naz ben de battan 2-3 gün önce yapmıştım tek çizgiydi
bugün 3 gün geçti çift bekle istersen
burcumm benimde aklimdan gecti temin sana mesaj cekmek sonra musteri gelince yazamadim vallahhhhh. Off benim moralim bozukkkkkkk. Sabah ne guzeldim simdi nasilimmm. Bu esimin ailesinden nefret ediyorummm.
ne oldu kuzum sana kım uzdu senı ???
amannn bildigin meseleler iste kuzum yaa sen nasilsinnn batmalar hala devam ediyormu?
cok batmam yok kuzum ara ara batıyor cıkıyor o gunku gıbı degıl kanamadan hala ses yok seda yok gogusler cok acıyor sadece cumartesı pazar ıdrar testı yapıcam kısmetse ..
ay bu gıdışle gelmicek zaten bı hafta gecermı bılmıyorum ama bu bana agır gelıyo gelsın ama bayram gıbı gelsın cıfte bayram yapalım bayramda mılletı gormek ıstememe duygusundan kurtulıyım bende:89:
ohh cok sevindim bitanemmm.. Vallah idrar testinde bence artik net cikar adetinde gecti.. Kuzu butun belirtilerin hamis gosteriyo vallahhhhh!!! Yerim senii yaaaa
kızlar sonucu da aldım 17.2 daha çok küçük bebişim pazartesi tekrar kan tahliline gitcem inşallah aksilik çıkmaz yaaa:97:
Darısı sizlerin başına
kızlar sonucu da aldım 17.2 daha çok küçük bebişim pazartesi tekrar kan tahliline gitcem inşallah aksilik çıkmaz yaaa:97:
darısı sizlerin başına
ınsallah kuzuumm ınsallah kuuzm reglım gectıgı zamanlar oluyordu am ahıc bole seyler olmuyordu o yuzden bende umutluyum bakalım cumartesı yapayım o zaman testı olmadı pazar sabahıda yaparım eger sılık falan cıkarsa pazartesı dogruuuuu kan testıne :))))) ınsallah kuzum ya hayırlısı olsunnnnn
tebriklerrr canımm....oh be sonunda bir ağustos böceği çıktımı ne:) hadi bakalım artık peşi sıra gelsin güzel haberler.nede olsa açılışı yapan oldu.burcucum 2.güzel haber senden gelir mi acaba? Sanki belirtilerden en yakın sensin gibime geliyor.benim bat 28 eylül daha çok var ama hiçbir belirti yok
aynen canim bence de bu hafta sonu bi test yap... Duruma gore de p.tesi sabah kan testine vinnnnnnnnnnn
ınsallah canım oyledır bendende guzel haber gelır gelırse pazartesı gelır zaten hayırlısı olsun canım zaten bu kadar erken belırtı vermez eylul dıyorsun sen canını sıkma olucagı varsa belırtısızde olur hepımız ıcın hayırlııs olsun ...
naz ben de battan 2-3 gün önce yapmıştım tek çizgiydi
bugün 3 gün geçti çift bekle istersen
canım öncelikle tebrikler..hayırlı olsun..ben erken gebelik testlerinden kullandım.o yüzden emin gibi konuşuyorum...sen normal test mi yapmıştın?markası neydi?
canım benım bende erken gebelıkle yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı gıttım kan verdım 6 cıktı dıyorum benı hıc dınlemıyosunvallahı kızıcam sana sonunda umut besle sen kırmızı art gorene kadar umut ver belkı gec dollenme ne bılıyosun hem allahım ıstedıkten sora ol dedıkten sora takma kafanı akısına bırak bak bend oyle yaptım
bbal o kadar güzel konuşuyorsun ki...inşallah dedigin gibi olur.biz bu ay çok istemiştik.seni dinliyorum dinlemez olur muyum.ama yine de test aklıma geliyor napıyım..sanırım umudu yitirmemek lazımmmmm...hele bi pzt olsun
hehhhhh ıste sole kuzucuk umut yıtırmıyoruzolumlu dusunuyoruz bak bende oyle erken gebelık yaptım 2. Cızgı cıktı kan testınde 6 cıktı kadın belkı yukselır dedı reglı olmassan umut var dedı dun reglı olmam lazımdı olmadım bugunde olmadım bakk umut var hamıle degılsekte ne yapalım hayırlısı degılmıs canım benım umudun olmazsa hıc bıseyın olmaz haydın bakalımm ımmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?