Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hayırlı olsun ikimiz içinde:)))benimde ilk aşılamam,hala karnımın alt kısmı sağ tarafı ağrıyor,yumurtam sağdaydı ,doktorumun demesi normalmiş,bilmiyorum canım ya inşallh herşey güzel olur......yerimseniben

merhaba arkadaslar benim persembe gunu asilamam yapilacak ama sadece 1 yumurtm istenilen boyuta ulasilmis digerleri cok kucuk.kafam cok karisik 1 yumurta cok az degilmi? sizlerin kac yumurtasi olusmustu ve boyutlari ne kadardi?

Benimde 1 yumurtam oluştu,önemli olan çok yumurta değilmiş,tek olsun kaliteli olsun demişti doktorum,canını sıkma hayırlısı olsun.............

Teşekkürler bebing,inşallah dediğin gibi pozitif olurrrr.......

aşılama yaptıran arkadaşlar hepinizin aşılamaları hayırlı olsun:Saruboceq:bebişlerinize kavuşursunuz.allah hepimizi güldürsün şu mübarek ramazan ayında amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

LİSTEMİZ
......................................................................................................................

sibel'ce.....................2 tüp bebekten sonra 1.aşılama.................
f3x...................................................2.aşılama.................
svd06....................................4 ağustos 1.aşılama.................17 ağustos sonuç---POZİTİF
oyam34................................20 temmuz 2.aşılama.................3 ağustos sonuç---NEGATİF
esengülüm.....................................eylül 2.aşılama.................bi dahaki aya kaldı
flybebis...............................6-7 ağustos 2.aşılama.................ERTELENDİ
gullu123....................................ağustos 3.aşılama..................
burp......................................6 ağustos 1.aşılama.................17 ağustos sonuç---POZİTİF
buse_burcu.................................temmuz 2.aşılama.................8 ağustos sonuç---NEGATİF
HeidiAnkara............................20 temmuz 1.aşılama.................3 ağustos sonuç---NEGATİF
Yeşil98783...........................................2.aşılama.................14 ağustos sonuç---NEGATİF
Hayatmelek..............................9 ağustos 1.aşılama.................23 ağustos sonuç---NEGATİF
angela79.................................4 ağustos 1.aşılama………………………….18 ağustos sonuç---NEGATİF
Neser……………………………………………………………….ağustos 2.aşılama……………………..……28 ağustos sonuç
özlem5723…………………………………………...…15 ağustos 1.aşılama……………………………31 ağustos sonuç---NEGATİF
hly000…………………………………………………….……….ağustos 1.aşılama………………………….
cansed…………………………………………………………28 ağustos 2.aşılama……………………….…
berken04…………………………………………………………ağustos 1.aşılama…………………………..
aykara2…………………………………………….…….10 ağustos 2.aşılama………………………..…24 ağustos sonuç---NEGATİF
relax…..……………………………………………………24 ağustos 1.aşılama………………………….…8 eylül sonuç
zeynepela……………………………………………..…15 ağustos 2.aşılama………………………..…27 ağustos sonuç---NEGATİF
tuna0909.……………………………………………....3 ağustos 1.aşılama………………………….…15 ağustos sonuç---NEGATİF
birteksen.……………………………………………..... ağustos 1.aşılama………………………….…
tuval.…………………………………………….........8 ağustos 1.aşılama………………………….…22 ağustos sonuç
bebing………………………………………….........12 ağustos 1.aşılama………………………….…26 ağustos sonuç---NEGATİF
umutsuz4434………………………………………….19 ağustos 1.aşılama………………………….…3 eylül sonuç
windy………………………………………………………..17 ağustos 2.aşılama………………………….…28 ağustos sonuç---NEGATİF
moncicii…………………………………………………….27 ağustos 1.aşılama…………………………….
semraayrancı………………………………………………………………..1.aşılama………………………….…
bebegem………………………………………………………..ağustos 1.aşılama……………………………..10 eylül sonuç
ceyci2003…………………………………………………26 ağustos 1.aşılama……………………………..9 eylül sonuç

EYLÜL LİSTEMİZ
nihalist………………………….………………………….………1 eylül 3.aşılama…………………………..15 eylül sonuç
baharson………………………………………………………...1 eylül 1.aşılama…………………………….15 eylül sonuç
yasemin33……………………………………………………...1 eylül 1.aşılama…………………………….15 eylül sonuç

Eylül listemiz hayırlı, uğurlu olsun inşallah.

günaydın kızlar. nasılsınız bakalım.kaydirigubbakcemile2

özlemciğim canım geçmiş olsun. eğer yıprandığını hissediyorsan ve stres yapıyosan ben bi kaç ay bekle derim. inşallah bi dahaki aşılamanda bebişin san gelecek.

Teşekkürler sibel bugün daha iyiyim,ağrım karnımın alt tarafında çok hafif devam ediyor,bugünde dinleniyorum.
Eylül listemiz hayırlı olsun,inşallh pozitif sonuçlar veririz,Allahtan herşeyin hayırlısı canım.....

canım çok teşekkür ederim bu ay bir kez daha deneyeceğiz inşallah( benimkiler gelişirse)hihoyyyt......... olmazsa 2-3 ay düşünmüyoruz dediğin gibi ...... nasip kısmet vardır bir zamanı sadece biz bilemediğimiz için huzursuzuz..........

tabi canım muhakkak bi zamanı vardır. o zaman geldiğinde belki hiçbi tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden olur.

arkadalar merhaba
ben yeni üye oldum ama uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediordum ve bana çok ii geldi sizleri okumak
aşlama hakkında ve rahim filmi hakkında bilgilendirirseniz çok sevinrim
çok can yakıcı işlemler mi acaba

merhaba kızlar iyi haberlerinizi okumak için giriyorum ama pek de sevindirici şeyler yok en kısa zamanda hamileliğimiz hakkında konuşuyor olmamız dileğiyle

öncelikle hoşgeldin. rahim filmi çektirmek çokta ağrılı bi işlem değil. muyene eder gibi rahmini açıyorlar biraz, daha sonra rahim içine mavi bi ilaç veriyorlar, bu sırada biraz sancın oluyor, o kadar. aşılama işlemide ağrısız bi işlem, ondada rahimi açıyorlar biraz daha sonra aşılama işlemini rapıyorlar.

Canım sendekki problem ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…