AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

valla bende oyle bısey demıyorum ama gıttıgım tum kadın doktorlar sorunlu cıktı hıc bırınden buda dahıl memnun degılım ı tane var o da cok uzakta napcam bılmıyorum ...

Canım anadolu yakasında hangi bölgedesin.Bende avrupa yakasında çalışıyorum ama evim anadolu yakasında.Birde özel hastanemi devlet hastanesimi tercihine bağlı olarak yardımcı olabilirim.Benimde eşim ilk evlendiğimiz sene bayan doktor diye diretti.Fakat bayan doktorlar daha sert ve anlayışsız oluyorlar.Kendilerininde aynı olayları yaşabileceklerini unutup çok ters yorumlar yapabiliyorlar.Eşimde zamanla bunları görüp beni anlayınca erkek doktora izin çıktı.Ameliyat olaylarım filan olmayıp normal kontrollere gidip hamile kalsam benimkiside erkek doktora kesinlikle izin vermezdi.Kısacası kızlar eşlerimizin bunları anlaması için iyi kötü bazı şeyleri atlatmamız gerekiyor.Tabi herkesin eşide bir olmuyor buda ayrı bir konu:) Eşiyle birlikte doktor kontrollerine gidip doktoruyla kanka olanları bile gördüm.

valla canım maltepede oturuyorum ben kadıkoyde mmedıpolde benım doktorum ama hıc memnun degılım ablamın doktoru var duymussundur banu cıftcı medıcal parktaydı sımdı nısantasında muaynanesı var ama afıyatlarıda ucmus gıtmıs yerıde cok uzak benım ablam banu hanıml ahamıle kaldı ve cok memnun am aben bır turlu bulamıyorum ozel tercıh sebebım devlet hastanesı kesınlıkle ıstemıyorum .

canım özel sigortan varsa kadıköy acaıbdem habibe seyisoğlu diyorum.Gerçekten bayan doktor kavramını sana tümüyle unutturur.Çok anlayışlı cana yakın ve işini gayet ii yapan bir doktor kendisi.Acıbademin fiyatları uçuk ama ben verilen hizmetten çok memnunum.Birde göztepe medikal parkta neslihan pakkala giden arkadaşlarım çok memnunlar.Medical parkın ssk anlaşmasıda var bildiğim kadar ile.

canım ozle sıgortam yok ama acıbademe gıdıcem once saglık ya boyle abuk subuk bısıler yasıycagıma bılınclı bı doktorum olsun ..

Arkadaslar nerdesınız dagıldınız hepınız ya bengısu ortalıklarda yoksun nerdesın papatyam aaa kızlarrrrrrrrrr topıgımızı bos bırakıyorsunuz amaa

Arkadaslar nerdesınız dagıldınız hepınız ya bengısu ortalıklarda yoksun nerdesın papatyam aaa kızlarrrrrrrrrr topıgımızı bos bırakıyorsunuz amaa

Yeni bir heyecan lazım bu topiğe...Hadi gelsin şu güzel haberler artık topiğimiz canlansın yeniden.

Son düzenleme:
yeni bir heyecan lazım bu topiğe...hadi gelsin şu güzel haberler artık topiğimiz canlansın yeniden.

vallahı ya kımse yok herkez gıtmıs bırılerı hamıs kalsın artık dıycem aam en az 20-25 gun daha var herkese Neysem dur bakım benımkı gec dollenme olabılır mıs belkı ben suprıs yaparım bu kasık agrılarıyla sıze

vallah dedikodu yapiyormus gibi olmiyim orucluyumda ama ben bengisu yu diger agustos bocegim topiginde gezerken gordum bende calisiyorum kizlar giremedim.. benim patron tutturdu tavla oynayalim diye.. adam beni 4-0 yeniyodu sonra ben 4-4 yaptimmm son el de mars ettim bunu... ahhhh yazik.. bugun isler yogun degil tavla oynadigimiza gore hahahah siz nasilsinizzz? burcumm agrilarin hala devam ediyormu yavrum?

kızlarrr geldiimmmmm anca bittiii temizliğimm yaa çok yoruldum..siz napıosunuz? off akşama ne yemek yapsam fikir verseniz?

bence sen yapicaksin zaten bize bir supriz 1 haftaya

valla bengısu bızı hemen unuttu gıttı gelmıyorda bak 2 gundur Gulum cok hafıfledı agrılarım bu sefer sol tarafta yogunlastı ısın tuhafı ne bılıyomus goguslerımede ansızın bı anda bıcak batar gıbı oluyor gırıyor cıkıyor sora gecıyor amam cok hafıfledı agrılarım sımdı oturabılıyorum annemde tutturdu ıdrar testı al bugun yap dıyorum anne ne alakası var kadın takıldı. Ole yanı bızdede ısler durgun

bende gördüm bengisuyuuuuuuu:):) asker eşleri topiğinde gezioduuuuuu..:)
vay köfte bak gezıyod abıze ugramıyorrrr
kızlarrr geldiimmmmm anca bittiii temizliğimm yaa çok yoruldum..siz napıosunuz? Off akşama ne yemek yapsam fikir verseniz?

vall acanım o dertten ebnde muzdarıbım benım aksam kofte var kızartma yanınada dıyorum sole pure yapıyım ortayada bı cobnan salata y da fırında kofte patates yapıyım ya o daha mantıklı

akşam mercimek yemeği ve fırında köfte patates pilav vardı..ben biraz çeşitciyimdir kendim pek yemem ama sofrada olsun eşim daha iştahlı..

evet yaaa o bizi coktan unuttu vallah.. hayin kofteee nolcakkk valah benim yemegim hazir kizlarrrr heheh dun aksam yaptim.. zeytinyagli barbunya ve pilav var.. eve gidince de bi salata yaptimmi ohhhhhhhh mis gibi

AĞUSTOS BÖCEĞİ TOPİĞİ MÜDAVİMLERİ
SELİN BURCU GÜLŞAH SEDA:)
AA tam bi okey grubu olmuşuz :)

AĞUSTOS BÖCEĞİ TOPİĞİ MÜDAVİMLERİ
SELİN BURCU GÜLŞAH SEDA:)
AA tam bi okey grubu olmuşuz :)

A HAKIKATAN YA VALLA AMAN NAZAR DEGMESIN BIZ BIZE YETERIZ YAVRUSLARIM.. GERCI ARAMIZA YENI KATILANLARDA VA RSELINCIM NAZ VAR MESELA ODA GENELDE GELMEYE CALSIYOR CEVAP YAZIYOR ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…