bıde doktor soyledı cogu gebede bulantı ılıskıde 1 hafta sora baslarmıs bılıyomusun ole 3 aya gerek yokmus valla canım ıcım ıstıyor bende anlamadım ama ben oldum olası tursuya duskunumdur ondan olabılır hatta bıgun o kadar cok yedım kı zehırlendım

offf ama tursuya bende bayilirimkiiiiii.. evde hep bulundururummm.. yerim yerim sonrada arkasindan 2 ltre su icerim hahaha. tam kandirmada sayilmaz simdi canim ben sadece suslendim puslendim.. o dayanamadi ayyyyy erkekler ne kadar saf yaaa benimkisi beni dun aksam cok guldurdu.. simdi oldu bitti uzaniyoruz safim benim diyo.. bak sen yarin git test yaptir cikcak o.. OLDUU CANIM dedim ERTESI GUNDE DOGURURUM ARTIK.. niye kiiiii? diye saf saf bide.. hayatim en erken 30 gune cikar dedim.. hmmm bilmiyodum dedi.. cok saflarrr yawww

valla ya benımkıde ole bazen suratıma bı saf bakıp bısıler soruyo gulmekten katılıyorum valla catlakspor bunlar ya bakalım ınsallah bakarsın 1ay arayla hamıle kalmıs oluruzay ınsallah ıkızde bu ay mutlu haber alırız kusum yaaaaaaaaa cok ııstıyorum artık bakalım yarın ne cıkıcak cok merak edıyorum valla su ıs yerınden ızın alabılsem cıkıcam baska yerde yaptırcamda ızın sorunu var o yuzden yarın sabah gıdıcem :)

anladim canim... yarin yaptir o zaman.. 1 gun gec olsun ama guc olmasin... duzgun yapsinlar yaniii.. olsunnnn biz bi gun daha bekleriz nolcak ki hehehe 9 ay bekliyoruz onun varligini ogrenmek icin 1 guncuk daha beklemisiz cokmu.. yokkkk kizzz daha ilk aydan olcagini zannetmem benim icin.. dun esime diyom zaten askim merak etme simdi ilaci birakiyorsun ya etkisi en az 2 ay gecmiyormus yani kadinlar en erken 3. ayda hamile kalabiliyorlar diyorum.. o da hmm iyimis o zaman diyo.. ayyy safim benim hemen de kanar sen hamis olda ben seninkinle avunurum canim bi sure.. benim oyle pat diye olcagini hiiicc dusunmuyorum.. ama bu onumuzdeki 4-5 gun yumurtalama donemim, calismalara sıkı tutarsam belkiii

canım hıc ole dusunme bak benım bı kzı arkadasım vardı kız reglı olmuyordu cocugun olmaz dıyorlardı dogum kontrolu bıraktı 15. Gun hamıle Bende zannetmıyorum bu aydan olucagını ama belırtıler varya cogu zamanm dıyorum ıyıce sapıttım reglı belırtılerını hamılelıge yoruyorum bakalım anlarız yarın nedır ne degıldır..

dogru diyorsun canim Allahim ol derse oluyor gercekten... ama senin 3 gun oldu geciktide tatlim yaaa. insallahhhh gelmezzzz bu saaatten sonra yarin ogrenirizzz

dogru diyorsun canim allahim ol derse oluyor gercekten... Ama senin 3 gun oldu geciktide tatlim yaaa. Insallahhhh gelmezzzz bu saaatten sonra yarin ogrenirizzz

valla ıcımden bı ses yarın bu saatlerde teyzee oluyosunnnnnnnnnnn gulsahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dıycegımı soyluyoooooooo aman umutlanmıyım sımdı durduk yere negatıf falan cıakrda

valla ıcımden bı ses yarın bu saatlerde teyzee oluyosunnnnnnnnnnn gulsahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dıycegımı soyluyoooooooo aman umutlanmıyım sımdı durduk yere negatıf falan cıakrda

offfffffffffff benden iyisi olmaz herhalde yarinnn yaaaa. ayyyyy nasil beklicez kuzu 1 gun daha bizzz

offfffffffffff benden iyisi olmaz herhalde yarinnn yaaaa. Ayyyyy nasil beklicez kuzu 1 gun daha bizzz

valla sorma ya ıcım ıcımı yıyo kuzu cıkamıyorumda bahen uydurıyım dıyorum yalanda soylıyemıyorum yanaklar kızarıyor hemen Yarın sabah erkende gıdıcem kı erkenden cıksın sonucc vallaa

valla sorma ya ıcım ıcımı yıyo kuzu cıkamıyorumda bahen uydurıyım dıyorum yalanda soylıyemıyorum yanaklar kızarıyor hemen Yarın sabah erkende gıdıcem kı erkenden cıksın sonucc vallaa

ayyyy canim benim... napalim artik dedigim gibi beklicez bi sekilde.. dur az kaldi belkide 24 saat sonra anne oldugunu ogreneceksin.. kuzuuu bu arada sizin bugun 4. ayiniz evleneliii KUTLU OLSUN!!!

ayyyy canim benim... Napalim artik dedigim gibi beklicez bi sekilde.. Dur az kaldi belkide 24 saat sonra anne oldugunu ogreneceksin.. Kuzuuu bu arada sizin bugun 4. Ayiniz evleneliii kutlu olsun!!!

ya kuzum benıms ne ne kadar dusuncelısın ya cokk tesekkur ederımmm valla kuzu yarın anne oldugumu ogrenıyım dıle benden ne dılersen bak ahdım var zaten bır fakırı sevındırcem ınsallah cıkarsaaaaaaa

ya kuzum benıms ne ne kadar dusuncelısın ya cokk tesekkur ederımmm valla kuzu yarın anne oldugumu ogrenıyım dıle benden ne dılersen bak ahdım var zaten bır fakırı sevındırcem ınsallah cıkarsaaaaaaa

insallah canimmm ciksinda sevindirirsinnn. bayramda belki istanbula gelme ihtimalim varrrr gelirsem bi cay ismarlarsin bana denize karsi olurrr biter bak unutmaaa

insallah canimmm ciksinda sevindirirsinnn. Bayramda belki istanbula gelme ihtimalim varrrr gelirsem bi cay ismarlarsin bana denize karsi olurrr biter bak unutmaaa

ah yavrum benım kopegın olsun senın olsada olmasada ısmarlarım sana sen ben saf kocısler sole bogaza nazır karsı taraflarda bı cay ıcerızzzz mmm mukemmel olur

ah yavrum benım kopegın olsun senın olsada olmasada ısmarlarım sana sen ben saf kocısler sole bogaza nazır karsı taraflarda bı cay ıcerızzzz mmm mukemmel olur

superrrr kesinlessin o zaman birseyler kesin ayarlayalim canim.. istanbula ben hic gelmedim bayramda gotursun beni kocis gezdirsin.. eskisehirden tren var 6 saatte istanbulda

superrrr kesinlessin o zaman birseyler kesin ayarlayalim canim.. Istanbula ben hic gelmedim Bayramda gotursun beni kocis gezdirsin.. Eskisehirden tren var 6 saatte istanbulda

inşallah gelırsınız kuzum sız gelemssenız ben gecen gun kocısıme dedım o da dedı goturım senı eksısehıre gor arkadasınıc ok ıstıyosan dedı bakarsın bzı gelırız sı zamerıkaya gıtmedenn. Ya kuz sana bısı dıycem sımdı reglı oldum dıye wc ye gıtıtm beyaz beyaz akıntı gelmıs yıne normal bısımı acaba reglımı olcam bole beyaz bazrız beyaz akıntı gelıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…