Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar aranızda progestan kullanan varmı doktorum bana düşüğü engellemek için verdi birazdan içicem ama korkuyorum baş dönmesi miğde bulantısı yapıyomuşkafamçokkarıştı

Henüz o aşamaya gelmedim ama ilacı gece içersen mışıl mışıl uyursun çokta sıkıntısını yaşamazsın yerimseniben

Kızlar ben adet olmak için farlutal içiyorum ya, dün bide incir kürüne başladım. Sizce iyi olurmu devam etsem. Birde bu kürü ben 7-8 adet kuru inciri yıkayıp kaynatıyorum, daha sonra öğlen ve akşam yemeklerden önce suyunu içiyorum. doğru mu yapıyorum sizce?

kimseyi etkilemek istemem ama ben bu kürlerden endişe duyuyorum normal günlerde değilde tedavi aşamasında özellikle tedaviyi saptırabileceklerini düşünüyorum. Bitki deyip geçmemek lazım ilaçların etken malzemeleride zaten bitkisel oluyor çoğu zaman mesela soğanın antibiyotik etkisi çok fazla ne bileyim bilmediğğimiz şeyleri tetikleyici olabilir. En azından tedavi aşamalarında kullanmasakmı normal akışına bıraktığımız günlermi denesek ?

selam arkadaşlar ben yeni üye oldum,pazartesi günü aşılama için rapor alcam sonraki aşamalar nasıl olcak bilmiyorum ama çok heycanlıyım:)

aslında söylediklerinde haklısın. bende küre devam etmemeyi düşünüyorum en azından tedavi sırasında.

:ecrin_bebek:LıSTEMıZ:ecrin_bebek:
.................................................................................................................

sibel'ce............2 tüp bebekten sonra 1.aşılama..................
f3x..................................................... 2.aşılama.................
svd06................................................. 1.aşılama.................
oyam34............................20 temmuz 2.aşılama.................4-5 ağustos sonuç
esengülüm........................................ 2.aşılama.................
flybebis............................6-7 ağustos 2.aşılama.................21 ağustos sonuç
gullu123...........................17 temmuz 2.aşılama..................3 ağustos sonuç
jadeyesim.............................ağustos 1.aşılama..................
buse_burcu..........................temmuz 2.aşılama..................10 ağustos sonuç
yasemin33............................ağustos 1.aşılama..................

inşallah hepimiz en kısa sürede :CüvCüv: böyle oluruz.

Sorun eşimde morfoloji bozukluğu var, Ankaradaki doktorlar sadece mikroenjeksiyonla olur dediler ama trabzondaki doktorumuz aşılamayı öneriyor,bizde ilk aşılamayı deneyeceğiz:)

yasemin bende rapor çıkarttım pek kolay olmuyor işim müsait olduğu için çıkartabildim yoksa okadar çok git gele mümkün değil çıkartamazdım. Rapor çıkar çıkmaz ilaçlarımı yazdılar Puregon 600 ve pregnyl 5000 hemen alıp buzdolabımın kapağına koydum adetinin 2. veya 3. günü gel dediler ogün 3. günümdü ama söylemedim tatile gidip gelmek istedim bir sonraki adetimin 2. günü pazartesi gittim. ultrasonda bakıp ilaçları nasıl kullanmam gerektiğini tarif ettiler. Akşam 5 le 8 arası istediğin saatte her akşam göbek deliğinin 4 parmak altından iğneni yap cuma günü ultrasona gel dediler. ığneler hiç can yakmıyor ağrıda yapmıyor biraz karın şişiriyor okadar. Gerçi ikinci gün eşim iğneyi çok yavaş batırdı o biraz canımı yaktı ama sana tavsiyem hızlıca sok iğneyi karnına. Şimdilik tecrübelerim bunlar her bünye farklı tepki verir tabiki ama rahat ol umarım sonuçlarımız iyi olur.

benimde eşimin morfolojisi bozuk varikoselide var ama bazı doktorlar ameliyat diyor bazıları direk aşılama diyor internette bir sayfada aşılamanın artık tercih edilen bir yöntem dahi olmadığı yazıyor ama bu forumda bile aşılama ile hamile kalan örnekler var kime nasıl inanıcağımızı şaşırdık. Bazen ticari nedenlerle bazen doktorların görüş farklılıkları nedeni ile çok farklı görüşler var. Ama gerçek olan bir yer var oda hiç bir çıkar olmadan yaşadıklarını iyi niyetleri ile paylaşan aynı dertten müzdarip hanımların buluştuğu burası. Ben bu forumlardan doktorlardan öğrenemediğim pek çok şeyi öğrendim yaşayan bilir boşuna demiyorlar.

arkadaşlar slm. bugün kontrole gittim.7 iğne oldum bugün 8. iğneyi olucam akşam. yumoşlar 11,5 mm ve 13,5 mm dr iyi dedi gelişimi.cumartesi tekrar gidicem.. ama merak işte:) aşılama yaptırmış olan arkadaşlar sizinkiler ne kadardı 7-8 günler hatırlıyor musunuz

Evet canım bu site çok güzel bi paylaşım alanı. Ben bugüne kadar biçok şey yaşadım. gereksiz şeylerde yaşadım. ama şimdi önüme bakıyorum. geçmişi unuttum. doktorumda bizi çok etkilemek istemedi bize bıraktı. sonuçta aşılamadan o kazanacak çünkü özel muayenehanesi var. bize siz karar verin dedi ister tüp bebek yaptırın, ister aşılama. bizde 1 kez aşılama deneyelim dedik kısmetimizde varsa aşılamaylada olur tüplede. ama doktorumuz bize birgün hiç beklemediğiniz bi anada bile normal yollarla çocuğunuz olabilir dedi.

herşey Allahın takdiri,bizede normal yolla olur diyorlar,kimi morfoloji bozuk diyor,kimi psikolojik diyor.Şans işte Allah hakkımızda hayırlısını versin kızlar:)

ah o bana mucize gibi geliyor işte normal yollarla çocuk sahibi olmamız, düşünüyorumda nasıl tutamaz yaa tanıdığım herkez çocuk yaapacağız bu ay diyip yapıveriyorlar üst kattan ah uh sesler geldi ertesi ay hamile haberi geldi :) ne sinir bir his bu zaten 4 yılın yarısı hiç umursamayarak geçti bir dönem her adet olduğumda ağladım bir dönem umursamadım bir dönem ağrı kesici alkol bile almadım bir dönem umursamadım en ağırı tedavi sonucu alamamak heralde allah sabır versin bize

Ya evet ilk aydan hamile kalanlar var,bende 2,5 senelik evliyim ama olmuyor..Beklemek çok can sıkıcı:))

içtim ilacı arkadaşlar ama hiç bi yan etki etmedi çok şür doktorum mide bulantısı yapar demişti sanırım bünyem ilaçlara alıştı artık tılamıyo

Ya evet ilk aydan hamile kalanlar var,bende 2,5 senelik evliyim ama olmuyor..Beklemek çok can sıkıcı:))

insan bazen kıskanıyo ama allahın takdiri bu ne yapalım benim eltimde hamile olduğunu öğrenince ilk beni aradı yaşadığım duyguyu anlatamam kıskanmak deil ama insan kötü oluyo ben nezaman böyle müjde vericem ya hiç olmazsa falan filan ah bi kafaya takmasak belki kendiliğnden gelir dün eşime diyorumki ahhh bi çocuklarımız olsa bana çektirdiklerini göstericem onlara eşşek sudan gelene kadar dövicem diyorum...tabi asla kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…