AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

canım anlattığın yerleşme kanamasıda olabilir sen bence bir test al...:44::44::44:çünkü anlattıklarında hamilelik belirtilerine benziyor ama en iyisi test alıp çift çizfiyi görmen inş.
canım vall aumutlanmak ıstemıyorum o yuzden beklemedeyım belkı sokulemıyordur ancak sokulur dıye ama hıc de boyle olmamıstımyanı canım ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım :)) ınsallah hepımız olumlu sonuc alırız

benım ayın 18 ya da 19 agustostu reglı olmam lazım yanı persembe ya da cuma bugun ıste lekelenmem cok az daha devam edıyo ıdrarlara ınanmıyorum o ytzuden yapmıyorum kanıda tekrarlamaya korkuyorum cok o yuzden beklıycem carsambaya kadar olmassam reglı kan vercem ..

gunaydinnn kuzucuklarrrrrrr Insallah bayramdan once guzle bi hafta olurrr hepimiz icinn
gunaydın kuzucgum ınsallah guzel haberlşı bı hafta olur ve guzel guzel gecer ınsallahhhhhh

allah allah bu belirti yaşayanlara hayranım ya ben de tıkkk yokkk.her zamanki gibiyim işte ne ağrı ne batma inşallah hamilesindir canım.

yaaa kizlar size birsey sorucam.. benim yumurtalama gunum tamamen sasti ve ben bilmiyorum su an ne zaman yumurtalicam ben!!!! 27 Temmuzda regl olmustum normalde hapi kullanirken 24 gunde bir sasmadan adet olurdum.. sonra hapi 6 agustosta biraktim (kutunun yarisinda) 8 agustosta regl oldum.. 5 gun surdu 12agustosta bitti.. ben ne zaman yumurtalicam simdi uleynnnn!! akinti makinti hic birsey yok..

yavru sen bırak yumurtlama gunu falan regl ı bıttıkten ıtıbaren gun asırı ılıskııı sora gelsın bocuklerrr

kızlarrrr korunmadan sonra tekrar bu güzel heyecanları yaşamak çok güzel yaa günleri beklemek falan..inşallah hakkımızda hayırlısı olsun herkes bana özel mesaj atsın kızlar son adet tarihi beklenen adet tarihi yaş ve memleket hadi bekliorum tablo hazırlıycam..bu arada diğer ağustos böceği topiğinde 3 tane hamile kalan var...hadiii bizimde gelsin bakalım.....

kızlar ben kan testi yaptırdım ..sonuçlAR 15 30 da çıkıyo...kafayı yemektense bi kerede var mı yok mu görelim..her ne kadar sonucu tahmin etsemde...

Canım ben özelden msj. Atamıyorum SAT 30 temmuz BAT 29 Ağustos İzmirliyim

canim ne olduu yaaa? merak ettim 15 dakika olmus ogrendin mi sonucuu?

öğrendim canım..beta hcg 0,5
hep içimde bir ümit vardı..idrar testleri yanlış olabilir diye..ama olmadı işte...adet de olmadım.olacak gibi de degilim.bilmiyorum.eylül ayına kaldık..ovulasyon testi sipariş ettim.yarın elimde olacak.ona göre bu ay çalışma yapacaz...
bu arada eylül ayına gecince bu topic nolcak?sizleri kaybetmem demi? moralim çok bozuk

kiyamam sanaaaa hic uzulmeee nolurrrr olmadi eylul de deneriz beraber hem bak bende umitli degilim bu ay o yuzden eylul topigi acarizzz bizdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…