AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

canım benim yaşım 25 1.5 yıllık evliyim ..evet ben 2 kez gebelik yaşadım biri kimyasal gebelik biride kese oluştu bebek oluşmadı 6 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım..bu arada sen hala karışıtırıosung aliba bizi:) papatyam birazcık eşiyle küsüşmüştü ama onlarda barıştı zaten:)..
HAYDİİİİ BURCU HAYDİ BURCUUUU HAYDİİİİİİİ TAM ZAMANI TAM ZAMANII ŞİMDİİİİİİİ:)
GÜNAYDIN KUCUCUKLARIM

hee heee esiyle arasi limoni olan bendimku sen karistirdin canimm ama duzeldikk

kizlar yaaaaa bayram tatilinde soyle eskisehire yakin sakin kafa dinleyebilcegimiz onerebilceginiz bi yer varmiiii?

CANIM BU ARADA ben turist rehberiyim..sana yardımcı olmaya çalışıyım..eskişehire yakın sayılabilcek tatil seçeneğin KAPADOKYA TURU..olabilir..yada ANKARA anıtkabir düşünülebilir...yada biraz daha aşağılara inilere tatil seçeneğin artabilir...yakın çevrenizde çok fazla tatil yapacağınız yer ok biraz yol kateteniz gerekmekte..

gunaydın canım ya cok korkuyorum zaman yaklastıkca bıde gecmek bılmıyor zaman kalbım yerınden cıkıcak ınsallah olumlu olur ınsallahhhhhhh ınsallahhhhhh ınsallahhhh

yaa öle deme..inş çıkar.bu arada ben şimdi gizlice girdim. okadar yoğunum ki...senin sonuçu bekliom.inş çoıkacak canım.yie kaçak girbilirsem girerim

gunaydın canım ya cok korkuyorum zaman yaklastıkca bıde gecmek bılmıyor zaman kalbım yerınden cıkıcak ınsallah olumlu olur ınsallahhhhhhh ınsallahhhhhh ınsallahhhh

inşallah canım heyecanını çok ii biliorum inan bende sana heyecanlanıorum çok güzel bi duygu..ama lütfen herşeye hazırlıklı ol ve inşallah seviniriz ama olmazsa sakınumutsuz olma daha 4 aylık evlisiniz bidahaki aya şansınız daha da artar ilk 6 aydan sonra esas çalışılmalı düzgün ilişkilerde diyor doktorlar..hadi inşallah hayırlısır ve seviniriz ilk bebeğimiz gelir ..

aman ankara almiyim mumkunse.. zaten esim bu cumartesi gunu ankaraya gidiyor ben gitmiyorum.. hic kayinvaldemleri goresim yok o yalniz gidicek aksama donucek isleri var...

inşallah canım gercı benım sas zaten yuksek kullandıgım dogum kontrol hapı oburlerıne gore %50 daha az koruyor benı cunku aman hayırlısı olsun ne olursa olsun hayırlısıyla olsun zaten

inşallah canım gercı benım sas zaten yuksek kullandıgım dogum kontrol hapı oburlerıne gore %50 daha az koruyor benı cunku aman hayırlısı olsun ne olursa olsun hayırlısıyla olsun zaten

kızlarr herkes bebeğine bi isim bulsun hemen eğer hamile kalıpta cinsiyet farklı olursa değiştiririz:) benim ATA:)

günaydın herkeze. ya ben adetime 6 gün vardı kanda gebelik yaptırdım negatif cıktı adet olmam gerek ama 4 gündür tık yok acaba agustos bocegı bı umut yolda olabılırmı ? yada ben diyorum ki şu ağustos ayını ne var sanki 30 bitirmeselerde 40 50 ne bilim 60 olsada eylüle 1 aylık hamile felan olsak

Sekerler 55 dk kaldı 12.30 da cıkıcakmıs cok korkuyorummyaaaaaaa

kanda ne zaman tam olarak çıkıyor ki?adete 3 gün kala falan çıkıyor die biliyorum.bene umudun var...adet günü tekrar yaptır testi

kanda ne zaman tam olarak çıkıyor ki?adete 3 gün kala falan çıkıyor die biliyorum.bene umudun var...adet günü tekrar yaptır testi

aslında adet gunu tam sonuc verıyor. Maa reglıden 2 gun once kesın sonuc verıyor benım gecen ay kımyasal gebelıkte reglıme 15 gun varken 44,5 cıkmıstı hamıleydım ama dustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…