yok canım ben çok okumuştum yaptığım zaman
silik çizgi bi işe yaramıyor aynı yumurtlama günündeki gibi olması lazımmış
ama teşekkürler moral verdiğin için :78:
CANIM BAK BENİM İLK ÇİZGİM SİLİK AMA İKİNCİSİ HİÇ YOK ORTADA ŞEKLİNDE ÇIKTI.SENİNKİNİN BİRİNCİSİ KOYU İKİNCİSİ HALA SİLİK ÇIKIYORSA HAMİLE OLABİLİRSİN.YUMURTLAMA GÜNÜNDEKİ GİBİ OLMASI İMKANSIZ BENCE ÇÜNKÜ GEBE KALSAN DAHİ VUCUT LH SEVİYESİNİ DÜŞÜRÜR...PROLAKTİN ARTMAYA BAŞLAR.SİLİK ÇİZGİ ÇIKAR DİYE BİLİYORUM.AYNI KOYULUKTA OLMASI ÇOOOK ZOR.NERDEN OKUDUN SEN BUNU ???
ayy çok geçmiş olsun canım benimde 2 kaybım var bir kimayasal birde kese oluıştu bebek yoktu kürtaj oldum çok zor günlerdi..neyse korunma süreci bitti yine geldi heyecanlı günlertam anlamıyla 2 at bitti bu ayıda sayarsak.ama ben nisanda korunmayı bıraktım...sistit oldum.1 kere düşük oldu canım.mol gebelikti çook ama çook çektim mol gebelikten kanser olma riskim vardı.çok zor günlerdi
CANIM BAK BENİM İLK ÇİZGİM SİLİK AMA İKİNCİSİ HİÇ YOK ORTADA ŞEKLİNDE ÇIKTI.SENİNKİNİN BİRİNCİSİ KOYU İKİNCİSİ HALA SİLİK ÇIKIYORSA HAMİLE OLABİLİRSİN.YUMURTLAMA GÜNÜNDEKİ GİBİ OLMASI İMKANSIZ BENCE ÇÜNKÜ GEBE KALSAN DAHİ VUCUT LH SEVİYESİNİ DÜŞÜRÜR...PROLAKTİN ARTMAYA BAŞLAR.SİLİK ÇİZGİ ÇIKAR DİYE BİLİYORUM.AYNI KOYULUKTA OLMASI ÇOOOK ZOR.NERDEN OKUDUN SEN BUNU ???
burdaki başlıklarda bakmıştım canım
benim de tanıdığım 2 kişi(burdan) gebe olduğunu aynı renk ikinci çizgiyi görünce öğrendiler
umarım dediğin gibidir ama silik çizgiyle öğrenenini hiç okumadım canım
benim de tanıdığım 2 kişi(burdan) gebe olduğunu aynı renk ikinci çizgiyi görünce öğrendiler
ayy çok geçmiş olsun canım benimde 2 kaybım var bir kimayasal birde kese oluıştu bebek yoktu kürtaj oldum çok zor günlerdi..neyse korunma süreci bitti yine geldi heyecanlı günler
VALLA BEN BİR ŞEY ANLAMADIM...O ZAMAN NEDEN HCG YAPIYORUZ Kİ BİZ LH BAKSAK DAHA İYİ OLMAZMI HEM DAHA ÇABUK ÖĞRENİYORUZ....:26::26::26:
VALLA BEN BİR ŞEY ANLAMADIM...O ZAMAN NEDEN HCG YAPIYORUZ Kİ BİZ LH BAKSAK DAHA İYİ OLMAZMI HEM DAHA ÇABUK ÖĞRENİYORUZ....:26::26::26:
hadi yaaaa olsun eylul e insallah canim benim.. ben aslinda bu ay adet gunumu bilmiyorummmm. simdi ben normalde 24 gunde bir adet olurdum d.k hapini icerken.. ehhh gecen ay hapin kutusunun yarisinda biraktim hapi.. 21 temmuzda adet oldum 3 gun surdu.. sonra biraktim 8 agustosta tekrar adet oldum 5 gun surdu.. simdi ne zaman gelir bilmiyorum ama 24 gune gore 1 eylul yazdirdim bakalimmmm...
hadi yaaaa olsun eylul e insallah canim benim.. ben aslinda bu ay adet gunumu bilmiyorummmm. simdi ben normalde 24 gunde bir adet olurdum d.k hapini icerken.. ehhh gecen ay hapin kutusunun yarisinda biraktim hapi.. 21 temmuzda adet oldum 3 gun surdu.. sonra biraktim 8 agustosta tekrar adet oldum 5 gun surdu.. simdi ne zaman gelir bilmiyorum ama 24 gune gore 1 eylul yazdirdim bakalimmmm...
valla canım ben de çok bilmiyorum da
bu şekilde koyu çizgiyle öğrenenleri okuyunca benimki de negatif diye düşündüm zaten
bilmiyorum tabi ben de bişi
reglim yarın
olacağımı biliyorum ama olur da olmazsam seni de bilgilendiririm
merakla bekliyorum.benim ki de 27 ağustos ama ben de biliyorum sonucu
seninki tam bir puzzle mış habu arada benim karnım geceden beri ağrıdı durdu.bende adet olacam die oruç tutmadım.sabah da ağrıdı...iyi ki tutmamışım dedim.ama şimdi eve geldim.tık yok...hamile olmadığım kesin ama benim de böle sapıtmazdı hiç...bi oluyo 26 gün bi oluyo 30 gün..
zaten hep kırmızılar için ağrır bizim karınlar.ne zaman bebiş için ağrıyacak:26::26:
olsun canım sonraki aylarda olur bizim de
sen silik çizginin hamilelik olduğunu nerde okumuştun peki hatırlıyomusun
Bu adet sancisini yasayip da hamile olanlar da var ama di mi?Benim agri da kendini 5 gun onceden gosterdi ama adet agrisi degildir insallah
merhaba ben yeni katıldım aranızaa benimde 27sinde adet olmam gerekiyor bir haftadır bel ağrısı kasık agrısı beyaz sarı renkte akıntım var sizlerdede varmı bana yardımcı olabilirmisiniz? Sizce hamile olabilirmiyim?birde dayanamayıp bugün test yaptım ama negatifti,test için çok mu erken davrandım acaba?
gunaydinnn kizlarrrrrr!! Nasilsiniz bakalimm bugunnn? Ben cok yorgunum.. Gozlerimi acamiyorum resmen yaaaa dun aksam 11 de yattim 3:30 da kalktim sahur icin sonra 4:30 da yattim 8:15 te kalktim... Uykumu almis olmam lazim demiii yoooooooook resmen biraksalar ofiste kivrilivericem koltugun ustune yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?