AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

başlığınızı takip ediyorumdaha önce yazmasam da
bbal ın durumu ne oldu
değerleri yükseldi mi
merhaba degerlerıme baktırmadım bugun yazımı okuduysan eger cumartesı reglı oldum sandım lekelenmem oldu sılerken beyaz akıntıyla bırlıkte pazarda sıldıkce geldı bugunde ıyıce koyulasmıs rengı sıyaha yakın ama pede gelmıyor sılınce gelıyor su anda akıntıda durdu sayılır reglıde olmadım toplasan 1 ped kanama yok hatta kanamam yok sadece koyu kahve lekelerım var carsambaya kadar sokulmesse kan testını tekrarlıycam hayırlsıı olsun ..

yavrum moralını bozma sekerım hayırlısı degılmıs demekkı hem bak hıcbırımız hamıle kalamadım belkı eylulde hep beraber kalırız koku bızde canım haydı moraller yerıne kızlar ıyı dusunelım ıyı olsun hayırlısı degılmıs demekkı moralını bozma kafana takma kı gecıkmesın bebısımız. haydı bakalım ..

aladım bbal
ama yerinde olsam testi beklemeden yenilerdim
belki allah korusun düşük yapıyosundur
belki yapabilcekleri bişey vardır bilemiyorum
ama değerin yükselcek gibi his var içimde nedense
sürekli takip ettim seni
umarım güzel haber alırsın

çok teşekkür ederim inşşallah yükselir ama hayırlısıysa yukselır temmuzda bı kımyasal gebelıgım oldu o benı cok uzdu o yuzden testı yenılemeye korkuyorum ama yarın sabahta olmamıs olursam gıdıcem kan testıne gıdıyımde ıcım rahatlasın son kan testımden bu yana 4 gun gecmıs olcak zaten yukselırse 4 gunde yukselır.. Ama cok tesekkur ederım boyle bısey duymak bana o kadar ıyı geldıkı sagol varol allah tum ısteyenlere benım kuzucuk arkadaslarıma ve gulsahıma nasıp eder ınsalah ..

ayyy beni nasil da ayri tutarmis.. askim benim yaaaaa. bugun seni yok basibos biraktim hahaha isler yogun ofiste giremiyorum fazla forum a... yarin sabah ben cok iyi haberler alicam senden bunu gercekten hissediyorummmm.

evet yükselmiş olabilir değerler
umarım da öyledir
hayırlısı artık
burdan takip ederim artık sonucu
allah isteyen herkese nasip etsin
ee tabi ben de dahil

ayyy beni nasil da ayri tutarmis.. Askim benim yaaaaa. Bugun seni yok basibos biraktim hahaha isler yogun ofiste giremiyorum fazla forum a... Yarin sabah ben cok iyi haberler alicam senden bunu gercekten hissediyorummmm.
bende oyle kuusum be yogun ısler bıde basım nasıl agrıyor nasıl nasıl ılac da ıcmıyorum ya ınat ettım artık aksam erkenden uyurum bu bas agrısıyla gıttım baktım lekeler tamamen kesılmıs zaten ben hıssedıyorum bunun devamı gelmıycek ama o kadar cok akıntım varkı reglı oldum dıye sureklı wc deyım ınsallah hayırlısı olur kusummmmm
umarım da öyledir
hayırlısı artık
ee tabi ben de dahil
amın canım tum ısteyenlere ınsallahhhhhhhhhhhhhhh

ayyy beni nasil da ayri tutarmis.. Askim benim yaaaaa. Bugun seni yok basibos biraktim hahaha isler yogun ofiste giremiyorum fazla forum a... Yarin sabah ben cok iyi haberler alicam senden bunu gercekten hissediyorummmm.
bende oyle kuusum be yogun ısler bıde basım nasıl agrıyor nasıl nasıl ılac da ıcmıyorum ya ınat ettım artık aksam erkenden uyurum bu bas agrısıyla gıttım baktım lekeler tamamen kesılmıs zaten ben hıssedıyorum bunun devamı gelmıycek ama o kadar cok akıntım varkı reglı oldum dıye sureklı wc deyım ınsallah hayırlısı olur kusummmmm
umarım da öyledir
hayırlısı artık
ee tabi ben de dahil
amın canım tum ısteyenlere ınsallahhhhhhhhhhhhhhh BIDE BUGUN 5 INCI GUNMU STETSI YAPTIRALI 17 SINDE YAPTIRMISIM YARIN 6. GUN KESIN CIKAR O ZAMAN VARSA BISEY OGRENMIS OLURUZ ..

bence bebeeeeeeeeeeek varrrrr

bence bebeeeeeeeeeeek varrrrr

senın azını yerım ben tamam mıı kuuzuuuuuuuuu hayırlısı olsun be kuzu verende allah vermeyende allah o yuzden allahım nasıl uygun gorurse o olsun ısayn etmemek uuzlmemek lazım bır bırldıgı vardır cunku .. Bakalım yarın sabahta olmamıs olursam gıdıcem kan verıcem baktım lekeler baslamıs yıne carsamba kan verıcem korkuyorum ya hatta acaba dıyorum cumartesı kan verıyım bayram hedıyesı olsun varsa buyumuste olur Boylelıkle gobegımı ıcıme cekmek zorunda kalmam

canlarımmmm mesajların gelmesini bekliorum sadece burcu ve naz dan gelmiş..benim mevcut bi topiğim var eylül ayı için merak etmeyin:)ordan devam ederiz zaten burdanda devam etsek farketmez ama olsun yeni başlık yeni umut demek:)
ferdat hoşgeldin canım..
kızlar ben yine bugün çift çizgiyi yakaladım yine çalışma olcak çok çalışkan kız oldum yahuu:)

hoşbuldum sağol
benim adete 2 gün var ama bu sefer regli olcam
eylül başlığınıza takılırım artık

bugün dünküne göre daha koyumuydu
resmini ekleyebilirsen ekle de yardımcı olayım daha koyulaşır mı bakayım istersen
ayrıca ben de bu ay ovulasyon kullandım
kırmızı çizgiyi gördüğüm 3 gün üstüste yaptık
ama şu an yanlış yaptığımı anlıyorum
günaşırı yapıcam bu ay çünkü spermler kalitesizleşti

yok canım ben attım ikisinide..yarın eklerim ..belki hastalanmıycaksın nerden biliosun...hadi ilk haber senden gelsin..

hadi ya ne güzel onlar iyi çalışmış demekki biz de tık yokkkk hadikızlar durmak yok yola devam

Son düzenleme:
3gun once ovulasyon testi yaptm gebelik onda erken belli oluyor biliyosun
benim silik cizgi cikti
hem regli olcak gibiyim
umit yok anlican

ferdat yine aynı durumdayız seninle...o testi ben de yaptım çok silik bir çizgi yanındaki hiç çıkmadı bilebat 27 ağustos.bu sefer günümüde geçirmedim.gün aşırıda olduanlayacağın eylüle kaldık

3gun once ovulasyon testi yaptm gebelik onda erken belli oluyor biliyosun
benim silik cizgi cikti
hem regli olcak gibiyim
umit yok anlican

ferdatcım adet ağrıları gibi ağrılar oluo benim 2 gebeliğim oldu ordan biliorum ayırt etmek çok zor inşallah hamilesindir

ahh kizlar size gercekten kizicamm yaaaaaa. diger grup vallah bizi geciyorrr zaten 3 tane hamisleri de var.. baksana biz bugun konusmuyoruz bileeeee nerelerdesinizzz yaaaaaaa

AĞUSTOS BÖCEĞİ ANNE ADAYLARI

İSİM MEMLEKET YAŞ BAT

SELİN7 TEKİRDAĞ 25 13.Eyl
NAZ04 İSTANBUL 29 26 AĞS
BBAL İSTANBUL 22 21 AĞS
PAPATYAM ESKİŞEHİR 22 01.Eyl
BULAYSE KONYA 27 27 AĞS

Kızlarr sitede sorun var süper bi tablo hazırladım excelde ama buraya maalesef saçma sapan bi şekilde çıkıo

ahh kizlar size gercekten kizicamm yaaaaaa. diger grup vallah bizi geciyorrr zaten 3 tane hamisleri de var.. baksana biz bugun konusmuyoruz bileeeee nerelerdesinizzz yaaaaaaa

cancagazım...ben varım burda.kaçak göçek giriyom işyerindeyim..
beni bu ay es geçin...
sanırım adet oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…