AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

ayyy super olurrr gelin vallah gezdirirz eskisehiri size.. cok sirin mi sirin bi yerrr hmmm bilmiyorum ki canim.. ama regli olcagin gunler yaklastigin da beyaz akintin falan olmaz ki benim bildigim.. yani bana hic olmadi regl gunlerimden bi iki gun oncesi... ama simdi internete baktim kokusuz beyaz akinti hamilelik belirtileri arasinda..

ay ınsallah onun belırtısıdır kokusuz canım benım ama ıdrarım kokulu bu ara ıltıhap mı dedım ama hapım yenı bıttı ıltıhap olayını cozduk akıntıalrda koku yok ıdrarda var analamdım gttı bıde beyaz akıntı var dunde sutyenıme sut gecmıs 2 damla prolaktıne baktırdım dun bakalım sonuc bırazdan cıkar arıycam nedır ne degıldır

Hamilelikte Beyaz Akıntı Olurmu
Gebeliğin her devrinde akıntı görülebilir. Bu akıntı rahim ağzındaki bezlerin yapmış olduğu açık sarımtırak renkte, ince, kokusuz bir akıntı ise normaldir. Rahmin ağzındaki dolaşım yavaşlamasından ileri gelen bu akıntıya karşı gebe kadının, dış genital organlarını günde bir iki kere ılık suyla yıkaması ve koyduğu pamuğu (veya pet’i) da sık sık değiştirmesi iyi bir koruyucu önlem olabilir.

kuzu bakilmadik yerin kalmadi yemin ediyorum... lutfen hamile olda bunlarin hepsine degsin sonuc cikinca bana hemen haber ver... ama beyaz akinti gordugun gibi yukardada belirtilerden birisimis hormonlar arttigi icin.. kiz yoksa yine mi yumurtaliyon hahaha gecen gun forumda okumustum bi kadin dogum kontrol hapi kullandigi halde hamile kalmis o ay, sebebide cifte yumurtalamak mis.. yani oyle birseyde varmis yaaaa adetinden 14 gun once yumurtalamis.. sonra hapi bitince o 3 gunluk arada tekrar ymurtalamis ve hamile kalmis..

oyle canım dedım ya olsun ıstedıgkten sora allahım verıyor bı caresı allah dermansız dert vermesın valla prolaktıne baktırım ben genelde cunku hamıle kalmamaya sebebıyet veren hormondur yuksekse eger o yzuden baktırdım ama benım doktor tutturdu hamılelık bakalım dıye manyak kadın gıtmıycem daha zaten ona yarın kan testımı yapotırırm sorada doktor aramaya baslarımç almanyada boylemı hıc hasta olcan doktora gıdıcende adamlar senı basından savıcak ya da test karıscak mumkun degıl adamı tefe koyarlar

ayyy canim o kadar haklisin kiiii... amerikadada oyle sen hastaneye gidiyosun daha cok doktor gereksiz bile olsa, butun testleri istiyorrr. sonucta sigortadan aliyorsunuz parasini allahim yaa yaptirin iste.. bende gecen hafta gittim ya kadin dogum a.. kadin resmen beni basindan atmaya calisti.. sonra benim bi arkadasim folbiol iciyor bende baslayayim mi dedimm hii hiii basla dedi gonderdi... ayyy gozunu sevdigimin yurtdisi saglik sistemi yaaa.. milleti daha cok tutuyolar gondermiyolarrr burda gene hemen siradaki hasta zihniyeti varrr

aynen oyle ıste hele hele devlet hastanelerı saglık ocakları daha da berbat ınsanlar resmen azap cekıyorlar burda paran varsa rahatsız saglıklısın ıyısın yoksa vay basına cek cekebılırsen bu azabı aman ya bende dıyorum bazen kacsammı yurt dısına esım ıstemıyor ne gerek var dıyor bı bılse yurt dısını bılmedıgınden ıste anlamıyor ne demek ıstedıgımı oralarda hayat daha rahat stres az. Gercı artık yurt dısıda eskısı gıbı degıl hele vatandası degılsen daha da zor yanı asagı tukutsen sakal yukarı tukursen bıyık mevzu zor kuzum zor.

bosver be yavrummm dunyayi biz mi kurtaricaz Allah askina ama gercekten yurt disinda cok daha kolay ya.. amerikada her sene aralik ayinda cocuk basina 3000 dolar para aliyorsun devletten cocuk 18 yasina gelene kadar.. ayricada butun sut, bez ihtiyaclarini karsiliyorlar sene icinde... yok ben gideyim orda dogurayim.. iste simdi hamile kalirsam hahaha amerikaya gidene kadar anca dogum kivamina gelirim kuzu kesinlikle dogumu yurt disinda yap cocugun vatandas olsunnnn

valla kuzum oyle dusunuyorum sımdı bızım akrabalar hep burda e bı akrabams en varsın artık yanında doguruvercem

valla kuzum oyle dusunuyorum sımdı bızım akrabalar hep burda e bı akrabams en varsın artık yanında doguruvercem

kuzucummm benim annemlerin oldugu yerde iste bizimde yasiyacagimiz yerde Houston Texas ta en buyuk tip merkezi var zaten duymussundur bu filiz akin falan kanser tedavisi icin Houston a gitti yaaa.. neyse ben gecen gun arastiriyodum 2 tane turk kadin dogum uzmani varmis houston da hatta turkiyeden dogum icin gelen herkez onlara gidiyomus.. gel kuzuuu gel bizde kalirsinizz ben ayarlarim doktoruuu hehe senin basin kel mi canim ahhhh seni de dogurtsunn!!

he valla dur kocısı bu aksam ıkna edıyım olsun bıtsın

super olurrr benceeee hatta gelirsin 1 ay kalirsin iste o siradada ben dogurmus olurum hahahaha benim dogumumuda gorup oyle donersin!!! Amma hayal kurduk be kuzuuuu

olsun be kuzu hayal ıyı sey bence olumlu dusun olumlu olsunnn dımı amamaaaaaaa

offf canim nasil boyle soguk soguk yogurtlu birseyler cekiyor yaaa.. Cacik olabilir yada kizartma ustune yogurt olabilir.. Birsey isteeeee yada ayrannn!!! Offff nolcak benim bu yogurt manyakligimm!!

amannn kız kızartma deme bı tarafımda cıkıcaK ben benımkıne yaptım dun mucver yaptım ondAN onceki gün kabak patlıcan patates kızartması tabı yogurt yanlarında ve domates sosu kızartma dıyınce ıcım kalkıyor dunde ayran vardı menude soguk soguk sımdı dusunuyorum ne yesek dıye canımda bısı cekmıyo bugun dusunuyorum ama hıc aklıma bısı gelmıyorrrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…