valla sorma kalbıme ınıcek herhalde 45 dk daBebısım benı goremeden ben gıdecem
cnm hastanede mi bekliyorsun bilmiyorum ama ben daha önce yaptırmıştım özelde gebelik testi diyelimki 12 30 dediler sonra o baskı sonucudur 12 de gel sor çıktıysa basalım dediler gittim çıkmıştı yani yarım saat erken öğrenebilirsin bence inşşş güzel haberdir benimki negatifti:/ bu ay ama totemliyim 20sinden önce test yokk! Inss ağustos böceğimiz glirrrr
Kızlarr sonuc cıktı maalesef bebıs yok gobuste bır sorakı aya kaldı bebıs 6 cıkmıs sonucc sımdı doktorumu arıycam nedenmıs gecıkme bakalım
6 ihtimal dahilinde değil mi canım? Neyse eylül meleğin gelir inş.. Sıkma canını..
ben ıhtımal saymıyorum canım onu cunku reglıme 1 gun var cıkmıssa bıle cok dusuk cıkmıs kımyasal olabılır o yzuden cumartesı test yaptırmıycam onumuzde kı cumartesı olmamıs olursam bı tekrarlarım ama calısmalara devam eylul melegımız gelır ınsallah... Hayırlısı olur ınsallah
canım 5 ve üzeri hamile sayılıor ama tabiki değer çok düşük 1 gün kala bile olsa..ama tabii herşeyi allah daha ii bilir sen üzülme eylülde beraberiz..günler çuvala girmedi ya:) sen üzme o tatlı canını tabiki umutlanmak güzel ve sonrası can sıkıcı olabilior ama herşey insanlar için böyle daha hayırlıdır belki..güzel tarafını düşün..
valla uzulmedım desem yalan olur tabı ama oyle buyuk bı hayal kırıklıgına dusmedım kendımı hazırlamıstım ben cunku zaten butun gece dua ettım hayırlısıysa olur dıye doktorum 1 haftaya katlar o deger dıyor baska bısey demıyor benım ıcınde hayırlısıysa olsun dıyorum saglıklı olcaksa gunler cuvala gırmedı valla daha adam burda yaparız bol bol bebısOle yanı sekerım kaldık elul bocuklerıneee
bence 6 adetinin gecemedigini goze alirsak, biraz dusuk ama yinede tam negatif degilki tatlim.. Hamileligin baslangicinda degerler 1 gunde ikiye katlaniyormus.. Belki yarin yaptirsan 30 lara cikicak vs. Bence haftaya p.tesi gibi tekrar yaptir sen testini ise gitmeden once... Belirtilerin falan var adet te olmadin daha ben cok umutluyum senden kuzuuuu topigimizin ilk annesi sen olucannn
ay kuzum agzından bal damlıyor vallahı gıdelım bakalım pazartesı olmamıs olursam yaptırayım tekrardan sabahtan bıs ıkaybetmıyoruz nasıl olsa am aben genelde pazar gunlerı reglı olurum sanırım tahmınımce bu pazar reglı olabılırım. Olmasam yaptırım cunku reglımın ustunden 4 gun gecmıs oluyor ama baya zıplamıs olması lazım degerın ancak o zaman neyse yasayalım gorelım bakalım nedır ne degıldır doktor dıyor sen hamıleymıssın gıbı davran kendıne falan dedım oldu. Kırmızı kartı gorursem mutlaka yazarım gormessemde pazartesı sonucu yazarım bakalım nedır ne degıldır dıye
ayy kuzu hep pazar gunu oluyosun diye bu pazarda olcan diye birsey yok.. Bencede sen hamissin gibi ye ic bebisin varsada ona iyi bak tamam mi? Doktor zaten boyle bi durumu daha once gormus olmasa sana oyle demezdi.. 6 simdilik guzel bi rakam bizim icin dur bence artcak o benim icime doguyor yaaaaaa. Artmasi lazimmkuuuYerimmm seniiiiiii
haydı bakalım o zaman senın hıslerıne guvenıyorum o zaman beklıyorum bakalım pazartesı bakarsın guzel haberlerle gelırım olabılır yanııı ben yerım senı kuzum benım
kizlar gecen gun bi topikte okudum akliama geldi... Corek otunu dovup, icine bal ve tarcin ekleyip sabah aksam yiyenler o ay hamile kalmis.. Denesekmiii?
allah allah dur bakım bende yapıyım sadece bayanlar mı ıcıyomus ???
vallah ben bayanlar diye okudum goz kararinca koyuyon boyle koyu bi kivam oluyomus.. 1 er tatli kasigi sabah aksam yicekmisin..
aslında var ya bunları kafaya takmamak lazım ben bu gunden ıtıbaren bebek mevzunu kapadım burda sızlerler konusucam sadece ole 3 gun kalmıs 5 gun kalmıs yumurtlama gunlerıymıs falan fılan bos.. Eskıde varmıymıs ya allah allah kafamıza takıyoruz ondan boyle oluyor ıste ben bılıyorum hapı bıraktık ıste korunmuyoruz allahım ne zaman ısterse o zaman verıcektır bosverın kızlarrrrr takmayın kafanızaaaaa
kizlar gecen gun bi topikte okudum akliama geldi... corek otunu dovup, icine bal ve tarcin ekleyip sabah aksam yiyenler o ay hamile kalmis.. denesekmiii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?