kızlar aranızda progestan kullanan varmı doktorum bana düşüğü engellemek için verdi birazdan içicem ama korkuyorum baş dönmesi miğde bulantısı yapıyomuşkafamçokkarıştı
kızlar aranızda progestan kullanan varmı doktorum bana düşüğü engellemek için verdi birazdan içicem ama korkuyorum baş dönmesi miğde bulantısı yapıyomuşkafamçokkarıştı
kimseyi etkilemek istemem ama ben bu kürlerden endişe duyuyorum normal günlerde değilde tedavi aşamasında özellikle tedaviyi saptırabileceklerini düşünüyorum. Bitki deyip geçmemek lazım ilaçların etken malzemeleride zaten bitkisel oluyor çoğu zaman mesela soğanın antibiyotik etkisi çok fazla ne bileyim bilmediğğimiz şeyleri tetikleyici olabilir. En azından tedavi aşamalarında kullanmasakmı normal akışına bıraktığımız günlermi denesek ?
selam arkadaşlar ben yeni üye oldum,pazartesi günü aşılama için rapor alcam sonraki aşamalar nasıl olcak bilmiyorum ama çok heycanlıyım:)
teşekkürler sibel,ilk h.geldin diyen biri çıktı sonunda:)
Ya evet ilk aydan hamile kalanlar var,bende 2,5 senelik evliyim ama olmuyor..Beklemek çok can sıkıcı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?