canım vall aumutlanmak ıstemıyorum o yuzden beklemedeyım belkı sokulemıyordur ancak sokulur dıye ama hıc de boyle olmamıstımyanı canım ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım :)) ınsallah hepımız olumlu sonuc alırızcanım anlattığın yerleşme kanamasıda olabilir sen bence bir test al...:44::44::44:çünkü anlattıklarında hamilelik belirtilerine benziyor ama en iyisi test alıp çift çizfiyi görmen inş.
benım ayın 18 ya da 19 agustostu reglı olmam lazım yanı persembe ya da cuma bugun ıste lekelenmem cok az daha devam edıyo ıdrarlara ınanmıyorum o ytzuden yapmıyorum kanıda tekrarlamaya korkuyorum cok o yuzden beklıycem carsambaya kadar olmassam reglı kan vercem ..canım senin adet tarihinin üzerinden epey gecmişti demi?neden kan testini tekrarlamıyorsun?bence kesin çıkar orda..benim bugün adet günüm.ama hiç olcak gibi bi belirtim yok.ama gebelik testleri de negatif sonuç veriyo..şaşırdım napacagımı...bugün kan testine gitsem mi acaba?bi yandan da korkuyorum...2 tane gebelik testi yaptım.birisi cuma birisi dün olmak üzere..bariz negatif çıktı..of ne zormuş böle beklemek.senin durumda bi garip yani...üstüne görme olayını da yaşıyor olabilirsin
gunaydın kuzucgum ınsallah guzel haberlşı bı hafta olur ve guzel guzel gecer ınsallahhhhhhgunaydinnn kuzucuklarrrrrrrInsallah bayramdan once guzle bi hafta olurrr hepimiz icinn
Ben de aranıza yeni katıldım.
SAT 27 Temmuz ve büyük bir olasılıkal 14 Agustostaki eşimle ilişkimizde gebe kaldıgımı düşünüyorum. 1 haftadır agrılar var kasıklarımda. Goguslerim artık üzerine yatamayacagım kadar şiştiler. olura olmaza aglıyorum. Bu belirtiler normalde adetten once de olur bende ama 2-3 kala olur. Bu kadar erken olmaz.
Cuma gününe kadar beklemeye karar verdim, o gün test yapıcam artık hayırlısı. Beklemeden de zor.
Haberleşmeye devam :)
canım vall aumutlanmak ıstemıyorum o yuzden beklemedeyım belkı sokulemıyordur ancak sokulur dıye ama hıc de boyle olmamıstımyanı canım ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım :)) ınsallah hepımız olumlu sonuc alırız
valla bekleyebilirsen iyi...inşallah ama bence benim böcük gelmeyecekherkesde hep belirti var ben de tık yok
canım vall aumutlanmak ıstemıyorum o yuzden beklemedeyım belkı sokulemıyordur ancak sokulur dıye ama hıc de boyle olmamıstımyanı canım ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım :)) ınsallah hepımız olumlu sonuc alırız
valla bekleyebilirsen iyi...inşallah ama bence benim böcük gelmeyecekherkesde hep belirti var ben de tık yok
CANIM HERKEZDE BELIRTI OLUCAK DIYE BISEY YOK KI KAFANIZI TAKMAYIN BENCE BEN BIRAKTIM GITTIM O YUZDEN BEKLIYEBILIYORUM DIYORUM KI NE CIKARSA HAYIRLISI OLSUN AMA REGLIYSE BIRAN ONCE OLSUN KI GOGUSLERIM BERBAT ..
CANIM HERKEZDE BELIRTI OLUCAK DIYE BISEY YOK KI KAFANIZI TAKMAYIN BENCE BEN BIRAKTIM GITTIM O YUZDEN BEKLIYEBILIYORUM DIYORUM KI NE CIKARSA HAYIRLISI OLSUN AMA REGLIYSE BIRAN ONCE OLSUN KI GOGUSLERIM BERBAT ..
kaç aydır deniyorsunuz ki.bende bırakabilsem.inş hamilesindir
kaç aydır deniyorsunuz ki.bende bırakabilsem.inş hamilesindir
CANIM DHA AILK AYIMIZDI YANI TEMMUZDA KIMYASAL GEBELIK YASADIM ONDAN SORA AGUSTOSTA DENEDIK FALAN TOPLAMDA 2. AYIMIZ O YUZDEN TAKMIYORUZ BIDE BEN PCOS HASTASIYIM EN COK BENIM TAKMAM LAZIM YANI AMA AKLIMDA YOK HAYIRLISI NEYSE O OLSUN ALLAHIM EN UYGUN HAYIRLI ZAMANDA SAGLIKLI EVLATLAR VERICEK BIZE EMINIM ..O YUZDENN BIRAK SAN SUPRIZ OLSUN BEN CARSAMBA PERSEMB EOLMASSAM KAN VERICEM HAYIRLISI OLUR INSALLAH SAT 21 TEMMUZDU ..
yaaa kizlar size birsey sorucam.. benim yumurtalama gunum tamamen sasti ve ben bilmiyorum su an ne zaman yumurtalicam ben!!!! 27 Temmuzda regl olmustum normalde hapi kullanirken 24 gunde bir sasmadan adet olurdum.. sonra hapi 6 agustosta biraktim (kutunun yarisinda) 8 agustosta regl oldum.. 5 gun surdu 12agustosta bitti.. ben ne zaman yumurtalicam simdi uleynnnn!!akinti makinti hic birsey yok..
CANIM DHA AILK AYIMIZDI YANI TEMMUZDA KIMYASAL GEBELIK YASADIM ONDAN SORA AGUSTOSTA DENEDIK FALAN TOPLAMDA 2. AYIMIZ O YUZDEN TAKMIYORUZ BIDE BEN PCOS HASTASIYIM EN COK BENIM TAKMAM LAZIM YANI AMA AKLIMDA YOK HAYIRLISI NEYSE O OLSUN ALLAHIM EN UYGUN HAYIRLI ZAMANDA SAGLIKLI EVLATLAR VERICEK BIZE EMINIM ..O YUZDENN BIRAK SAN SUPRIZ OLSUN BEN CARSAMBA PERSEMB EOLMASSAM KAN VERICEM HAYIRLISI OLUR INSALLAH SAT 21 TEMMUZDU ..
ayyyy o zaman hadi inşallahbekliyoruz hayırlı haberleri bekleyelim bebişleri
yavru sen bırak yumurtlama gunu falan regl ı bıttıkten ıtıbaren gun asırı ılıskııı sora gelsın bocuklerrr
buda bi bunye kuzuu gun asirrrr cussss uleynnnnnn!!!
o zqman 2 gudne bı bebıs ıcın katlancan kuzucuk gun asırı yap uleynn
haha dogru diyorsun yavrum katlanicazzz.. Neyse 2 gunde bir iyidir.. Ama ciddiyim ne akinti ne birseyyyy var yaaaa
geçen ay malesef benim de böyle oldu.beklemek çoook ama çok zor fakat bence bekle ben bu ay bekleyeceğim...sonra ççokk üzülüyorum hastanede beni geriyor hele o sıfırı görmek sinir ediyor beni...bugün de dene sen.benim ilkinde 2 gün önce çıkmadı 1 gün öncede çıkmadı...tam gününde çıkınca gözlerime inanamadım :) sonra düştü ama neyse
kızlarrrr korunmadan sonra tekrar bu güzel heyecanları yaşamak çok güzel yaa günleri beklemek falan..inşallah hakkımızda hayırlısı olsun herkes bana özel mesaj atsın kızlar son adet tarihi beklenen adet tarihi yaş ve memleket hadi bekliorum tablo hazırlıycam..bu arada diğer ağustos böceği topiğinde 3 tane hamile kalan var...hadiii bizimde gelsin bakalım.....
kızlar ben kan testi yaptırdım ..sonuçlAR 15 30 da çıkıyo...kafayı yemektense bi kerede var mı yok mu görelim..her ne kadar sonucu tahmin etsemde...
canim ne olduu yaaa? merak ettim 15 dakika olmus ogrendin mi sonucuu?
öğrendim canım..beta hcg 0,5
hep içimde bir ümit vardı..idrar testleri yanlış olabilir diye..ama olmadı işte...adet de olmadım.olacak gibi de degilim.bilmiyorum.eylül ayına kaldık..ovulasyon testi sipariş ettim.yarın elimde olacak.ona göre bu ay çalışma yapacaz...
bu arada eylül ayına gecince bu topic nolcak?sizleri kaybetmem demi?moralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?