valla cok sey denedık basta esimin sperm sayısı 8 milyondu,doktor proxeed verdi 6 ay boyunca kullanıp dut pekmezi,keciboynuzu kürü,fındık,ceviz,kuru incir sonunda esimin sperm sayısı16 mılyon olduartı önde 3 kilo göbekle beraber.2 aydır da iğne tedavisi gördü ,bakalım bayramdan sonra kontrole gidecek.
A HAKIKATAN YA VALLA AMAN NAZAR DEGMESINBIZ BIZE YETERIZ YAVRUSLARIM.. GERCI ARAMIZA YENI KATILANLARDA VA RSELINCIM NAZ VAR MESELA ODA GENELDE GELMEYE CALSIYOR CEVAP YAZIYOR ..
kızlarr herkes bebeğine bi isim bulsun hemen eğer hamile kalıpta cinsiyet farklı olursa değiştiririz:) benim ATA:)
mrb kızlar bende aranızda yenıyım ağustos böceğimi bende istiyorum ayın 27sini iple çekiyorum inş çifte bayram yaparız hepberaber
ben varım tabiii..beni atlmayın hee..bugün araba aldık..bütün gün dışardaydık.eve yeni gelebildim.o yüzden cvp yazamadım yani.şimdi gecmişi okuyom..inş yakında bebiş haberi veririn kızlar..testi yapmadım daha..korkuyorum.ya bebiş yoksa die :-(
mrb kızlar bende aranızda yenıyım ağustos böceğimi bende istiyorum ayın 27sini iple çekiyorum inş çifte bayram yaparız hepberaber
hosgeldin! Ben de ben de ben de agustos bocegımi istiyorum!!!Gelmesin 27 agustos, 28 agustos
gunaydin kuzucuklarimmmm... Insallah hicbirimiz regl olmayiz agustos sonunda hehehe bende ise geldim hemen bakayim dedim ne var ne yok diyee... Son 2 gunden beri icimde guzel guzel duygular varrrr..
ne gıbı kızzzzzz
boyle sen hamissin gibi... Bende ay sonunda hamis olucakmisim gibiiiBu ay sonunda topigimizden 3-4 hamis cikicak bak gorursunuzzzz
ay senın ıcını yerım ben haydı bakalım ınsallah gulummmm ınsallahhhhhhhhhhh olumlu dusunuyoruz dımııı olumlu oluyorrrr hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
abooooo kiz icimi yeme bebek olusuyo olabilir su an icimde.. Heheheeee olacakkkk olacakkkk olumlu dusunuyoruzzz uleynnnnnAhh ben sahurda cok fazla yaban izliyorum yaaaaa!!!
valla ben oruc tutmuyorum ama tutsam herhalde degıl sahura sabaha kalkamam herhalde kız tavuk gıbı gıdaklıyorum erkenden gozum acılmıyo aksamları sınır oluyorum 10 da uykum gelıyor yaaa
haha aynen kuzum yaaa ben dun aksam 11 de yataktaydim vallah.. Onu birak hafta icini anladim hadi yoruluyoruz amaaaaa hafta sonu da ayniyim ben yaaa.. Vallah hadi senin hamile olma ihtimalin var ondan olabilir... Ben bildigin uyuzummm uyuzzz
valla gulum benımde 7/24 ole hıc farketmıyor hafta ıcı haftasonu uykum var her daım anlamaıdm gıttı bu hamılelıkten degıl bence mevsımlerden havadan kaynaklı manyak ettı bızı vallaaaa ...
aynen canim vallahhh yaaa... Dun aksam saat 3:30 da caldi alarm.. Benimkine diyom hadi bu aksam sen hazirla sahuru askim vallah hic kalkasim yok.. O da kalkti garibim hazirladi hahahaAma 18 gunden beri ben hazirliyorum 1 guncukte o hazirlasin demiii
kara haber tez duyulurmuş arkadaşlar....
Testi yaptım...
Negatif !!!!!!
canım ıdrar da mı yaptın testı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?