valla benim agustos böcugu gelmemis bu ay...
Yaza gelmedi sonbaharda gelecek insallah
benim ortim burcuuu vermem kimselere
valla gelecegi ümidiyle yasıyorum,ama artık anne olmak istıyorum
kuzum benım okey ortagımda oldun ya valla daha olsemde gam yemem
valla gelecegi ümidiyle yasıyorum,ama artık anne olmak istıyorum
canım kıafana takma relax ol relax ol kı kusunda sana hemen ucup gelsın sana aklına taktıkca gelmezz oluruna bırak. Bızde o umutla yasıyoruz canım ama akısına bıraktık sen kac zamandır denıyorsun canım kac yıllık evlısın ...
allah korusun canummm.. Uzun uzun yasa mutlu mutlu yasa.. Ha birde bebisli bebisli yasa
valla ne güzel dedin relaxx.oldugumu zannediyorum ama degılım galıba 3yıllık evlıyım.2yıldır adet ,yumurtlama gunlerımı hesaplamaktan gına geldi
olucak insallah reyhancim biz olumlu dusunerek olumlu seyleri yaraticaz hayatimizda... pozitif dusunnn
canım hoşgeldinnnnn doktor değiştirdin miii? 2 sene uzun bi dönem..yumurtlama takibi falan yapıldımıı
valla ne güzel dedin relaxx.oldugumu zannediyorum ama degılım galıba 3yıllık evlıyım.2yıldır adet ,yumurtlama gunlerımı hesaplamaktan gına geldi
esimde sperm azlıgı var 8 aydır tedavi görüyor bakalım tedavi yavas ilerliyor.
hamilesiniz ne güzel ,hayırlısıyla kucagınıza alırsınız insallah.siz de uzun sure sonra hamıle kalanlardanmısınız
geçmiş olsun cnm olsun herşeyin bi tedavisi var allahtan..benim 2 kaybım var..henüz hamile değilim..forumumuzda henüz bi bebiş yok inşallah bundan sonra olur
[lıst]
[/lıst]
esimde sperm azlıgı var 8 aydır tedavi görüyor bakalım tedavi yavas ilerliyor.
kecıboynuzu pekmezını dene ıse yaramassa gel benı bul...
reyhan yaaa üzülme lütfennn allahtan hayırlısını iste bak ben 2 kez hamile kaldım o mutluluğu yaşadım ama ilkinde düşük yaşadım 2.cisindede kürtaj oldum kese vardı bebek yoktu..belki zor olacak ama ilkinde hemen olacak herşeyin hayırlısı
reyhan yaaa üzülme lütfennn allahtan hayırlısını iste bak ben 2 kez hamile kaldım o mutluluğu yaşadım ama ilkinde düşük yaşadım 2.cisindede kürtaj oldum kese vardı bebek yoktu..belki zor olacak ama ilkinde hemen olacak herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?