Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın sibel,bugün aşılamamın 9.günü iyiyim.Dün progesteron testi yaptırdım 14,93 çıktı doktorum normal olduğunu söyledi.Bunun dışında sitedeki hamilelik belirtilerini okuyorum ama bende hiç bir değişiklik yok:))Herşeyin hayırlısı diyorum...Sen nasılsın canım......

daha önce 1-2 kişide daha okudum,bu progesteron testini niye yapıyorlar.bende ve daha bir çok kişidede yapılmamış bu test.

merhaba kızlar...... sözde bende 1. aşılamam tutmadığı için eylülde aşılama olacaktım ama yumurtam gelişmemiş ........... o nedenle gelecek aya kaldı inşallah...... kızlar size de bir sorayım istedim ...... temmuzda solda 1 yumurta vardı klomen kullandım ama gelişmedi geçen ay sağdaydı gelişti ama aşılamam tutmadı bu ay yine solda iğne kullandığım halde yine gelişmemiş..... geriye doğru sayım yapıp hamile kaldığım aya geldiğimde sol yumurtalıktan geliştiğini anlıyorum. sizce kürtaj olduğum için mi böyle oldu , eğer zarar gördüyse tedavi şansı var mı?

bende iyiyim canım. beklemedeyim ama bi kaç aya kadar tüp bebek yapıcam heralde. se ninde inşallah hamile haberlerini alırım canım.

daha önce 1-2 kişide daha okudum,bu progesteron testini niye yapıyorlar.bende ve daha bir çok kişidede yapılmamış bu test.

Progesteron değerlerine bakılarak yumurtlama olup olmadığına karar verilir.Adetinin 21.günü kan alınıp progesteron hormonuna bakılır, değer 6 ve yukarısı çıkarsa yumurtlama olmuş demek ve değer büyüdükçede yumurtanın kalitesi artıyor benim bildiğim bu kadar canım....

kizlar bende bugun progesteron testi yaptirdim ama sonucu 10 gun sonra cikacakmiss abii yuh yaaaa bukadar bekletilirmi bi insan yaa valla dayanamayip kendim test yapicam.......

kizlar bende bugun progesteron testi yaptirdim ama sonucu 10 gun sonra cikacakmiss abii yuh yaaaa bukadar bekletilirmi bi insan yaa valla dayanamayip kendim test yapicam.......

İide canım bu test hormon testi,ben dün sabah yaptırdım öğlenden sonra aldımki 10 gün sonra nasıl oluyor anlamadım....

İide canım bu test hormon testi,ben dün sabah yaptırdım öğlenden sonra aldımki 10 gün sonra nasıl oluyor anlamadım....

malesef burda oyle canim ha diye vermiyorlar kan testlerini oyaladikca oyaliyorlar yok artik bende sikildim bu durumdan eger olmazsa bir kere daha deniycem yoksa turkiyede bi tup bebek merkezinde tedavi olmayi dusunuyorum bunlar sundurdukce sunduruyorlar

günaydın arkadaşlar nasılsınız. hadi kızlar bizi habersiz bırakmayın.

canım merhaba:) eylül listesine benide ekle.2 eylülden beri 3.aşılamam için start verdik.<hergün iğnemi oluyorum.HAyırlısı 20 mm ulaşsınlar bakalım net aşılama tarihim henüz belli değil.iğnelere devam 3 günde 1 kontrole gidiyorum hayırlısı olsun.umudumu yitirmedim.Sen nasılsın?tedavin nasıl ilerliyor?sevgiler..oya:)

Bugün aşılamamın 11.günü beklemekten çok sıkıldım bir an önce pazartesi olsada sonucu alsak.
Bi of desem eşim hemen hamilemisin diyor,çok umutlanıyor onun üzülmesini istemiyorum,hala bende bir değişiklik yok.Verende Allah alanda Allah herşey onun elinde hayırlısı diyoruz.....

yaseminciğim sık dişini pazartesiye kadar, inşallah senin için hayırlı olan güzel sonucu alırsın canım. stres yapma.

inşallah güzel haberlerini alırız pazartesi günü..fazla stres yapmamaya çalış canım..Allah hepimizin yardımcısı olsun..bu arada aşılamadan sonra test yaptırana kadar hamile olup olmadığını anlamıyorsun yani, bir farklılık olmuyor yani en azından ben yaşamadım.. o nedenle belirtilere filan takılma..hatta regl olacakmışsın gibi ağrı filan hissedebilirsin korkma..inşallah hayırlı haberlerini alırız...a.s.

kizlar cuma bende pembe bi akinti olmaya basladi dedim eyvah ben adet oldum ama 2 gun gecti ve ara ara sadece o pembe akinti var ve daha adetb olmadim..ayrica sadece sol kasigim agriyo sadece orda yumurtam gelismisti..aceba hamilemiyimdir bilemiyorum test yapmayada korkuyorum adetimin gecikmesine daha 1 gun var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…