AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

canım ınsallah ıyı cıkar somnucları alsın kılo da sayısı artsın yeter kıloya takılmayın bebıs olduktan sora verır canım benım allah gonlune gore versın hepımızın ...

Kızlar yıne kayıplardasınız oynamıycam artık yaaaaa

Son düzenleme:
A HAKIKATAN YA VALLA AMAN NAZAR DEGMESIN BIZ BIZE YETERIZ YAVRUSLARIM.. GERCI ARAMIZA YENI KATILANLARDA VA RSELINCIM NAZ VAR MESELA ODA GENELDE GELMEYE CALSIYOR CEVAP YAZIYOR ..

ben varım tabiii..beni atlmayın hee..bugün araba aldık..bütün gün dışardaydık.eve yeni gelebildim.o yüzden cvp yazamadım yani.şimdi gecmişi okuyom..inş yakında bebiş haberi veririn kızlar..testi yapmadım daha..korkuyorum.ya bebiş yoksa die :-(

mrb kızlar bende aranızda yenıyım ağustos böceğimi bende istiyorum ayın 27sini iple çekiyorum inş çifte bayram yaparız hepberaber

canım senı es gecermıyız hıc. Hayırlı olsun arabanız canım benım kazasız belassız kullanın ınsallah ben de hala reglı olmadım bugun gecelı 2. Gun kasıklarım cok agrıyor vede beyaz akıntım ıyıce costu bende ınsallah 6 olan degerım yukselır dıye beklıyorum pazartesıye kadar regl ı olmamıs olursam sabahtan ıdrar testı yapıcam sorada kan verıcem doktorum umutlu konustu ıyıce kalınlasmıs rahım duvarım bence bebıs var dedı bende umutla beklıyorum goguslerde ıyıce buyudu sag kasıgıma kramplar gırıyor ve bembeyaz akıntım var cok cok gelıyor ınsallah ıkımız ıcınde hayırlı haberler alırız ... Bayram hedıyemız olur ınsallah
mrb kızlar bende aranızda yenıyım ağustos böceğimi bende istiyorum ayın 27sini iple çekiyorum inş çifte bayram yaparız hepberaber

canım hosgeldın sefa gelsın ınsallah reglı olmassın ınsallah bayram hedıyemız gelırrrrrrrrr yaaaaaaaaa
hosgeldin! Ben de ben de ben de agustos bocegımi istiyorum!!! Gelmesin 27 agustos, 28 agustos

haydı bakalım agusts boceklerı ıcın dua edelım bu ay bızı bulsunlar hayırlısıyla tabı allah hepımızın gonlune gore verır ınsallahhh

gunaydin kuzucuklarimmmm... insallah hicbirimiz regl olmayiz agustos sonunda hehehe bende ise geldim hemen bakayim dedim ne var ne yok diyee... son 2 gunden beri icimde guzel guzel duygular varrrr..

boyle sen hamissin gibi... Bende ay sonunda hamis olucakmisim gibiii Bu ay sonunda topigimizden 3-4 hamis cikicak bak gorursunuzzzz

ay senın ıcını yerım ben haydı bakalım ınsallah gulummmm ınsallahhhhhhhhhhh olumlu dusunuyoruz dımııı olumlu oluyorrrr hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ay senın ıcını yerım ben haydı bakalım ınsallah gulummmm ınsallahhhhhhhhhhh olumlu dusunuyoruz dımııı olumlu oluyorrrr hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

abooooo kiz icimi yeme bebek olusuyo olabilir su an icimde.. heheheeee olacakkkk olacakkkk olumlu dusunuyoruzzz uleynnnnn ahh ben sahurda cok fazla yaban izliyorum yaaaaa!!!

abooooo kiz icimi yeme bebek olusuyo olabilir su an icimde.. Heheheeee olacakkkk olacakkkk olumlu dusunuyoruzzz uleynnnnn Ahh ben sahurda cok fazla yaban izliyorum yaaaaa!!!

valla ben oruc tutmuyorum ama tutsam herhalde degıl sahura sabaha kalkamam herhalde kız tavuk gıbı gıdaklıyorum erkenden gozum acılmıyo aksamları sınır oluyorum 10 da uykum gelıyor yaaa

valla ben oruc tutmuyorum ama tutsam herhalde degıl sahura sabaha kalkamam herhalde kız tavuk gıbı gıdaklıyorum erkenden gozum acılmıyo aksamları sınır oluyorum 10 da uykum gelıyor yaaa

haha aynen kuzum yaaa ben dun aksam 11 de yataktaydim vallah.. onu birak hafta icini anladim hadi yoruluyoruz amaaaaa hafta sonu da ayniyim ben yaaa.. vallah hadi senin hamile olma ihtimalin var ondan olabilir... ben bildigin uyuzummm uyuzzz

haha aynen kuzum yaaa ben dun aksam 11 de yataktaydim vallah.. Onu birak hafta icini anladim hadi yoruluyoruz amaaaaa hafta sonu da ayniyim ben yaaa.. Vallah hadi senin hamile olma ihtimalin var ondan olabilir... Ben bildigin uyuzummm uyuzzz

valla gulum benımde 7/24 ole hıc farketmıyor hafta ıcı haftasonu uykum var her daım anlamaıdm gıttı bu hamılelıkten degıl bence mevsımlerden havadan kaynaklı manyak ettı bızı vallaaaa ...

valla gulum benımde 7/24 ole hıc farketmıyor hafta ıcı haftasonu uykum var her daım anlamaıdm gıttı bu hamılelıkten degıl bence mevsımlerden havadan kaynaklı manyak ettı bızı vallaaaa ...

Aynen canim vallahhh yaaa... dun aksam saat 3:30 da caldi alarm.. benimkine diyom hadi bu aksam sen hazirla sahuru askim vallah hic kalkasim yok.. o da kalkti garibim hazirladi hahaha ama 18 gunden beri ben hazirliyorum 1 guncukte o hazirlasin demiii

hazırlasın tabı kusum
hep sen hep sen nereye kadar yanıııııı

canım ıdrar da mı yaptın testı ??

sen bana kızıcan ama evet.erken gebelik testi ile yaptım.tek çizgi hemen çıktı.ikinci çizginin yerini bile göremedim..lank die kocaman bi tek çizgi !!!!!
kan testine gerek yok.pzt en gec salı kırmızı kartı yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…