dogru dıyosun canım en ıyısı yarın sabahtan gıdıyım verıyım su kanıda kurtulayım su azaptan hamılemıyım degılmıyım bılıyım artık da ona gore haraket edıyım. Papatyam nerde yavv nasıl oldu acaba merak edıyorum onuda
ya sorma basıma gelenlerı kus ya anlatsam varya gulıyımmı alıyımmı bılemedım salak gıbıyım keyfım kactı zaten ..
Günaydınnn kızlarrrr...Dün yoğunluktan yazılanları okudum ama yazamadım...Tam işlerimi bitirip yazacaktım bu seferde bakım çalışması başladı kadınlar kulübünde.Papatyam umarım moraller yerindedir.Böyle şeyler dönem dönem yaşanır evliliklerde.Sinir stres yapmadan karşılıklı konuşarak herşey yoluna girer.Eşin belkide farklı konulardan dolayı sıkıntılı bir dönemde olabilir işiyle veya ailesi ile ilgili olarak....Bu yüzden ters tepki vermiştir zaman herşeyin ilacı güzelim biraz zamana bırak bakalım.Burcucum dün en çok seni merak ettim.Herşey yolundadır umarım.Bebiş haberini alırız inşallah bugün sonuç negatifse bile boşver sağlığın yerinde olsun gerisi boş güzelim bu ay olmazsa eylül ayı topiği bizi bekliyor.Selincim sende çalışmalara başladınmı? 2 haftaya kadar güzel haberler gelemzse eylül topiğini açarsın artık
selam kızlar dun bakım calısmasından dolayı gıremedım ama sıze soyle bı ozet gecıyım smear test sonucumu almaya gıdıcektım kı doktor aradı testın kot cıkmıs gel parca almamız lazım dıye ben bı panık tabı kostura kostura doktora gıttım parca alınmadan dktor oturttu benı karsısına soyle bı baktı konusmaya basladı kı en son kansersın dedıgını duyar gıbı oldum gerısı fluu yanı bayılmısım kendıme gelmem bı 1 saatı buldukı derken doktor ortadan kaybolmustu gerı geldıgınde ıse sırıtarak testler bask aburcuyla karısmıs korkma dedı nasıl tepem attı bılemedım yıne son hatırladıgım bırılerının benı doktorun ustunden almaya calısmasıydı kadının sacları elımdeydı yanı neyse bu arada yanımdakı canım anncım kalpten gıtmek uzereydı kadıncagız ordan cıktık bıraz sakınlesmek ıcın bı baktık kı 3 saat olmus dedık testın sonuclarını alalım bı gıttım kı ordakı salak kadın sızın kanınız kayıp dıyor yıne son hatırladıgım hastanenın mudurunun ustune yurudugumdu gozum donmus kı dedım sızede kan tstınede .... Tabı ben buyuk soklar yasamıs halde buraya gırcem bu seferde sıte bakım calısmasına gırmıs .. Sonuc olarak kan testımı kayıp etmısler smearde temızmıs ama test karısmıs .. Yanı ıs basa dustu kan testını tekrar yaptırmam gerekıyor..
Valla selın kan testı demem mıgdem kalkıyor artık n ebılım allah bana yaptırmamı dıyokı anlamadım ben olayı. Bugun gectı artık da yarın sabahtan gıdıyım dıyorum reglım geceli 3. Gun bugun zaten bunca stresın ıcınde bıde kendımle ugrasıyorum ayıptır soylemesı ben lahmacundan nefret ederım cumartesı bır lahmacun yıyısım vardı sankı hasret kalmısım dun tursu suyu dıye tutturdum gıttık tursucudan tursu suyu aldık nasıl ıctım nasıl ıctım 4 bardak zaten kasıklarım agıren krampın hattı hesabı yok artık reglı arası gıbı degıl kramp gıbı oldu
ben bıle artık kendımden suphelenıyorum bu sabah ılk defa mıgde bulantısıyla kalktım yarın sabahtan gıdıcem kızılaya da 2 saate verıyorlar test sonucunu bakıyım nedır ne degıldır varmı bebıs ama nedense umutluyum artık hayırlısı olsun varsa saglıklı olsun yoksada hayırlısıyla zamanında gelsın ne dıyım artık ..
Bide yumurtamın catladıgınada emınım ama soyle bısı soylıycem sıze kızlar ayın ya 6 ya da 7 sınde gunluk pedı degısırken beyaz hafıf sarı kokusuz jole kıvamında yapıskan bır akıntım oldu aynı gun ıcerısınde 2 defa oldu ve ne koku vardı sorasında ne kasıntı doktor a sordugumda umurta catlamıstır dedı normalde 4 unde catlaması gerekıyordu dedım o zaman gec dollenme dedı o yuzdende ıdrar testı yaptırmaya korkuyorum benım gıbı akıntısı ola varmı arasında sadece 1 gun geldı gectı ..
dogru dıyosun canım en ıyısı yarın sabahtan gıdıyım verıyım su kanıda kurtulayım su azaptan hamılemıyım degılmıyım bılıyım artık da ona gore haraket edıyım. Papatyam nerde yavv nasıl oldu acaba merak edıyorum onuda
ewet yaa kimse yok puff cnm sıkıldııı yaa
geldimmm geldimmmmmmm!!!!! Sabahtan beri islerin basindan kalkamadim kuzucuklarim giremedim.. Ama catladimda bi yandan resmen.. Burcummmmmm, dun resmen deliriyodum bi ara senden haber alamiyorummm kk bakim altina girdi hayyy dedim senin kk na daaaa... Sana msn den mesaj attim hatta geri gelirsinde belki msn ini acarsin diye kk acilmayinca... Eve gittim esime diyom burcudan haber alamadım yemegi hazirlarken esimde diyo burcu kım askım? Yaaa hani benim kk dan ikizim var ya diyorum.. Ehhhh diyo.. Boyle boyle ıste sonra kk bı kapandı catladım resmen meraktım askım diyom.. O da askım sen kendını ıyı kaptırdın bu kk ya haaa diyo.. Adam benim hafiften oynattigimi falan zannetmeye basladi caktirmayin kizlar... Neyse.. Canım benım yaaaaa.. Ben olsaydim kesin doverdim o kadini sacini basini yolmak az gelirdi agzi burnu kirilirdi.. Ne demek test sonuclari karismis yaaaa soyadi diye birsey var emin olun ondan sonra insanlara kanser oldugundan supheleniyoruz diyin.. Gerizekalilar.. Gitme askim sakin bidaha o doktora.. Degistir doktorunu.. Oruclu oruclu bana kufur ettirdi sabah sabah yaaa nasil sinirim bozuldu.. Ama sen iyisinnnn demiiii.. Moralin yerindee?? Kan testine gelince.. Hayy ben onlarinda alacagi kani.. Bu memlekette niye kimse isini dogru duzgun yapamiyor yaa saglik sektorunde.. Bu kadar zormu kani alip ustune bi yapiskan yapistirip laboratuar a gondermek.. Ne demek kayboldu? Olum kalim meselesi olsa, yine kusura bakmyain kaybettik dicekler herhalde... Uzulme bitanem bi kerecik daha kan verirsin.. Belki gec dollenme olayi var ya sende, belki de bebisimiz annesine kendini daha gostermeye hazir degil ondan kan testi kayboldu.. Ama bugun 3. Gunun bence hemen tekrar kan ver sen, mumkunse baska bi yerde bu sefer...
Sedacim canim, haklisin evliliklerde boyle seyler yasanir.. Size bir sir veriyim yalniz benim dun yumurtalama doneminin ilk gunudu bellidi zaten boyle sari aynen burcumun dedigi gibi jole kivaminda bi akintim vardi.. Tabi ben bunu hemen kullandim.. Yemekten sonra gittim suslendim puslendim, guzel guzel giyindim.. Sonra benimkinin karsisina ciktim zaten o dakikadan sonrasi mechul..Soyle diyelimki, calismalarin ilk adimi atıldı!!!! Hahah.. Ama cok komikti... Esim sonra sen benı kandırdınnn demeye basladi bende hadi ordan.. Sen kendin yaptin ne yaptiysan dedim gulduk falan.. Baristik
canım benım ya cok sevındım barıstıgınıza cook mutlu oldummm hadı bakalım o yurmurta catlmasından oşlurmus askıtom yoksa cattlattınız mı kızz yumurtayı bend edun sofrada dıyorum kocıse keske dıyorum ıkızım cebını alsaydım mesaj atardım msne gırmek hıc aklıma gelemdıkıMoralım ıyı cok sukur kusum hıc aklımı kafamı takmıyorum olrusa olur olmassada hayırlıs degılmıs ama suphelı haraketlerım devam edıyor sankı varmıs gıbı aman hayırlıs olsun hıc dusunmuyorum bılem artık yarıns abahtan baska hastanede verıcem kanıda 2 saate verıyormus sonucu hayırlısı olsun tabı dun ı teyze tuttu kolumdan senın dedı cok guzel bı kıızn olcak dedı dedım ınsallah kalırsam olur teyzecım dedım ne kalması kızım hamılesın sen dedı. ıcımden hadı be teyze sende elızabet tylor sun dedım Tabı dısımdan ınsallah dedım gectım bakalım yarın bu saatlerde cıkar sonuc canım benım ya demek basladınız calısmalara hadı bakalım hayırlsıı olsun canım benım ılk defa ole bı akıntı gelmıstı zamında annemdende gelmıs zaten dıyo 3 hafta sora hamıle oldugumu ogrendım dıyo
offf benimde dun aklimda o vardi canim ya telefonun olsaydi aricaktim o derece merak ettim seni... Neyse ama smear testinin temiz ciktigina o kadar cok sevindim kiiiiii... Yarinda kan testini verirsin canim.. Bizde rahatlariz vallahhh.. Gelsin topigimizin ilk bebisiiiii oley!!! Kuzu bu kadar erken cikarmi as ermeler yaaa sen masallahhhh tursu falan noluyoz yaniiHeee catlattik canim yumurtayi.. Yok kiz iliskiden once geldi o akinti.. Eve gittigimde iftardan once farkettim.. Dedim tamam gulsahin yumurtalama donemi basladi hemennnnn basla gulsah calismalara hahahaha.. Birazcikta kandirmis oldum benimkisini amaaaa napalimm artik
valla ne yalan soylıyım basından berı kandır dıycektım de baktım mıllet farklı konusuyu bende kızgınlıkla yazdım yazcaklarımı ınsallah hayırlısı olur valla annemın 3. Haftadan sora baslamıs asermesı bıde doktor soyledı cogu gebede bulantı ılıskıde 1 hafta sora baslarmıs bılıyomusun ole 3 aya gerek yokmus valla canım ıcım ıstıyor bende anlamadım ama ben oldum olası tursuya duskunumdur ondan olabılır hatta bıgun o kadar cok yedım kı zehırlendım
offf ama tursuya bende bayilirimkiiiiii.. Evde hep bulundururummm..Yerim yerim sonrada arkasindan 2 ltre su icerim hahaha. Tam kandirmada sayilmaz simdi canim ben sadece suslendim puslendim.. O dayanamadi Ayyyyy erkekler ne kadar saf yaaa benimkisi beni dun aksam cok guldurdu.. Simdi oldu bitti uzaniyoruz safim benim diyo.. Bak sen yarin git test yaptir cikcak o.. Olduu canım dedim ertesı gunde dogururum artık.. Niye kiiiii? Diye saf saf bide.. Hayatim en erken 30 gune cikar dedim.. Hmmm bilmiyodum dedi.. Cok saflarrr yawww
valla ya benımkıde ole bazen suratıma bı saf bakıp bısıler soruyo gulmekten katılıyorum valla catlakspor bunlar ya bakalım ınsallah bakarsın 1ay arayla hamıle kalmıs oluruzay ınsallah ıkızde bu ay mutlu haber alırız kusum yaaaaaaaaa cok ııstıyorum artık bakalım yarın ne cıkıcak cok merak edıyorum valla su ıs yerınden ızın alabılsem cıkıcam baska yerde yaptırcamda ızın sorunu var o yuzden yarın sabah gıdıcem :)
anladim canim... Yarin yaptir o zaman.. 1 gun gec olsun ama guc olmasin... Duzgun yapsinlar yaniii.. Olsunnnn biz bi gun daha bekleriz nolcak ki hehehe 9 ay bekliyoruz onun varligini ogrenmek icin 1 guncuk daha beklemisiz cokmu.. Yokkkk kizzz daha ilk aydan olcagini zannetmem benim icin.. Dun esime diyom zaten askim merak etme simdi ilaci birakiyorsun ya etkisi en az 2 ay gecmiyormus yani kadinlar en erken 3. Ayda hamile kalabiliyorlar diyorum.. O da hmm iyimis o zaman diyo.. Ayyy safim benim hemen de kanarSen hamis olda ben seninkinle avunurum canim bi sure.. Benim oyle pat diye olcagini hiiicc dusunmuyorum.. Ama bu onumuzdeki 4-5 gun yumurtalama donemim, calismalara sıkı tutarsam belkiii
canım hıc ole dusunme bak benım bı kzı arkadasım vardı kız reglı olmuyordu cocugun olmaz dıyorlardı dogum kontrolu bıraktı 15. Gun hamıleBende zannetmıyorum bu aydan olucagını ama belırtıler varya cogu zamanm dıyorum ıyıce sapıttım reglı belırtılerını hamılelıge yoruyorum bakalım anlarız yarın nedır ne degıldır..
dogru diyorsun canim allahim ol derse oluyor gercekten... Ama senin 3 gun oldu geciktide tatlim yaaa. Insallahhhh gelmezzzz bu saaatten sonra yarin ogrenirizzz
valla ıcımden bı ses yarın bu saatlerde teyzee oluyosunnnnnnnnnnn gulsahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dıycegımı soyluyoooooooo aman umutlanmıyım sımdı durduk yere negatıf falan cıakrda
offfffffffffff benden iyisi olmaz herhalde yarinnn yaaaa. Ayyyyy nasil beklicez kuzu 1 gun daha bizzz
valla sorma ya ıcım ıcımı yıyo kuzu cıkamıyorumda bahen uydurıyım dıyorum yalanda soylıyemıyorum yanaklar kızarıyor hemenYarın sabah erkende gıdıcem kı erkenden cıksın sonucc vallaa
ayyyy canim benim... Napalim artik dedigim gibi beklicez bi sekilde.. Dur az kaldi belkide 24 saat sonra anne oldugunu ogreneceksin.. Kuzuuu bu arada sizin bugun 4. Ayiniz evleneliii kutlu olsun!!!
ya kuzum benıms ne ne kadar dusuncelısın ya cokk tesekkur ederımmm valla kuzu yarın anne oldugumu ogrenıyım dıle benden ne dılersen bak ahdım var zaten bır fakırı sevındırcem ınsallah cıkarsaaaaaaa
insallah canimmm ciksinda sevindirirsinnn. Bayramda belki istanbula gelme ihtimalim varrrr gelirsem bi cay ismarlarsin bana denize karsi olurrr biter bak unutmaaa
ah yavrum benım kopegın olsun senın olsada olmasada ısmarlarım sana sen ben saf kocısler sole bogaza nazır karsı taraflarda bı cay ıcerızzzz mmm mukemmel olur
superrrr kesinlessin o zaman birseyler kesin ayarlayalim canim..Istanbula ben hic gelmedim Bayramda gotursun beni kocis gezdirsin.. Eskisehirden tren var 6 saatte istanbulda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?