Günaydın sibel,bugün aşılamamın 9.günü iyiyim.Dün progesteron testi yaptırdım 14,93 çıktı doktorum normal olduğunu söyledi.Bunun dışında sitedeki hamilelik belirtilerini okuyorum ama bende hiç bir değişiklik yok:))Herşeyin hayırlısı diyorum...Sen nasılsın canım......
Günaydın sibel,bugün aşılamamın 9.günü iyiyim.Dün progesteron testi yaptırdım 14,93 çıktı doktorum normal olduğunu söyledi.Bunun dışında sitedeki hamilelik belirtilerini okuyorum ama bende hiç bir değişiklik yok:))Herşeyin hayırlısı diyorum...Sen nasılsın canım......
daha önce 1-2 kişide daha okudum,bu progesteron testini niye yapıyorlar.bende ve daha bir çok kişidede yapılmamış bu test.
bende iyiyim canım. beklemedeyim ama bi kaç aya kadar tüp bebek yapıcam heralde. se ninde inşallah hamile haberlerini alırım canım.
merhaba kızlar...... sözde bende 1. aşılamam tutmadığı için eylülde aşılama olacaktım ama yumurtam gelişmemiş ........... o nedenle gelecek aya kaldı inşallah...... kızlar size de bir sorayım istedim ...... temmuzda solda 1 yumurta vardı klomen kullandım ama gelişmedi geçen ay sağdaydı gelişti ama aşılamam tutmadı bu ay yine solda iğne kullandığım halde yine gelişmemiş..... geriye doğru sayım yapıp hamile kaldığım aya geldiğimde sol yumurtalıktan geliştiğini anlıyorum. sizce kürtaj olduğum için mi böyle oldu , eğer zarar gördüyse tedavi şansı var mı?[/Q
moralini bozmak istemem canım ama yumurtalığın zarar gördüyse eğer tedaviyle düzelmediğini biliyorum.tabi doktor değilim sonuçta.her ay bir yumurtalık görev yapıyor o yuzden bir ay sağ bir ay solda yumurtan gelişmiştir.ama sen bunları bağlantılama.sonuçta aklın çözemediği mucizevi bir olay bu gebe kalma işi.düşünsene milyonlarca spermden biri döllüyor yumurtayı yada dölleyemiyor
kizlar bende bugun progesteron testi yaptirdim ama sonucu 10 gun sonra cikacakmiss abii yuh yaaaa bukadar bekletilirmi bi insan yaa valla dayanamayip kendim test yapicam.......
merhaba kızlar...... sözde bende 1. aşılamam tutmadığı için eylülde aşılama olacaktım ama yumurtam gelişmemiş ........... o nedenle gelecek aya kaldı inşallah...... kızlar size de bir sorayım istedim ...... temmuzda solda 1 yumurta vardı klomen kullandım ama gelişmedi geçen ay sağdaydı gelişti ama aşılamam tutmadı bu ay yine solda iğne kullandığım halde yine gelişmemiş..... geriye doğru sayım yapıp hamile kaldığım aya geldiğimde sol yumurtalıktan geliştiğini anlıyorum. sizce kürtaj olduğum için mi böyle oldu , eğer zarar gördüyse tedavi şansı var mı?[/Q
moralini bozmak istemem canım ama yumurtalığın zarar gördüyse eğer tedaviyle düzelmediğini biliyorum.tabi doktor değilim sonuçta.her ay bir yumurtalık görev yapıyor o yuzden bir ay sağ bir ay solda yumurtan gelişmiştir.ama sen bunları bağlantılama.sonuçta aklın çözemediği mucizevi bir olay bu gebe kalma işi.düşünsene milyonlarca spermden biri döllüyor yumurtayı yada dölleyemiyor
ben kürtajdan sonra 3 dr değiştirdim hepsi ooo gayet güzel bebek oluşmaması için hiçbir sorun yok deyip duruyorlar.... ya bunların hepsi kör ya da bende sorun yok ben kasıyorum ..... tamam onların dediği gibi düşünelim o zaman neden hep görev solda olunca gelişmiyor bu yumurta....... demekki solda bir sorun var eeeeee peki varsa bunların hiçbiri neden bir şey demiyor...... ultrason kan tahlili vs herşey yapıldı hiç birinde anlaşılmaz ......... offfff ya bu ne böyle.......
İide canım bu test hormon testi,ben dün sabah yaptırdım öğlenden sonra aldımki 10 gün sonra nasıl oluyor anlamadım....
günaydın arkadaşlar nasılsınız. hadi kızlar bizi habersiz bırakmayın.
malesef burda oyle canim ha diye vermiyorlar kan testlerini oyaladikca oyaliyorlar yok artik bende sikildim bu durumdan eger olmazsa bir kere daha deniycem yoksa turkiyede bi tup bebek merkezinde tedavi olmayi dusunuyorum bunlar sundurdukce sunduruyorlar[/QUO
Ellerinde kit kalmamıştır,yada başka yere gönderiyorlardır,olsun sağlık olsun sıkma canını.....
yaseminciğim sık dişini pazartesiye kadar, inşallah senin için hayırlı olan güzel sonucu alırsın canım. stres yapma.
Bugün aşılamamın 11.günü beklemekten çok sıkıldım bir an önce pazartesi olsada sonucu alsak.
Bi of desem eşim hemen hamilemisin diyor,çok umutlanıyor onun üzülmesini istemiyorum,hala bende bir değişiklik yok.Verende Allah alanda Allah herşey onun elinde hayırlısı diyoruz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?