AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

ben gecen gun besamel soslu firinda kasarli sebseli makarna yaptim esimin arkadasi gelecekti iftara parmaklarini yediler... sende yap kuzu hem kolay hemde hafif oluyorrr yaninada bi salata yap ohhhhh

Son düzenleme:
ben gecen gun besamel soslu firinda kasarli sebsezi makarna yaptim esimin arkadasi gelecekti iftara parmaklarini yediler... Sende yap kuzu hem kolay hemde hafif oluyorrr yaninada bi salata yap ohhhhh

ya benımkı kasar yemıyo besamelde yemıyor dolayısıyla peynır dı kasardı zeytındı yemıyor maaleseff ...

canım seni umutlandırmak istemem ama 2 hamileliğimdede senın gibi tam adetimi beklerken bi akıntı geliodu sanki işer gibi:) ahh diodum yine bu ay olmadı adet oldum amA 2 sindede hamileymişim meğerse..

canım seni umutlandırmak istemem ama 2 hamileliğimdede senın gibi tam adetimi beklerken bi akıntı geliodu sanki işer gibi:) ahh diodum yine bu ay olmadı adet oldum ama 2 sindede hamileymişim meğerse..

ay selın ya ınsallah valla ya banada ole oluyo kostura kostura wc ye gıdıyorum bıde ansızın belıme ve kasıkalrıma aynı anda agrı gırıyor sankı regl agrısı gıbı bı muddet sorada gecıyor analamdım zaten belım fenada dur bakalım yarın ogrencez nedır ne degıldır .. ınsallah ama canım ınsallah bende mutlu haber alırım .. nolur dua edın benım ıcın ama hayırlısnı ısteyın olur muuu

Son düzenleme:
Nerdesınız mınnoslarımmm yaaaaaa kımse yokkk selınn seda bengısu nazz gulsahımmm nerdesın yavv kızlar dagıldık bugun

Nerdesınız mınnoslarımmm yaaaaaa kımse yokkk selınn seda bengısu nazz gulsahımmm nerdesın yavv kızlar dagıldık bugun

Ben burdayım Burcucum.Baktım kimsecikler yazmıyor diğer topiclerde dolaşmaya başladım valla...Ortada birşey yok ama hamilelik belirtileri ve hamile olduğunuzu yakınlarınıza nasıl söylediniz topiclerine bakıyordum.Bir an düşündüm ben hamilelik haberimi alsam aileme ve arkadaşlarıma nasıl söylerim ve nasıl sevinirler acaba diye:87:Bu arada kızlar siz kaç yaşındasınız ? Yeni evli olduğunuza göre yaşlarınız daha küçük olmalı diye düşünüyorum.Selincim yeni fark ettim sen daha önce gebelik geçirmişsin..Kürtajla sonuçlansada o duyguyu hepimizden önce tatmışsın canım.İnşallah eylül ayı sana bebiş haberlerinide beraberinde getirir.Selincim eşinle aran düzelmiş çok sevindim güzelim...Hadi kızlar 1-2 kişiden gelsin artık hamilelik haberi.En azından 1-2 tanede olsa ağustos böceğimiz olsun

Son düzenleme:
Kızlar soylemıycektım ama soylemeden edemıycem alt gobegımde gobegımın delıgıne kadar zıgı olusmus patalondan mı dedım ama pantolon bol model pantalon yandan baglamalı onden degıl anlamıyorum neden bole oldu cok agrım var sankı heran reglı oclam gıbı bana oyle gelıyor kı yarın sabaha reglı olmus olucam

zigi ne kizzz cizgimiii demek istedin? allahh allahhh regl agrisina mi benziyor kuzumm?

zigi ne kizzz cizgimiii demek istedin? Allahh allahhh regl agrisina mi benziyor kuzumm?

he cızgı demek ıstedım canım benım. Bılgıyorum bı an gelıyo kasıkalrımla belım bırlesıyor sankı bayılcam gıbı agrıyo sora gecıyo 5 sanıye falan suruyo sorada cıt bı akıntı dusuyo kosturarak wc ye gıttım yınebeyaz akıntı sınır oldum bu ne demek sımdı

hahaha yegenim sana sinyal cakiyo annesi dayan.. simdi senin regl gunun yaaa olman gerekiyor ama olmadigin icin agrilarin yinede oluyorrrr ama akintin da o yuzden.. sabret canim benimmmm yarin sabahaa bak adet olmicaksin benim icime doguyorrr

hahaha yegenim sana sinyal cakiyo annesi dayan.. Simdi senin regl gunun yaaa olman gerekiyor ama olmadigin icin agrilarin yinede oluyorrrr ama akintin da o yuzden.. Sabret canim benimmmm yarin sabahaa bak adet olmicaksin benim icime doguyorrr

inşallah kuzum cok korkuyorum heran kırmızı kart gorucem dıye. Bıde gobegımdekı cızgıyı gorunce sok oldum sabah dıkkat etmemıstım. Bıde benım goguslerımde 1 haftadır damarlar var yesıl yesıl ama goguslerım 1 beden buyudu 10 gun ıcınde ondan yesıl damarlar cıktı cunku yuzeye cok yakın damarlarım onu hıc yormadım gebelıge sımdı gobegımdekı cızgıyı gorunce goguslerımde mı ondan acaba dedım .. Bu belırtıler benı umutlandırıyo ama umutlanmak ıstemıyorum kan testı dusuk cıkar dıye

tabikide umutlanma kendini cok kaptirma canim benim ama birazcik pozitif dusunmek ccok iyi.. senin belirtilerin git gide artiyoooooo yaaaa canim benim bu aksam eger olurda kirmizi karti yersen saat kac olursa olsunnn hemen mesaj cek bana.. tamam mi

tabikide umutlanma kendini cok kaptirma canim benim ama birazcik pozitif dusunmek ccok iyi.. Senin belirtilerin git gide artiyoooooo yaaaa canim benim bu aksam eger olurda kirmizi karti yersen saat kac olursa olsunnn hemen mesaj cek bana.. Tamam mi

zaten aklımdasın canım mutlaka atıcam msj olursam eger merak etme sen bıde oıskolojık mıdır nedır bugun butun gun yer ayagımın altından kaydı Psıkoya saredım ıyıce yarın su testı yaptırıyımda en azından dogruyu bılelımde nasıl kan vercem onu dusnuyorum benı tutuyor

ayyyyy kuzu seni tutuyor benimde kolumda damarlarim cok ince her kan verisimde damarimi patlatiyolar avcumun ici kadar mos mor geziyorum kolumda 3-4 hafta yaaa. amannn dur canim cok ta heveslenmeyelim sonra seni nasil toparlarim bilemicemm eger olmazsa... ama olumlu dusunuyorum ben eger yarin sabaha kadar kirmizikarti yemezsen, kan testinde yesili yicen

Son düzenleme:

ay benımde nasıl morarıyor bılıyomusun gorenler kesın kes falan sanıyodur once mor sora yesıl sora sarı Valla kuzum ne dıyım bende olumlu dusunuyorum olmassada saglık olsun yapıcak bısı yok olumsuz olursa dagılmıycam onu bılıyorum hersye allahtan cunku ınsallahhhholumlu olcak ama ..

Bak kuzu buraya yazmadan once arayabılırım msj cekebılırım her seye hazrılıklı ol emı mutluluktan sıyırabılırım yanı karswında aglayan bı sesle teyze oluyosun dıyen bırını duyarsan sasırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…