AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

sabah sabah ne güzel bir haberrrrr....inşallah belirtiler doğrudurda ilerleyen günlerde kesin hamilelik haberini alırız.allah bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın

canım benım coook tesekkur ederım yınede pek heveslenmemek lazım kırmızıları yıyınce uzuluyoz sora. ınsallahhh allahım su guzel arkidişlerime sağlıklı guzelmi guzel yakısıklımı yakısıklı agustos boceklerı versınnnnnnnnnnnn

ayyyyy cok sevindim tatlim senin icinnnn. Bak ben sana demistim ilk hamis sen olacan aramizda diye.. Hissediyorum kiz oruclu oruclu vallah birseyler var o gobisinin icindeee. Doktor da olumlu konusmusss hehehe hadi bakalim.. Cok sevindim bitanemm!!!

yavrusum benım benım gobısımın ıcınde bısıler varsa bende sana demıstım bırlıkte olacak hersey dıye hepımızın bırlıkte olcakk ınsallah cok mutlu olucazzzzzzzz mutlu haberler alıcaz verıcez ınsallah vardım kusum ya umutlarımız bosuna gıtmezz :86:

oley oley oley!! hep beraber hamisss kalicazzz... Allahim dualarimizi duysunn bu mubarek ay da.. bitane melek gondersin artik huzurlu yuvamizaaaa

mumkunse ikiz guzel mi guzel tombis mi tombis bocukler gonderse ne de guzel olurrrr ayyy kizlar ben ikizlerim olsun cok istiyorummmm

mumkunse ikiz guzel mi guzel tombis mi tombis bocukler gonderse ne de guzel olurrrr Ayyy kizlar ben ikizlerim olsun cok istiyorummmm

valla yalan degıl bende olsun ıstıyorumda bakımı zor bıraz kuzucum beya aman saglkıklı versınde nasıl verırse versın ıkız bırız :))))

valla yalan degıl bende olsun ıstıyorumda bakımı zor bıraz kuzucum beya aman saglkıklı versınde nasıl verırse versın ıkız bırız :))))

aynen canim en oncelikle saglikli olsun tabikide ama ayyy ne de guzel olur yaa.. bizim ailede var ikizler ama benim bildigim yok.. yani babaannemin ikizleri olmus ama olmusler - bi keresinde duymustum nesil atliyormus boyle seyler mesela babam ve kardeslerinin hic ikizi olmamis ama babaannemin torunlarinin olabilirmis... 5 ay once amcamin kizi cocuk aldirmisti durumlari kotu diye doktor almadan onceki ultrasonlarinda ikiz bunlar demisti.. belki benimde olur.. esiminde ailesinde var ikiz.. annesi ikizlere hamile kalmis mesela ama dogmamislar.. sizin varmi canikomm ailede

mumkunse ikiz guzel mi guzel tombis mi tombis bocukler gonderse ne de guzel olurrrr ayyy kizlar ben ikizlerim olsun cok istiyorummmm

İkizler benimde en büyük isteğim.Gerçi şu an bir tanesi bile beni havalara uçurmaya yeter ama ikizlerimin olacağını öğrensem sevinçten düşüp kalırım herhalde.

İkizler benimde en büyük isteğim.Gerçi şu an bir tanesi bile beni havalara uçurmaya yeter ama ikizlerimin olacağını öğrensem sevinçten düşüp kalırım herhalde.

amannnnn cok guzel olur yaaa. harbiden nasil davranirim hic bilmiyorum.. gercekten bende bayilirdim herhaldee

Son düzenleme:

valla bebeısım bıldııgm yok baba tarafıyla baglar pek kuvvetlı degıl bılmıyoruma ma babam derdı ıkız var bızım sulalede dıye ama esımın tarafında var mıonnosum ama senınd edıgıın gıbı uzak bag ananeden falan ne bılım ya olursa buyuk suprız olur zaten :)) allahhayırlısını versınde

bbal sen hangi hastaneye gidiyorsun? Memnunmusun doktorundan?

canımın ıcı ben medıpole gidiyorum şule selvi. Benim için önemli olan el hafifliği ve açıklayıcı net olması cok memnunum. Elı cok hafıff kı ben cok korkarım ve fuzulı ıslem yapmıyor mesela dun smearı ben ıstedım dıye yaptım fazladan para verceksın gerek yok dedı ama ıcın rahat degıl ıstıyosan yaparım dedı cok guler yuzlu bılgılı ve acıklayıcı bır bayan coook sevıyom doktorumu :) zaten hemen folıc asıt yazdı kullan dedı.

Sedosum ıkızım arkidişlerim aban burcu diyebilirsiniz yav bal soyadım :))

kizz biz birer tane beklerken bide bakiyomussun aramizda ikizleri olan oluyomus.. artik agustos bocuklerii diye takim kurarizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…