sen bana kızıcan ama evet.erken gebelik testi ile yaptım.tek çizgi hemen çıktı.ikinci çizginin yerini bile göremedim..lank die kocaman bi tek çizgi !!!!!
Kan testine gerek yok.pzt en gec salı kırmızı kartı yicem
son sayfa nie görüntülenmio ??? Nie herşey beni buluyor:84::84::84::84:
allahallah bak kızdırcan yıne benı vallakı gelcıem sımdı oraya naz hayretsın ne ınanaıyosun o testlerede o guzel moralcını bozuyosun bekle salıya kadar salıda reglı olmassan gıt kan testı yaptır ıdrar testlerıne ınanmıyorum ben bekle bakalım 2-3 gun gecsın ona gore yaparsın kan testını bozma moralını kırmızı kartı yıyene kadar umut varrrrrrrrrrrr
ya ne biliyim...o kadar net tek çizgi çıktı ki?ama olmadığınıhissediyorum.....yok yani...bebişim yok...
nasilsiniz kizlarrr? kimler var bugun yaaa buralarda?
Hosgeldin! Ben de ben de ben de AGUSTOS BOCEGImi istiyorum!!!Gelmesin 27 agustos, 28 agustos
selam canım herkez kaybolmus cok uzuldum kımse yok topıgımız yanlız kalıyor dıye ellerıne saglıkkbbal slm
iş güç temizlik ancak bitti,bir uğruyayım dedim
sekerım nerdesın kuzum ya ozluyom senı msj cekıyodum tam sananasilsiniz kizlarrr? Kimler var bugun yaaa buralarda?
sekerım yok oyl ebısı butun hamılleık testlerı yanıdır ozellıkle markası bılındık guvenılır testlerı alıcaksın kı dogru sonuc versın hem takıldın sen dedım san abekle gecsın bı dıye aa ınat ettın he hemen umutsuzluga kapılmakızlar diğer forumlarda araştırdım.laboquick die bir ovulasyon testi varmış.bununla hamile kalanlar olmuş.gitti gidiyordan fiyatına baktım 30 lu test artı 5 tane gebelik testi 39 tl..fiyatı da uygun geldi.bu markayı daha önce duymuşmuydunuz?merak ettim...bu aydan ümidi kestim malum...gelecek ay çalışmaları sıkı tutcam inşş
bende canım aynen bende de aynısı oluyor o gun anlıyorum catlamıs.ben hic duymadım canım.ben ovulasyonumu kendim anlayabiliyorum.seffaf su renginde uzayan bir sıvı geldıgı zaman,anlaki yumurtlamıssın
naz ben de battan 2-3 gün önce yapmıştım tek çizgiydi
bugün 3 gün geçti çift bekle istersen
ay bu gıdışle gelmicek zaten bı hafta gecermı bılmıyorum ama bu bana agır gelıyo gelsın ama bayram gıbı gelsın cıfte bayram yapalım bayramda mılletı gormek ıstememe duygusundan kurtulıyım bende:89:
bbal
hoşgeldin
ya evet bitirdim ,simdik yemek kaldı ,ona da bir ara baslarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?