AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

valla gelecegi ümidiyle yasıyorum,ama artık anne olmak istıyorum

canım kıafana takma relax ol relax ol kı kusunda sana hemen ucup gelsın sana aklına taktıkca gelmezz oluruna bırak. Bızde o umutla yasıyoruz canım ama akısına bıraktık sen kac zamandır denıyorsun canım kac yıllık evlısın ...

valla ne güzel dedin relaxx.oldugumu zannediyorum ama degılım galıba 3yıllık evlıyım.2yıldır adet ,yumurtlama gunlerımı hesaplamaktan gına geldi

valla ne güzel dedin relaxx.oldugumu zannediyorum ama degılım galıba 3yıllık evlıyım.2yıldır adet ,yumurtlama gunlerımı hesaplamaktan gına geldi

canım hoşgeldinnnnn doktor değiştirdin miii? 2 sene uzun bi dönem..yumurtlama takibi falan yapıldımıı

valla canım hepımız oyle oldugumuzu sanıyoruz ama yalan ne kadar yapmıycaz desekte ama kafanın bı yerıne koy akısına bırakmayı ustune gıttıkce olmuyor bır ıkı ay denesene hıc hesaplamdan ılıskıye gırıp akısına bırakmayı ben emınım olucak ..

geçmiş olsun cnm olsun herşeyin bi tedavisi var allahtan..benim 2 kaybım var..henüz hamile değilim..forumumuzda henüz bi bebiş yok inşallah bundan sonra olur

amin inşallah,işte sabırlı olmaya çalısıyorum isyan etmiyorum ama bu sureci yasamak benı yıpratıyor.

reyhan yaaa üzülme lütfennn allahtan hayırlısını iste bak ben 2 kez hamile kaldım o mutluluğu yaşadım ama ilkinde düşük yaşadım 2.cisindede kürtaj oldum kese vardı bebek yoktu..belki zor olacak ama ilkinde hemen olacak herşeyin hayırlısı

kecıboynuzu pekmezını dene ıse yaramassa gel benı bul...

valla cok sey denedık basta esimin sperm sayısı 8 milyondu,doktor proxeed verdi 6 ay boyunca kullanıp dut pekmezi,keciboynuzu kürü,fındık,ceviz,kuru incir sonunda esimin sperm sayısı16 mılyon olduartı önde 3 kilo göbekle beraber.2 aydır da iğne tedavisi gördü ,bakalım bayramdan sonra kontrole gidecek.

siz de epey sıkıntılar yasamıssınız ,ben de ümitliyım inşallah olacak

insallah biz de karnı burnunda anne olacagız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…