AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

ayy çok geçmiş olsun canım benimde 2 kaybım var bir kimayasal birde kese oluıştu bebek yoktu kürtaj oldum çok zor günlerdi..neyse korunma süreci bitti yine geldi heyecanlı günler

canlarım çıkmak zorundayım eşim gelicekkkk hepinizi öpüorum çok çalışın çalışkan kızlar olarak eylülde takdir belgesi vericem sizeeee:)

ayy çok geçmiş olsun canım benimde 2 kaybım var bir kimayasal birde kese oluıştu bebek yoktu kürtaj oldum çok zor günlerdi..neyse korunma süreci bitti yine geldi heyecanlı günler

valla gebe kalmakla da iş bitmiyor...gebe klasam bir durur beklerim zaten.bu gebeliğin dışı ver içi var kimyasalı fizikseli,molü var boşu var.valla yine saçmalıyom ben ya....

VALLA BEN BİR ŞEY ANLAMADIM...O ZAMAN NEDEN HCG YAPIYORUZ Kİ BİZ LH BAKSAK DAHA İYİ OLMAZMI HEM DAHA ÇABUK ÖĞRENİYORUZ....:26::26::26:

valla canım ben de çok bilmiyorum da
bu şekilde koyu çizgiyle öğrenenleri okuyunca benimki de negatif diye düşündüm zaten
bilmiyorum tabi ben de bişi
reglim yarın
olacağımı biliyorum ama olur da olmazsam seni de bilgilendiririm

seninki tam bir puzzle mış ha bu arada benim karnım geceden beri ağrıdı durdu.bende adet olacam die oruç tutmadım.sabah da ağrıdı...iyi ki tutmamışım dedim.ama şimdi eve geldim.tık yok...hamile olmadığım kesin ama benim de böle sapıtmazdı hiç...bi oluyo 26 gün bi oluyo 30 gün..

seninki tam bir puzzle mış ha bu arada benim karnım geceden beri ağrıdı durdu.bende adet olacam die oruç tutmadım.sabah da ağrıdı...iyi ki tutmamışım dedim.ama şimdi eve geldim.tık yok...hamile olmadığım kesin ama benim de böle sapıtmazdı hiç...bi oluyo 26 gün bi oluyo 30 gün..

merakla bekliyorum.benim ki de 27 ağustos ama ben de biliyorum sonucu

zaten hep kırmızılar için ağrır bizim karınlar.ne zaman bebiş için ağrıyacak:26::26:

merhaba ben yeni katıldım aranızaa benimde 27sinde adet olmam gerekiyor bir haftadır bel ağrısı kasık agrısı beyaz sarı renkte akıntım var sizlerdede varmı bana yardımcı olabilirmisiniz? Sizce hamile olabilirmiyim?birde dayanamayıp bugün test yaptım ama negatifti,test için çok mu erken davrandım acaba?

olsun canım sonraki aylarda olur bizim de

sen silik çizginin hamilelik olduğunu nerde okumuştun peki hatırlıyomusun

inş canım inş hayırlısı bakalum..burda okumadım okuduysamda hatırlamıyorum...silik çizgi hamilelik olabilir dedim çünkü bu hormon bebek yerleşene kadar bir süre birden düşmeyebilir yerleşmesi için ...çocuk gelişimciyim 4 yıl bunları dinledim durdum böyle biliyorum...aynı koyuluk saçma lh yumurtladıktan sonra düşer progesteron artış gösterir.gebelikte lh tavan yapmaz sonuçta tavan yaptığı zaman dilimi bu hormonun amacı folikülü çatlatmak yani yumurtlamayı sağlamak.gebeliğin 10. Haftaya kadar progesteron artar 10 .haftada da bebek kendi üretir diye biliyorum.sonuçta lhın görevi folikülü çatlatmaktır. Neyse belki de hatalı biliyorumdur...yarını bekleyelim bakalımzaten birdaha test mest yapmayacam.kuduruyom yok çıktı yok çıkmadı.

Son düzenleme:
Bu adet sancisini yasayip da hamile olanlar da var ama di mi? Benim agri da kendini 5 gun onceden gosterdi ama adet agrisi degildir insallah

var haklısın

hoşgeldin...bende bugün kasık ağrısı vardı başka da tık yok...canım sen adet gününde tekrar yap tabiki erken olabilir.bir de seline batını yazdır...batlarımız aynı buarada

gunaydinnn kizlarrrrrr!! nasilsiniz bakalimm bugunnn? ben cok yorgunum.. gozlerimi acamiyorum resmen yaaaa dun aksam 11 de yattim 3:30 da kalktim sahur icin sonra 4:30 da yattim 8:15 te kalktim... uykumu almis olmam lazim demiii yoooooooook resmen biraksalar ofiste kivrilivericem koltugun ustune yaaa..

Selam sekerler ben geldım dun ıs cok yogundu gıremedım vallahı bıde dun kırmızı kartı yedım sabahtan aslında cok uuzlmedım cunku reglı oşlmam bır terslıgın olmadıgı anlamına gelıyor kıstım yok yumurtlamam tam sadece zamanı tutturamamısız :)) artık bu ay gun asırı ılıskıye gırıcez zaten ılk ay denememızdı kısmet ne zamansa o zaman gelıcek bebısler cok kafanıza takmayın hayırlısı olsun dıyın kı hayırlısı olsunnnnnn bayramada az kaldıııı

kuzucugum gunaydın askım uyku bolununce uykunu alamassın normal ben bu aralar 10 da 10.30 yatıp saba 8 de kalktıgım halde uykumu alamıyorums ureklı uyku halındeyım senınd eoyle olman normal yavrusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…