- Konu Sahibi Glueckwunsch
- #1.521
Ya daha bir ay öncesine kadar MACLAREN marka bebek arabaları indirimdeydi. Alacaktım aslında arkadaşlarım dediki “ilk altı ayndoğru düzgün evden bile çakamıyorsun çıksan ancak annene gidersin lazım olmuyor araba” vaz geçirdiler beni. Şimdi her yerde reklamlar var 8 Hazirandan itibaren oto koltukları ve arabalara ekstra kdv gelecekmiş. Ve ben arada işe gidip gelebilmek için bebişimle iyi bir oto koltuğu almalıyım. Çok sıkışmış hissediyorum.

Ben ortalama fiyatçıyım ama genelde ne en ucuzunu ne De en pahalısını alıyorum, muhtemelen çanta için 300-400 civarı fiyatlılara bakacağım...
 Ben ortalama fiyatçıyım ama genelde ne en ucuzunu ne De en pahalısını alıyorum, muhtemelen çanta için 300-400 civarı fiyatlılara bakacağım... 

((((( 200e de var
((((( 200e de var  

benim de öyle baskalarina bakıyorum onlarınki gibi değil,valla ilk defa kendim gubi birini buldum
 benim de öyle baskalarina bakıyorum onlarınki gibi değil,valla ilk defa kendim gubi birini buldum
 Şekilleri değişecek galiba ilerledikçe. Dediğin gibi benim başlarda top yutmuş gibiydi
 Şekilleri değişecek galiba ilerledikçe. Dediğin gibi benim başlarda top yutmuş gibiydi

Valla eski tüp mideliyim belki onla alakası vardır diyordum fakat bilemedim
 Valla eski tüp mideliyim belki onla alakası vardır diyordum fakat bilemedim