cancagazım...ben varım burda.kaçak göçek giriyom işyerindeyim..
beni bu ay es geçin...
sanırım adet oldum..
AĞUSTOS BÖCEĞİ ANNE ADAYLARI
İSİM MEMLEKET YAŞ BAT
SELİN7 TEKİRDAĞ 25 13.Eyl
NAZ04 İSTANBUL 29 26 AĞS
BBAL İSTANBUL 22 21 AĞS
PAPATYAM ESKİŞEHİR 22 01.Eyl
BULAYSE KONYA 27 27 AĞS
aynen canım ümitler eylüle kaldı ne yapalımferdat yine aynı durumdayız seninle...o testi ben de yaptım çok silik bir çizgi yanındaki hiç çıkmadı bilebat 27 ağustos.bu sefer günümüde geçirmedim.gün aşırıda oldu anlayacağın eylüle kaldık
ferdatcım adet ağrıları gibi ağrılar oluo benim 2 gebeliğim oldu ordan biliorum ayırt etmek çok zor inşallah hamilesindir
aynen canım ümitler eylüle kaldı ne yapalım
sağol tatlım moral verdiğin için
ama bu ay olmadı biliyorum ben
sağlık olsun eylüle artık
ben de biliyorum karnım ağrımaya başladı bile.eylülde kocamda göreve gidiyormuş...yani eylülde çalışma bile yokekimde artık
ahh kizlar size gercekten kizicamm yaaaaaa. Diger grup vallah bizi geciyorrr zaten 3 tane hamisleri de var.. Baksana biz bugun konusmuyoruz bileeeee nerelerdesinizzz yaaaaaaa
biz tembellerin ağustos böcüğü olmayacak herhalde...allah büyük işte zaten bunlar tembel dedi bir tembel çocuk (ağustos böceği) verirsem dedi nice olur bunların hali dediAllah bize eylülde karınca verecek çalışkan karınca gerci benim kocam yokta eylül ayında size verecek banada ekimde verir
sağlık olsun arkadaşım takma kafana
bana bi rahatlık çöktü bu ay nedense
ya senin ovulasyon testindeki ilk çizgin mi silik çıktı?
Ikinci çizgi hiç çıkmadı doğru mu anladım
sağlık olsun arkadaşım takma kafana
bana bi rahatlık çöktü bu ay nedense
ya senin ovulasyon testindeki ilk çizgin mi silik çıktı?
ikinci çizgi hiç çıkmadı doğru mu anladım
[sup][/sup]
ya ben ovulasyon testini geç aldım ilkini adetimin 9.günü yaptım koyuydu 1.çizgiye yakın koyuluk vardı ertesi gün yaptım çok silik çıktı.ben de sonra yapmadım yumurtlama bitmiş diye...sonra merak ettim dün yaptım bu sefer bir çizgi çıktı oda çoook silik...
ayseeee ben bebek istiyorum yaa:)şuanda burda olsaydı hiç canım sıkılmazdı onunla ilgilenirdiimmmmm
yaaa benim adetimin 8.gününde başladım 2.çixzgi silikti 9. gün biraz daha koyulaştı bakalım bugün 5 te tekrar yapıcam[sup][/sup]
ya ben ovulasyon testini geç aldım ilkini adetimin 9.günü yaptım koyuydu 1.çizgiye yakın koyuluk vardı ertesi gün yaptım çok silik çıktı.ben de sonra yapmadım yumurtlama bitmiş diye...sonra merak ettim dün yaptım bu sefer bir çizgi çıktı oda çoook silik...
bulayse böyle yazmıştım ama
cevaplarsan sevinirim
selin7 hoşgeldin
ben de bebe istiyorum
bebemizi verin bize
evet ben de hep düşünüyorum onu burda olsaydı sıkılmazdım diyorum...bende istiyorum bir tane :)
yaaa benim adetimin 8.gününde başladım 2.çixzgi silikti 9. gün biraz daha koyulaştı bakalım bugün 5 te tekrar yapıcam
canım valla bu konuyu ben açtım ve hep istiyorum hamileler olsun topiğimde ama şuan daha yok inşallah olur eylülde sanırım bi patlama olcak..
ben adete yakın yaptığını sordum zaten
ben adete 5 gün kala yaptım
birinci çizgi koyu ikinci çizgi silikti ya
yumurtlama devam mı ediyordu acaba
tamamen silindiğini bilmiyordum ben
ikinci çizgi de koyu çıksa hamileyim dicem ama koyu değildi silikti
senin ilk mi olcak cnm nezamandır istiosunuz
hayır canım yumurtlama devam etmez...silik çıktıysada bitmiş demektir.hamilelik durumunda o ikinci çizgi silik çıkarmış diye duymuştum.ümitlendirmek istemem ama sen hamile olabirsin:81::81::81::81:
bugün de koyu olarak devam eder çizgin muhtemelen
2 gün koyu kalıyor o çizgi
inşallah canım
isteyen herkes hamile kalsın
istemeyenler de kalmasın aldırıyolar çok kızıyorum
inşallah değerlendirebiliriz akşam yorgunluktan değerlendiriemedik bu akşamda misafir var yine yorulcam off yaa...yaa ferdatcım zaten allahın gücüne gitmedin tivbe yarabbim böle istemeyenlerin zaten hemen oluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?