AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

allahallah bak kızdırcan yıne benı vallakı gelcıem sımdı oraya naz hayretsın ne ınanaıyosun o testlerede o guzel moralcını bozuyosun bekle salıya kadar salıda reglı olmassan gıt kan testı yaptır ıdrar testlerıne ınanmıyorum ben bekle bakalım 2-3 gun gecsın ona gore yaparsın kan testını bozma moralını kırmızı kartı yıyene kadar umut varrrrrrrrrrrr

son sayfa nie görüntülenmio ??? Nie herşey beni buluyor:84::84::84::84:

guzelım bosuna canını sıkıyorsun bak ben sana dıyorum ona guven me bekle 2-3 gun reglın gecsın sora kan testı yap kendını canına yazık kuzu

ya ne biliyim...o kadar net tek çizgi çıktı ki?ama olmadığınıhissediyorum.....yok yani...bebişim yok...

ya ne biliyim...o kadar net tek çizgi çıktı ki?ama olmadığınıhissediyorum.....yok yani...bebişim yok...

gulum ben kan testıne gıtmeden once ıdrarda 2. Cızgı sılık cıktı kan tetsı sonucada 6 ydı anladın mı bak yanılıyorlar sende aldanma su salak testlere bosver gıtsınn ... Bekle derım ben

Kızlar yıne yoktasınız ya neden bos bırakıyorsunuz formu ama aaaaaaaaaaa kızıorum

kızlar diğer forumlarda araştırdım.laboquick die bir ovulasyon testi varmış.bununla hamile kalanlar olmuş.gitti gidiyordan fiyatına baktım 30 lu test artı 5 tane gebelik testi 39 tl..fiyatı da uygun geldi.bu markayı daha önce duymuşmuydunuz?merak ettim...bu aydan ümidi kestim malum...gelecek ay çalışmaları sıkı tutcam inşş

ben hic duymadım canım.ben ovulasyonumu kendim anlayabiliyorum.seffaf su renginde uzayan bir sıvı geldıgı zaman,anlaki yumurtlamıssın

Hosgeldin! Ben de ben de ben de AGUSTOS BOCEGImi istiyorum!!! Gelmesin 27 agustos, 28 agustos

ay bu gıdışle gelmicek zaten bı hafta gecermı bılmıyorum ama bu bana agır gelıyo gelsın ama bayram gıbı gelsın cıfte bayram yapalım bayramda mılletı gormek ıstememe duygusundan kurtulıyım bende:89:

bbal slm
iş güç temizlik ancak bitti,bir uğruyayım dedim
selam canım herkez kaybolmus cok uzuldum kımse yok topıgımız yanlız kalıyor dıye ellerıne saglıkk
nasilsiniz kizlarrr? Kimler var bugun yaaa buralarda?
sekerım nerdesın kuzum ya ozluyom senı msj cekıyodum tam sana
sekerım yok oyl ebısı butun hamılleık testlerı yanıdır ozellıkle markası bılındık guvenılır testlerı alıcaksın kı dogru sonuc versın hem takıldın sen dedım san abekle gecsın bı dıye aa ınat ettın he hemen umutsuzluga kapılma
ben hic duymadım canım.ben ovulasyonumu kendim anlayabiliyorum.seffaf su renginde uzayan bir sıvı geldıgı zaman,anlaki yumurtlamıssın
bende canım aynen bende de aynısı oluyor o gun anlıyorum catlamıs.
naz ben de battan 2-3 gün önce yapmıştım tek çizgiydi
bugün 3 gün geçti çift bekle istersen

canımm cok sevındım adına hayırlısı olsun saglıkla kucagına alırsın ınsallah

canım oncelıkle hosgeldın ama boyel kendınız sıkmayın ama hep dıyorum kafa ne kadar rahat o kadar kolay cabuk takılma canım hayırlısı olsun de ..

burcumm benimde aklimdan gecti temin sana mesaj cekmek sonra musteri gelince yazamadim vallahhhhh. off benim moralim bozukkkkkkk. sabah ne guzeldim simdi nasilimmm. bu esimin ailesinden nefret ediyorummm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…