dogru diyorsun aslinda kuzu.. herseyi oluruna birakicaksin... olursa olurr rahat olcaksin biz cok dert ediyoruz herseyi belkide ondan boyle oluyooo.
EVET KUZUM COK TAKIYORUZYOK US SUNUNBELIRTISIMI YOK BU BUNUN BLIRTISIMI PISKOLOJIK OLARAK BILINC ALTINA ISLIYORUZ NASIL OSLA HAPI BIRAKTIK DIMI OLEDE BOLEDE ALLAHIM VERICEK BIZE BEBIS BUNUN ZORLAMANIN ANLAMI YOK TAKSANDA VADESI DOLMADAN OLMIYCAK NASIL OSLA TAKMASANDA O YUZDN BOSVER GITSIN CANIM TAKILMIYCAKSIN BAK SAN EN UFAK BI ORNEK VERICEM. IZ BUDNAN 2 AY HATTA GECEN AY EV MEVZUNACOK TAKILMISTIK ALALIM ASAGI ALLAIM YUKARI KREDI CEKELIM ALALIM VS OLMADI SORA DEDIM KI AMAMNNN OLMUYOR ISTE NAPIYIM BUGUN HABERI GELDI ESIMIN AILESININ OTURDUGU BI EV VARDI ORDAN TASINIYORLARMIS BU AY ABISIN ABLASININ EVI VAR BUNUN YOK BU EV ONUN HAKKI DEMISLER ONA VERMISLER BUGUN BI EVIMIZ OLDU INSALLAHGORDUN MU HIC UMULMADIK ANDA DURDUK YERDE TAM BOSVER DEMISKEN 1 AY SORA CIKIVERDI KARSIMIZA KISMET YANI CANIM ZATEN NASIBIN VARSA BULUR SENI AMA KAFAYA TAKMA YETER
canımmm hayırlısı olsun evinizzzzzzzz
canım benım cok tesekkur edeırm allahım herekese nasıp eder ınsallah sımdı hamıs olmadıgıma gorede oncelık evımde 3 ay sora eve gırıcez sımdıde dekorasyona baslamam lazım sımdı gecem gunduzum o olur ılerıde bebıısm ıcınde cok guzel olcak cunku onunda evı olcak ve ben ısten cıkınca kıra derdımı olmıycak bebısıme herseyın en guzelını yapıcam bebısıme :)
tatlimmmm senin adinaaa cok ama cok sevindimm bitanemm yaaaaaaaaa. Ayyyyyyy hayirli olsun insallah bebisin gelirde o evde buyur saglikli sihatli... Allahim ne yazdiysa onu yasiyoruz gercekten... Cok takmaya gerek yok nasil olsa bizim kaderimizde olani yasicazzz
gunaydın kızlar.. nasılsınız durumunda degısıklık olan var mı? ben pek ıyı degılım dun gece cok yogun kasık ve bel agrısıyla uyuyamadım nerdeyse hastaneye gıdıyorduk ozellıkle sag kasıgım sankı bısıler batırıp desıyorlar gıbı valla o kadar agrıdı kı aglamaktan yas kalmadı gozumde anlamadım bı hastalık var galıba acıl dogru duzgun bı doktor bulmam lazım ..
gunaydın kızlar.. nasılsınız durumunda degısıklık olan var mı? ben pek ıyı degılım dun gece cok yogun kasık ve bel agrısıyla uyuyamadım nerdeyse hastaneye gıdıyorduk ozellıkle sag kasıgım sankı bısıler batırıp desıyorlar gıbı valla o kadar agrıdı kı aglamaktan yas kalmadı gozumde anlamadım bı hastalık var galıba acıl dogru duzgun bı doktor bulmam lazım ..
Canlarım tesekkur ederım yaxdıklarınıza ama kıst degıl daha 2 gun once ultrasonda doktrorla baktık hıc bırsey yok tertemız kıstagrım bol eolmaz anlarım bu degısık bır sey ayakta durdugumda yurudumde yogunluk kazanıyor otururken uzanırken daha az sankı ıgne batıyor ve cıkıyor zaten yuz ustu yatamıyorum agrım yzunden su anda hafıfledı ama aksam artarsa acıle gıdıcem cuamrtesıye de randevu aldım doktora gıdıcem . Seda cım esım erkek doktora ızın vermıyor maalesef o konuda kendısıyle anlastık ben anadolu yakasındayım
benim eşimde erkek doktora karşıydı ama şuan eminim piişmandır çünkü sırf kadın olsun die yanlış bi doktor seçimi yaptık 2 gebeliğim araştırılmadan sona erdi ..var olan kesemi görmedi dış gebesin dedi allah bilio benim neler çektiğimi ama hep bildiğimiz süper bi doktor vardı ama erkek die gitmediğimiz daha gider gitmez keseyi gördü ne demek dış gebe tabiki değilsin dedi..zaten beta hcg 17.337 lerdeydi ..ahhh kocalarımız bazen kaderimizi değiştirebilior işte..
ınat edıyor anlamıyorum ne var o adamın ısı o yok ıste baska dogru duzgun doktor adama bıkmıstır gormekten zatend ıyorum yok dıyor baska bır sey demıyorum allah verede basımıza ıs acılmasa bılmıyorum bak bu doktorda kotu cıktı sımdı arakı doktor bulasın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?