ınsallah kusum ya ama ıdrar testlerının yanılma payı yuksek ya ben pek onu duusnmedım cıkmassada saglık olsun ama nedense sabahtan berı sankı negatıf cıkıcak gıbı hıssedıyorum
galıba negatıf cıkıcak
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ben burdayım Burcucum.Baktım kimsecikler yazmıyor diğer topiclerde dolaşmaya başladım valla...Ortada birşey yok ama hamilelik belirtileri ve hamile olduğunuzu yakınlarınıza nasıl söylediniz topiclerine bakıyordum.Bir an düşündüm ben hamilelik haberimi alsam aileme ve arkadaşlarıma nasıl söylerim ve nasıl sevinirler acaba diye:87:Bu arada kızlar siz kaç yaşındasınız ? Yeni evli olduğunuza göre yaşlarınız daha küçük olmalı diye düşünüyorum.Selincim yeni fark ettim sen daha önce gebelik geçirmişsin..Kürtajla sonuçlansada o duyguyu hepimizden önce tatmışsın canım.İnşallah eylül ayı sana bebiş haberlerinide beraberinde getirir.Selincim eşinle aran düzelmiş çok sevindim güzelim...Hadi kızlar 1-2 kişiden gelsin artık hamilelik haberi.En azından 1-2 tanede olsa ağustos böceğimiz olsun
canım benim yaşım 25 1.5 yıllık evliyim ..evet ben 2 kez gebelik yaşadım biri kimyasal gebelik biride kese oluştu bebek oluşmadı 6 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım..bu arada sen hala karışıtırıosung aliba bizi:) papatyam birazcık eşiyle küsüşmüştü ama onlarda barıştı zaten:)..
HAYDİİİİ BURCU HAYDİ BURCUUUU HAYDİİİİİİİ TAM ZAMANI TAM ZAMANII ŞİMDİİİİİİİ:)
GÜNAYDIN KUCUCUKLARIM
kizlar yaaaaa bayram tatilinde soyle eskisehire yakin sakin kafa dinleyebilcegimiz onerebilceginiz bi yer varmiiii?
canım benim yaşım 25 1.5 yıllık evliyim ..evet ben 2 kez gebelik yaşadım biri kimyasal gebelik biride kese oluştu bebek oluşmadı 6 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım..bu arada sen hala karışıtırıosung aliba bizi:) papatyam birazcık eşiyle küsüşmüştü ama onlarda barıştı zaten:)..
Haydiiii burcu haydi burcuuuu haydiiiiiii tam zamanı tam zamanıı şimdiiiiiii:)
günaydın kucucuklarım
ınsallah kusum ya ama ıdrar testlerının yanılma payı yuksek ya ben pek onu duusnmedım cıkmassada saglık olsun ama nedense sabahtan berı sankı negatıf cıkıcak gıbı hıssedıyorum
galıba negatıf cıkıcak
gunaydın canım ya cok korkuyorum zaman yaklastıkca bıde gecmek bılmıyor zaman kalbım yerınden cıkıcak ınsallah olumlu olur ınsallahhhhhhh ınsallahhhhhh ınsallahhhh
CANIM BU ARADA ben turist rehberiyim..sana yardımcı olmaya çalışıyım..eskişehire yakın sayılabilcek tatil seçeneğin KAPADOKYA TURU..olabilir..yada ANKARA anıtkabir düşünülebilir...yada biraz daha aşağılara inilere tatil seçeneğin artabilir...yakın çevrenizde çok fazla tatil yapacağınız yer ok biraz yol kateteniz gerekmekte..
inşallah canım heyecanını çok ii biliorum inan bende sana heyecanlanıorum çok güzel bi duygu..ama lütfen herşeye hazırlıklı ol ve inşallah seviniriz ama olmazsa sakınumutsuz olma daha 4 aylık evlisiniz bidahaki aya şansınız daha da artar ilk 6 aydan sonra esas çalışılmalı düzgün ilişkilerde diyor doktorlar..hadi inşallah hayırlısır ve seviniriz ilk bebeğimiz gelir ..
inşallah canım gercı benım sas zaten yuksek kullandıgım dogum kontrol hapı oburlerıne gore %50 daha az koruyor benı cunku aman hayırlısı olsun ne olursa olsun hayırlısıyla olsun zaten
inşallah canım gercı benım sas zaten yuksek kullandıgım dogum kontrol hapı oburlerıne gore %50 daha az koruyor benı cunku aman hayırlısı olsun ne olursa olsun hayırlısıyla olsun zaten
hee heee esiyle arasi limoni olan bendimku sen karistirdin canimm ama duzeldikk[/QUOTE
Aranızın düzelmesine sevindim.Aslında dün seni kastedmiştim ama yanlışlıkla selin yazmışım bende şimdi fark ettim
günaydın herkeze. ya ben adetime 6 gün vardı kanda gebelik yaptırdım negatif cıktıadet olmam gerek ama 4 gündür tık yok acaba agustos bocegı bı umut yolda olabılırmı ? yada ben diyorum ki şu ağustos ayını ne var sanki 30 bitirmeselerde 40 50 ne bilim 60 olsada eylüle 1 aylık hamile felan olsak
kanda ne zaman tam olarak çıkıyor ki?adete 3 gün kala falan çıkıyor die biliyorum.bene umudun var...adet günü tekrar yaptır testi
çoooooooookkkkkkk heyecanlııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?