sabah sabah ne güzel bir haberrrrr....inşallah belirtiler doğrudurda ilerleyen günlerde kesin hamilelik haberini alırız.allah bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın
günaydınlarrrrrr
Heycandan gunaydın demedık :)) gunaydın şekerlerimmm şekerlemelerim
ayyyyy cok sevindim tatlim senin icinnnn. Bak ben sana demistim ilk hamis sen olacan aramizda diye.. Hissediyorum kiz oruclu oruclu vallah birseyler var o gobisinin icindeee. Doktor da olumlu konusmusss hehehe hadi bakalim.. Cok sevindim bitanemm!!!
yavrusum benım benım gobısımın ıcınde bısıler varsa bende sana demıstım bırlıkte olacak hersey dıye hepımızın bırlıkte olcakk ınsallah cok mutlu olucazzzzzzzz mutlu haberler alıcaz verıcez ınsallah vardım kusum ya umutlarımız bosuna gıtmezz :86:
canım benım coook tesekkur ederım yınede pek heveslenmemek lazım kırmızıları yıyınce uzuluyoz sora. ınsallahhh allahım su guzel arkidişlerime sağlıklı guzelmi guzel yakısıklımı yakısıklı agustos boceklerı versınnnnnnnnnnnn
mumkunse ikiz guzel mi guzel tombis mi tombis bocukler gonderse ne de guzel olurrrrAyyy kizlar ben ikizlerim olsun cok istiyorummmm
valla yalan degıl bende olsun ıstıyorumda bakımı zor bıraz kuzucum beya aman saglkıklı versınde nasıl verırse versın ıkız bırız :))))
mumkunse ikiz guzel mi guzel tombis mi tombis bocukler gonderse ne de guzel olurrrrayyy kizlar ben ikizlerim olsun cok istiyorummmm
İkizler benimde en büyük isteğim.Gerçi şu an bir tanesi bile beni havalara uçurmaya yeter ama ikizlerimin olacağını öğrensem sevinçten düşüp kalırım herhalde.
aynen canim en oncelikle saglikli olsun tabikide ama ayyy ne de guzel olur yaa.. Bizim ailede var ikizler ama benim bildigim yok.. Yani babaannemin ikizleri olmus ama olmusler - bi keresinde duymustum nesil atliyormus boyle seyler mesela babam ve kardeslerinin hic ikizi olmamis ama babaannemin torunlarinin olabilirmis... 5 ay once amcamin kizi cocuk aldirmisti durumlari kotu diye doktor almadan onceki ultrasonlarinda ikiz bunlar demisti.. Belki benimde olur.. Esiminde ailesinde var ikiz.. Annesi ikizlere hamile kalmis mesela ama dogmamislar.. Sizin varmi canikomm ailede
bbal sen hangi hastaneye gidiyorsun? Memnunmusun doktorundan?
selam bayanlar ben de ikiz çocuk çok istiyorum yaa tabii önce sağlıklı olsunlarda :97:
valla bebeısım bıldııgm yok baba tarafıyla baglar pek kuvvetlı degıl bılmıyoruma ma babam derdı ıkız var bızım sulalede dıye ama esımın tarafında var mıonnosum ama senınd edıgıın gıbı uzak bag ananeden falan ne bılım ya olursa buyuk suprız olur zaten :)) allahhayırlısını versınde
kızlar batlarınız ne zaman benim 18i aynı olan filan var mı
işte geldım burdayımmmmmmm benımde 16-17 agustos reglı olmam gerek son sat 21 temmuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?