AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

cancagazım...ben varım burda.kaçak göçek giriyom işyerindeyim..
beni bu ay es geçin...
sanırım adet oldum..

hadi yaaaa olsun eylul e insallah canim benim.. ben aslinda bu ay adet gunumu bilmiyorummmm. simdi ben normalde 24 gunde bir adet olurdum d.k hapini icerken.. ehhh gecen ay hapin kutusunun yarisinda biraktim hapi.. 21 temmuzda adet oldum 3 gun surdu.. sonra biraktim 8 agustosta tekrar adet oldum 5 gun surdu.. simdi ne zaman gelir bilmiyorum ama 24 gune gore 1 eylul yazdirdim bakalimmmm...

Son düzenleme:

Ben özelden mesaj atamıyorum İzmirliyim Yasim 22 bat 29 Ağustos benide eklermisin listeye canim

Kızlarrrrrr nasılsınız? Hadi ben yazamıyorum ama gördüğüm kadarı ile sizin muhabbette kesintiye uğramış bugün girip çıkıyorum tık yok valla ...Selincim ben özelden msj atamıyorum.Neden acaba??? Listeye benide ekle diyeceğim ama. Yaş 28 istanbul sat:7 ağustos bat:28 ağustos ama iki gündür kasıklarımda bir ağrı vardı ama adet sancısı gibi değil anlayamadım bugünde hafif bir kanamam oldu ama adet gibi yoğun değil bir gariplik var bu işte ama hayırlısı bakalım... inşallah kist filan yoktur.

aynen canım ümitler eylüle kaldı ne yapalım

ferdatcım adet ağrıları gibi ağrılar oluo benim 2 gebeliğim oldu ordan biliorum ayırt etmek çok zor inşallah hamilesindir

sağol tatlım moral verdiğin için
ama bu ay olmadı biliyorum ben
sağlık olsun eylüle artık

aynen canım ümitler eylüle kaldı ne yapalım

sağol tatlım moral verdiğin için
ama bu ay olmadı biliyorum ben
sağlık olsun eylüle artık

ben de biliyorum karnım ağrımaya başladı bile.eylülde kocamda göreve gidiyormuş...yani eylülde çalışma bile yokekimde artık

ben de biliyorum karnım ağrımaya başladı bile.eylülde kocamda göreve gidiyormuş...yani eylülde çalışma bile yokekimde artık

sağlık olsun arkadaşım takma kafana
bana bi rahatlık çöktü bu ay nedense

ya senin ovulasyon testindeki ilk çizgin mi silik çıktı?
ikinci çizgi hiç çıkmadı doğru mu anladım

ahh kizlar size gercekten kizicamm yaaaaaa. Diger grup vallah bizi geciyorrr zaten 3 tane hamisleri de var.. Baksana biz bugun konusmuyoruz bileeeee nerelerdesinizzz yaaaaaaa

biz tembellerin ağustos böcüğü olmayacak herhalde...allah büyük işte zaten bunlar tembel dedi bir tembel çocuk (ağustos böceği) verirsem dedi nice olur bunların hali dedi Allah bize eylülde karınca verecek çalışkan karınca gerci benim kocam yokta eylül ayında size verecek banada ekimde verir

ayseeee ben bebek istiyorum yaa:)şuanda burda olsaydı hiç canım sıkılmazdı onunla ilgilenirdiimmmmm

[sup][/sup]

Ikinci çizgi hiç çıkmadı doğru mu anladım

ya ben ovulasyon testini geç aldım ilkini adetimin 9.günü yaptım koyuydu 1.çizgiye yakın koyuluk vardı ertesi gün yaptım çok silik çıktı.ben de sonra yapmadım yumurtlama bitmiş diye...sonra merak ettim dün yaptım bu sefer bir çizgi çıktı oda çoook silik...

ikinci çizgi hiç çıkmadı doğru mu anladım

bulayse böyle yazmıştım ama
cevaplarsan sevinirim

selin7 hoşgeldin
ben de bebe istiyorum
bebemizi verin bize

ben adete yakın yaptığını sordum zaten
ben adete 5 gün kala yaptım
birinci çizgi koyu ikinci çizgi silikti ya
yumurtlama devam mı ediyordu acaba
tamamen silindiğini bilmiyordum ben
ikinci çizgi de koyu çıksa hamileyim dicem ama koyu değildi silikti

yaaa benim adetimin 8.gününde başladım 2.çixzgi silikti 9. gün biraz daha koyulaştı bakalım bugün 5 te tekrar yapıcam
bulayse böyle yazmıştım ama
cevaplarsan sevinirim

selin7 hoşgeldin
ben de bebe istiyorum
bebemizi verin bize

canım valla bu konuyu ben açtım ve hep istiyorum hamileler olsun topiğimde ama şuan daha yok inşallah olur eylülde sanırım bi patlama olcak..

bugün de koyu olarak devam eder çizgin muhtemelen
2 gün koyu kalıyor o çizgi

inşallah canım
isteyen herkes hamile kalsın
istemeyenler de kalmasın aldırıyolar çok kızıyorum

hayır canım yumurtlama devam etmez...silik çıktıysada bitmiş demektir.hamilelik durumunda o ikinci çizgi silik çıkarmış diye duymuştum.ümitlendirmek istemem ama sen hamile olabirsin:81::81::81::81:

hayır canım yumurtlama devam etmez...silik çıktıysada bitmiş demektir.hamilelik durumunda o ikinci çizgi silik çıkarmış diye duymuştum.ümitlendirmek istemem ama sen hamile olabirsin:81::81::81::81:

yok canım ben çok okumuştum yaptığım zaman
silik çizgi bi işe yaramıyor aynı yumurtlama günündeki gibi olması lazımmış
ama teşekkürler moral verdiğin için :78:

bugün de koyu olarak devam eder çizgin muhtemelen
2 gün koyu kalıyor o çizgi

inşallah canım
isteyen herkes hamile kalsın
istemeyenler de kalmasın aldırıyolar çok kızıyorum

inşallah değerlendirebiliriz akşam yorgunluktan değerlendiriemedik bu akşamda misafir var yine yorulcam off yaa...yaa ferdatcım zaten allahın gücüne gitmedin tivbe yarabbim böle istemeyenlerin zaten hemen oluo

inşallah değerlendirebiliriz akşam yorgunluktan değerlendiriemedik bu akşamda misafir var yine yorulcam off yaa...yaa ferdatcım zaten allahın gücüne gitmedin tivbe yarabbim böle istemeyenlerin zaten hemen oluo

ramazan bitsin ben sabahları çalışcam inşallah
spermler daha hareketli oluyomuş ya
aklınızda bulunsun sizin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…