amannn kız kızartma deme bı tarafımda cıkıcaK ben benımkıne yaptım dun mucver yaptım ondAN onceki gün kabak patlıcan patates kızartması tabı yogurt yanlarında ve domates sosu kızartma dıyınce ıcım kalkıyor dunde ayran vardı menude soguk soguk sımdı dusunuyorum ne yesek dıye canımda bısı cekmıyo bugun dusunuyorum ama hıc aklıma bısı gelmıyorrrr
ben gecen gun besamel soslu firinda kasarli sebsezi makarna yaptim esimin arkadasi gelecekti iftara parmaklarini yediler... Sende yap kuzu hem kolay hemde hafif oluyorrr yaninada bi salata yap ohhhhh
ya benımkı kasar yemıyo besamelde yemıyor dolayısıyla peynır dı kasardı zeytındı yemıyor maaleseff ...
canım seni umutlandırmak istemem ama 2 hamileliğimdede senın gibi tam adetimi beklerken bi akıntı geliodu sanki işer gibi:) ahh diodum yine bu ay olmadı adet oldum ama 2 sindede hamileymişim meğerse..
Nerdesınız mınnoslarımmm yaaaaaa kımse yokkk selınn seda bengısu nazz gulsahımmm nerdesın yavv kızlar dagıldık bugun
Nerdesınız mınnoslarımmm yaaaaaa kımse yokkk selınn seda bengısu nazz gulsahımmm nerdesın yavv kızlar dagıldık bugun
Kızlar soylemıycektım ama soylemeden edemıycem alt gobegımde gobegımın delıgıne kadar zıgı olusmus patalondan mı dedım ama pantolon bol model pantalon yandan baglamalı onden degıl anlamıyorum neden bole oldu cok agrım var sankı heran reglı oclam gıbı bana oyle gelıyor kı yarın sabaha reglı olmus olucam
zigi ne kizzz cizgimiii demek istedin? Allahh allahhh regl agrisina mi benziyor kuzumm?
he cızgı demek ıstedım canım benım. Bılgıyorum bı an gelıyo kasıkalrımla belım bırlesıyor sankı bayılcam gıbı agrıyo sora gecıyo 5 sanıye falan suruyo sorada cıt bı akıntı dusuyo kosturarak wc ye gıttım yınebeyaz akıntı sınır oldum bu ne demek sımdı
hahaha yegenim sana sinyal cakiyo annesi dayan.. Simdi senin regl gunun yaaa olman gerekiyor ama olmadigin icin agrilarin yinede oluyorrrr ama akintin da o yuzden.. Sabret canim benimmmm yarin sabahaa bak adet olmicaksin benim icime doguyorrr
inşallah kuzum cok korkuyorum heran kırmızı kart gorucem dıye. Bıde gobegımdekı cızgıyı gorunce sok oldum sabah dıkkat etmemıstım. Bıde benım goguslerımde 1 haftadır damarlar var yesıl yesıl ama goguslerım 1 beden buyudu 10 gun ıcınde ondan yesıl damarlar cıktı cunku yuzeye cok yakın damarlarım onu hıc yormadım gebelıge sımdı gobegımdekı cızgıyı gorunce goguslerımde mı ondan acaba dedım .. Bu belırtıler benı umutlandırıyo ama umutlanmak ıstemıyorum kan testı dusuk cıkar dıye
tabikide umutlanma kendini cok kaptirma canim benim ama birazcik pozitif dusunmek ccok iyi.. Senin belirtilerin git gide artiyoooooo yaaaa canim benim bu aksam eger olurda kirmizi karti yersen saat kac olursa olsunnn hemen mesaj cek bana.. Tamam mi
zaten aklımdasın canım mutlaka atıcam msj olursam eger merak etme sen bıde oıskolojık mıdır nedır bugun butun gun yer ayagımın altından kaydıPsıkoya saredım ıyıce yarın su testı yaptırıyımda en azından dogruyu bılelımde nasıl kan vercem onu dusnuyorum benı tutuyor
ayyyyy kuzu seni tutuyor benimde kolumda damarlarim cok ince her kan verisimde damarimi patlatiyolar avcumun ici kadar mos mor geziyorum kolumda 3-4 hafta yaaa. Amannn dur canim cok ta heveslenmeyelim sonra seni nasil toparlarim bilemicemm eger olmazsa... Ama olumlu dusunuyorum ben eger yarin sabaha kadar kirmizikarti yemezsen, kan testinde yesili yicen
ay benımde nasıl morarıyor bılıyomusun gorenler kesın kes falan sanıyodur once mor sora yesıl sora sarıValla kuzum ne dıyım bende olumlu dusunuyorum olmassada saglık olsun yapıcak bısı yok olumsuz olursa dagılmıycam onu bılıyorum hersye allahtan cunku ınsallahhhholumlu olcak ama ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?