AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

catlak sen beni ara ben seninle gulerimde, bagiririmda, aglarimda merak etmeeeee inan kendim hamile olmus gibi sevinirim seninle.. zaten kocisine ve annene soyledikten sonra ilk beni ara hahaha bozusuruz sonra

catlak sen beni ara ben seninle gulerimde, bagiririmda, aglarimda merak etmeeeee inan kendim hamile olmus gibi sevinirim seninle.. Zaten kocisine ve annene soyledikten sonra ilk beni ara hahaha bozusuruz sonra

valal canım rakam 2 lı hane cıkarsa eger soleıycem kocıse de anneme de 2 gun sora tekrarlıyım soylıycem yukselırse kocısım yazık ona kımyasal gebelıgımde cok uzuldu kendını sartlamıstı yıne oyle olursa ben en cok ona uzuluyorum ole efkarlı efkarlı bos bakıyor saga sola o yuzden kan testı yaptırcagımı bıle bılmıyor kımse bu topıctekıler ve sen bılıyosun kuzum . O yzuden ılk soylıycegım sen ve burdakı kuslar olcak eger yuksek cıkarsa solerım kocıse ama cıkarsada 4 haftada cok yuksek cıkıcagını sanmıyorum . Bolelıkle olumsuz cıkarsada uzulmıycek kocısım. Aynı durum sende olunca bende kendım kadar sevıncem sana emınım kardesım olsan bu kadar ısınmazdı ıcım sana kuzum benım

Nerdesınız mınnoslarımmm yaaaaaa kımse yokkk selınn seda bengısu nazz gulsahımmm nerdesın yavv kızlar dagıldık bugun

birisi bana mı seslendi?? canım selam..gecmişi okumaktan bişi yazamadım.başına gelenlere çok üzüldüm neyseki sonrdan güzel haber almışsınız.inş yarında bebişi kanda görcez...bugün işyerinde aklıma geldin.ama o kadar yoğundum ki giremedim foruma.eve gelince koşa koşa açtım.desene yarını beklicez..bu arada bende dayscomfort die bi erken gebelik testialdım.en gec cuma deniyim diyorum.bat 22 ağustos.inş bebecikler gelirt

benim yaşım hiç de küçük degil valahi..29 yaşındayım.3 yıllık evliyim.bu ay umutluyum inş böcegim gelecek

canım benım cok tesekkur ederım. Ama benden sana ufak bı tavsıye ben ıdrar testlerını tavsıye etmıyorum genelde moral bozmaktan baska bır seye yaramıyorlar hatırladıgım kadarıyla senın pazartesı reglı gunundu cumartesı gıt kan ver kanda kesın cıkar cunku 2 gun kalmıs oluyor bakalım yarın hayırlı haberı alıcaz ınsallah ınsallah senden de hayırlı haber alırız canım ınsallah ehpımızı bır gun burda hamıleyıızzzz dıyceezzzz

oyyyyy yerim seniii yerimmmmmmmmmm. o zaman 2 li rakam cikarsa ilk ben ogrencem oley!!! senden sabirsizlikla haber bekliyo olcam yarin sabahhhh yavrukusummmm

[lıst]
[/lıst]
oyyyyy yerim seniii yerimmmmmmmmmm. O zaman 2 li rakam cikarsa ilk ben ogrencem oley!!! Senden sabirsizlikla haber bekliyo olcam yarin sabahhhh yavrukusummmm

orucun bozulcakkkk ben yerım senı ınsallah yavrukusum ınsallah 3lu de cıksa 4 lude cıksa zaten ılk sen ogrencen kocama aksam soylıycem ıs yerınde soylıyemem utanırım aksam bı yuregını hoplatırım ole bııs varsa ama ılk yavrukusuma soylıycem o da benımle cıldırsın ıkızım degılmısın ılk ıkızler anlarmıs zaten bırının bası dertteyken mutluykan sıkıntılıyken anlarmıs sende anlıycan benı telefonun calısından

aynen bitanem.. telefonum elimde kalkmis olurum herhalde yarin sabah.... ayy cok heyecanlandim su an yaaaaaa. bu aksam guzel ye bak yemegini tamam mii? yegenim varsa bile onu ac birakma.. bulaniyo migdem falan deme ye guzelcene.. ben simdi cikiyorum canim isten kocis geldi beni almaya cok opuyorumm seniiii.. birsey olursa mesaji cek cepten

olur kuzum dıkkatlı gıt test 11 gıbı bellı olur hemen ararım aksma bıs ıolursada msj atarım hakkımızda hayırlısı opuyorumm mucckkk

özel hastanede yapıyorlar demi? sonuçu o gün alabilirmiyim acaba?

özel hastanede yapıyorlar demi? Sonuçu o gün alabilirmiyim acaba?

tabı canım 2 saat sora cıkıyor sonuc ozel hastanede ben sabahtan verıyorum 11 12 gıbı alıyorum genelde benım hastanenın ınternet sıtesı var ordan bakıyorum daha dorusu kan yaptır neden bılıyomusn benım annemın 2 hamılelıgınde de gebelık testlerı negatıf vermıs bı dıyor kana gıttım ablana 4 sana 5 haftalık hamıleydım guvenme dıyor. Bende erken gebelık testlerını tasvıp etmıyorum gunun 3-4 gun gecerse predıctor ıyı markadır sadece ole fortel falan fılan hıkaye bosa para

tmm o zaman..testi aldık bi kere onu yapcez zaten de eğer cuma günü negatif çıkarsa cts gidiyim bizim burdaki hastanede yaptırıyım bariiii..haber vericem zatennn

tmm o zaman..testi aldık bi kere onu yapcez zaten de eğer cuma günü negatif çıkarsa cts gidiyim bizim burdaki hastanede yaptırıyım bariiii..haber vericem zatennn

valla verıcen tabı yakana yapısırım mutlu haber duymak ıstıyorum yaaaaaaaaaaaaa amoralımız duzelsın dımı bakalım yarın ben ne yapıcam bole test saatı yaklasınca heycan basıyo negatıf cıkıcak gıbı hıssedıyorum bende de bı erken gebelık testı var aksam yapıcam ama emınım negatıf cıkıcak

dayanamamış almışsın erken gebelik testini yap valla şeker.hatta akşama haber ver mutlaka.yarın onca işim arasında ne yapıp ne edip foruma giricem.inş bebiş göbiştedir

dayanamamış almışsın erken gebelik testini yap valla şeker.hatta akşama haber ver mutlaka.yarın onca işim arasında ne yapıp ne edip foruma giricem.inş bebiş göbiştedir

ınana 1 hafta oncesınden almıstım hemde 2 tane erken gebelık ya sonuc cıkar deıdm ılk yaptımnegatıf sora doktor da kızdı ole olmaz ekrn merken hepsı aynı neden moralını bozuyorsun reglı 7-8 gun gecmeden cıkmaz o testlerde kan vermen lazım reglın gecsın dedı. ıyı dedım dur 2 gun gectı bakayım buaksam cıkcakmı ne bılım ben cıkıcagını zannetmıyorum dedım ya kan testıne gıtmem yaklastıkca sankı negatıf cıkıcak gıbı hıssedıyorum belkı strestenn hayırlısı olsun ya kafayı takmamak lazım olucagı varsa olur zatı:86:

gunaydın kuzular .... naparsınız durumlar nedır bakalımm ben sbahatan gıttım kan verdım her sabah yataktan kalkmadan once atesımı olcerdım 35.7 cıkardı bu sabah 36.6 cıktı sasırdım dunde gebelık tetsı yaptım evde 2 cızgı cok ama cok sılık cıktı ama ben ıdrar testlerıne ınanmıyorum pek fazla o yzuden kayle almadım ama saat 13.30 14.00 gıb gebelık testı sonuclarım cıkıcak bakalım ogrencez bugun nedır ne degıldır. sızde neler var kuzucuklarım

gunaydinn hayatimmmm.. ayy dun aksam sen silik cikti diyince ben yerimden zipladim resmennn!!!!! ufff ne kadarda uzun suruyormus sonuclarin cikmasi.. sen internet sitesini kontrol et ikide birde onlar 13:30-14:00 deselerde cikar cikmaz internete koyuyorlar sonuclari..

kuzum o kadar cok ıslık cıktı kı kayle almadım ben bugun kendımı her turlu sonuca alıstırdım ınsallah bugun bı mutlu haber aldım ınanıyorum kı bebeısımın sansı ınsallah dusundugum gıbı cıkar ya ben net sıtesınden cıkmıyorum hıc Cok merak edıyorummm

insallah canim benim kendini alistirarak iyi yapmissin... ama ben cok olumlu dusunuyorumm bugun yaaaa. silik cikmazdiki hem birsey olmasaaaaa

insallah canim benim kendini alistirarak iyi yapmissin... Ama ben cok olumlu dusunuyorumm bugun yaaaa. Silik cikmazdiki hem birsey olmasaaaaa

ınsallah kusum ya ama ıdrar testlerının yanılma payı yuksek ya ben pek onu duusnmedım cıkmassada saglık olsun ama nedense sabahtan berı sankı negatıf cıkıcak gıbı hıssedıyorum
galıba negatıf cıkıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…