slm kızlar,
yasemin33 benimde aşılamam dün yapıldı.benimde dünden beri kasıklarımda hafif bi ağrı var sanki adet olcakmışım gibi bir ağrı.acaba neden ağrı oluyo??ben daha önce 2 defa daha aşılama oldum fakat böyle bir ağrı olup olmadığını hatırlamıyorum
merhaba arkadaslar benim persembe gunu asilamam yapilacak ama sadece 1 yumurtm istenilen boyuta ulasilmis digerleri cok kucuk.kafam cok karisik 1 yumurta cok az degilmi? sizlerin kac yumurtasi olusmustu ve boyutlari ne kadardi?
aşılama olan arkadaşlar hayırlı olsun.pozitif sonuçlarınızı alırız inşallah.kasık agrısı idrar yaparken zorlanma bendede olmuştu.bunlar normal.kasık ağrısı şiddetli olursa doktorunuzu aramalısınız.
merhaba arkadaşlar benimde ilk aşılamam bu gün gerçekleşti inşallah hepimiz güzel haberler veririz.....
günaydın kızlar. nasılsınız bakalım.kaydirigubbakcemile2
özlemciğim canım geçmiş olsun. eğer yıprandığını hissediyorsan ve stres yapıyosan ben bi kaç ay bekle derim. inşallah bi dahaki aşılamanda bebişin san gelecek.
günaydın kızlar. nasılsınız bakalım.kaydirigubbakcemile2
özlemciğim canım geçmiş olsun. eğer yıprandığını hissediyorsan ve stres yapıyosan ben bi kaç ay bekle derim. inşallah bi dahaki aşılamanda bebişin san gelecek.
merhaba kızlar iyi haberlerinizi okumak için giriyorum ama pek de sevindirici şeyler yok en kısa zamanda hamileliğimiz hakkında konuşuyor olmamız dileğiyle
arkadalar merhaba
ben yeni üye oldum ama uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediordum ve bana çok ii geldi sizleri okumak
aşlama hakkında ve rahim filmi hakkında bilgilendirirseniz çok sevinrim
çok can yakıcı işlemler mi acaba
günaydın yasemin. ben iyiyim saol canım. evet ya kimse girmiyo artık bu topiğe herkes gitmiş heralde:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?