AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

Kızlar sızle cok komık bır sey paylasmak ıstıyorum belırtı falan demıyorums adece paylasmak ıstedım ben 2-3 gundur ıdrarımda tortu goruyordum az once gıttım temız bır kapa idrarımı yaptım ve su karbonat olayı var ya onu denedım nasıl kopurmek ama nasıl kopurmek sok oldum bı kac kez daha yapmıstım hıc olmazdı bu sefer oldu yoksa hamılemıyım heeh

burcucum o nedir yahu?su karbonat olayını bir anlatsana.ilk kez senden duydum.

Temiz bir kaba idrarini yapip uzerine bir cay kasigi karbonat atiyorsun, eger karbonat kabarirsa hamilesin. Kabarmaz direk dibe cokerse degilsin. Ben gecen ay adetimden 1 gun once denedim kabarmadi degildim. Bu ay da adetime 8 gun kala denedim yine kabarmadiDogrulugu kanitlanmis birsey degil, cogu kisi de yanlis oldugunu paylasmisti forumda.

Son düzenleme:
canım oncelıkle hosgeldın ama boyel kendınız sıkmayın ama hep dıyorum kafa ne kadar rahat o kadar kolay cabuk takılma canım hayırlısı olsun de ..

öyle tabi canım hersyın hayırlısı ama bazen ınsan ole bı daralıyo kı rabbım ısyan ettırmesın ıns tez vakıtte dualarımızı kabul etsın dolsun kucaklarımız saglıklı hayırlı evlatlarla

Slm. Arkadaslar bende aranıza katılmak istedim zaten vaktimin cogunu bu kulüpte geçiriyorum sonunda yazmaya karar verdim sizinle yazısınca kendimi daha iyi hissedicem bizde bir seneden beri deniyoruz ama olmuyo kaç kere doktora gittim hiç bir sorunum yok esiminde sperm sayısı 42 milyon hareketlilik iyi doktor sonucların iyi oldugunu söyledi stres yaptıgım icin olmadıgını söylüyor ne yapayım aylardır olmayınca stres yapıyo insan bu ay umutluyum icimde öyle bir his var inşallah hepimizin Ağustos böcekleri gelirde cir cir oterler bu arada beklenmeyen adet tarihim 29 Ağustos yani bayramın birinci gunü

canım bı problem olmamasına cok sevındım ınsallah en kısa zamanda agustos bocegın gelır ınsallahh bayram suprızın olur ınsallahhh

canım dogru bısey degıl zaten ben daha oncede dednedım hıc kabarmadı dun denedım oldu kafasına esınce oluyor kafasına esınce olmuyor ben bıraz moralınız gelsın dıye yzdım :)))
everythingwillbegreat canım arkadasımızn yazdıgı gıbı ama dogru bısey degıl ben sıkıntıdan yaptım :)) eglencelı oldu

kızçelerim napıosunuz dün ben giremedim nete prolaktin baktırmaya gittim ama tansiyonum düştü ve fenalaştım hastanede..şimdi daha iyiyim..yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz umarım hamile kalırsınız.

Gecmis olsun canım ya neden ole olduki oruçlu falanmiydin benimde bı ara prolaktinim yüksekti hayit togumuyla düşürdüm cok iyi geldi eğer seninde yuksekse kullanmıyorsan eğer tavsiye ederim

Gecmis olsun canım ya neden ole olduki oruçlu falanmiydin benimde bı ara prolaktinim yüksekti hayit togumuyla düşürdüm cok iyi geldi eğer seninde yuksekse kullanmıyorsan eğer tavsiye ederim

teşekkürler tatlım doktorum prolaktine baktır dedi ama kan almaya çalışırken iki kolumdanda kan gelmedi şırıngayı çekio çekio kan gelmio sonra fenalaştım çok sıcaktı belki ondandır şimdi iyiyim..yüksekmi normal mi değerlerim bilmiorum haftaiçine kaldı inşallah normaldir ama farklı bi durum olursa denerim canım teşekkürler..

gecmiş lsun canım...inş sonuçların iyi çıkar..
ben bugün test yaptım...
tabiki NEGATİF!!!!
yarın yada en geç salı kırmızıı!!!!!!!!!!!!!fark var.... (vodafone reklamı)

gecmiş lsun canım...inş sonuçların iyi çıkar..
ben bugün test yaptım...
tabiki NEGATİF!!!!
yarın yada en geç salı kırmızıı!!!!!!!!!!!!!fark var.... (vodafone reklamı)

inşallah canım saol..
adet olana kadar hep umut vardır bunu unutma nazcım..belki senınle eylülde hamile kalıcazz kısmet bitanem yaa benimde yumurtlama günlerim yaklaşıo ama şu testi bian önce yaptırmam lazım

süpersin canım..şimdi buna göre bugün ve yarın önemli degil mi? bir de hangi marka testi kullanıyorsun?ben de alacam......

evet canım önemli akşam ilk çalışmaya imzayı attık hayırlısı olsun artık...ben g...g.. dan labquıck almıştım çokta memnunum ..bence al..benim kurtaj ve düşükten sonra yumurtlama dönemlerimi bilemiodum adet tarihim falanda değişmişti..çok ii oldu normalde 14.gün yumurtlama olur 28 günde adet görenin ama ben mesela kullanmasam 9.gün yumurtlıycağımı bilemezdim...

Gunaydın sekerler haftasonu gıremedım .... Nasılsınız ... Neler yapıyosunuz ... Ben cumartesı kırmızı kartı gordum sandım akıntıyla beraber cok az koyu kahve akıntı geldı heh dedım bu aksam olurum yok olmadım pazar kalktım gunluk pedde cok az lekelenme vardı sılınce kahverengı akıntı gelır gıbı oldu heh dedım bu aksam oldum kesın bu sabah bı kalktım yıne tık yok sımdı lekelnın rengı koyulasmaya basladı ıyıce sıyaha yakın renk ve azaldı ıyıce wc ye gıttım sıldım cok az gelıyor anlamadım gıttı ben bu ısı reglı olamayınca sınırlı oluyorum sımdı goguslerım cok acıyor arada sol kasıgıma kramp gırıyorum ya eger reglıse bu nolur artıkkkk olsunnnnnnnnnnnnnn... Bende bu kadar ıste kızlar ..

canım anlattığın yerleşme kanamasıda olabilir sen bence bir test al...:44::44::44:çünkü anlattıklarında hamilelik belirtilerine benziyor ama en iyisi test alıp çift çizfiyi görmen inş.

canım senin adet tarihinin üzerinden epey gecmişti demi?neden kan testini tekrarlamıyorsun?bence kesin çıkar orda..benim bugün adet günüm.ama hiç olcak gibi bi belirtim yok.ama gebelik testleri de negatif sonuç veriyo..şaşırdım napacagımı...bugün kan testine gitsem mi acaba?bi yandan da korkuyorum...2 tane gebelik testi yaptım.birisi cuma birisi dün olmak üzere..bariz negatif çıktı..of ne zormuş böle beklemek.senin durumda bi garip yani...üstüne görme olayını da yaşıyor olabilirsin

Ben de aranıza yeni katıldım.
SAT 27 Temmuz ve büyük bir olasılıkal 14 Agustostaki eşimle ilişkimizde gebe kaldıgımı düşünüyorum. 1 haftadır agrılar var kasıklarımda. Goguslerim artık üzerine yatamayacagım kadar şiştiler. olura olmaza aglıyorum. Bu belirtiler normalde adetten once de olur bende ama 2-3 kala olur. Bu kadar erken olmaz.
Cuma gününe kadar beklemeye karar verdim, o gün test yapıcam artık hayırlısı. Beklemeden de zor.
Haberleşmeye devam :)

geçen ay malesef benim de böyle oldu.beklemek çoook ama çok zor fakat bence bekle ben bu ay bekleyeceğim...sonra ççokk üzülüyorum hastanede beni geriyor hele o sıfırı görmek sinir ediyor beni...bugün de dene sen.benim ilkinde 2 gün önce çıkmadı 1 gün öncede çıkmadı...tam gününde çıkınca gözlerime inanamadım :) sonra düştü ama neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…