bugun hemen bir test al ve yarin sabah ilk idrarinla yap insallah hamissindir tatlim
aslında çok korkuyorum biliyormusunuz geçen yıl düşük yaptım çok üzüldüm bu ay karar verdik tekrar ddenemeye ama adete bir gün kala test yaptım bişey çıkmadı o yüzden acaba diyorum psikolojik mi gecikti ama ilk gebeliğime de korunurken hamile kalmıştım bu da ilk aydan kalır mı ki
ne ile korunuyordunuz ilk bebeginde canim?
doğal yolla :)pek garanti değil yani
ağustos böceği çok çirkin bi hayvan.hiç görmediniz heralde.
aslında çok korkuyorum biliyormusunuz geçen yıl düşük yaptım çok üzüldüm bu ay karar verdik tekrar ddenemeye ama adete bir gün kala test yaptım bişey çıkmadı o yüzden acaba diyorum psikolojik mi gecikti ama ilk gebeliğime de korunurken hamile kalmıştım bu da ilk aydan kalır mı ki
canım cok gecmıs olsun ınsallah bu ay kalırsın hayırlısıyla kucagına alırsın bebısını allah tum ısteyenlere verırır ınsallah. canım bellı olmaz bakarsn kalırsın ama kalmıycan dıye bısı yok bıraz sansın yaver gıdıp bırazcıkta yumurtlamalaradenk geldıyse haydı bakalım bıcır bıcır .. :))
amannn bende su hapi bi biraksam 7 gun snra da hamis kalsam agustos sonunda
evet canım korunduk kaçak falan yok yani:) çok istiyorum ya hemen olsun die ondan olmuobu ay korundunuz demi canim kurtajdan sonra?
evet canım korunduk kaçak falan yok yani:) çok istiyorum ya hemen olsun die ondan olmuo
kacak olsun ki hamile kal kiz.. bende itiraf etmeliyim ki bu ay hapimi 1 gun icmedim bilerek!!!
kızlar gunaydınnnnnn dun doktora gittim. Smear testi yaptırdım ultrasona gırdım hersey tıkırında kıstlerden eser yok :) masallahhh banaaa Nazar hamıle kalmak ıstedıgımı soyledım doktoruma hapıda bırakmıstım zatı ama su anda bısı yok dıyemem dedı belkıde hamıssındır dedı :))) belırtıleırn onu gosterıyor dedı haydı bakalım ınsallah yaaaaaaa belkıde agustos bocegım yoldadır kızlarrrrr kasıkalrım ıyıce agrımaya basladı kafamı takmamaya calısyorum aama bu gıdısler bı sorakı cuamrtesı gıdıp kan yaptırcammmmmmm zaten reglıme kaldı 11-12 gun yaaaa cok heycanlıyımlutfen dua edın benım ıcın doktorda bıraz olumlu konsutu. su anda bısı goremıyomus kanda da bellı olmazmıs zaten sımdıde varsa reglı gununde ya da 1-2 gun once cıkar dedı :)))
kızlar gunaydınnnnnn dun doktora gittim. Smear testi yaptırdım ultrasona gırdım hersey tıkırında kıstlerden eser yok :) masallahhh banaaa Nazar hamıle kalmak ıstedıgımı soyledım doktoruma hapıda bırakmıstım zatı ama su anda bısı yok dıyemem dedı belkıde hamıssındır dedı :))) belırtıleırn onu gosterıyor dedı haydı bakalım ınsallah yaaaaaaa belkıde agustos bocegım yoldadır kızlarrrrr kasıkalrım ıyıce agrımaya basladı kafamı takmamaya calısyorum aama bu gıdısler bı sorakı cuamrtesı gıdıp kan yaptırcammmmmmm zaten reglıme kaldı 11-12 gun yaaaa cok heycanlıyımlutfen dua edın benım ıcın doktorda bıraz olumlu konsutu. su anda bısı goremıyomus kanda da bellı olmazmıs zaten sımdıde varsa reglı gununde ya da 1-2 gun once cıkar dedı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?