selam bebing nasılsın sen???
tesekkür ederim.iyiyim canım.sen nasılsın?
kimse yok heralde diye cıkmıştım.zaten hiç sohbet edicek zamanları yakalayamıyorum.herkes farklı saatlerde giriyor.
SİBELCE BENİ DE NEGATİF EKLE BUGÜN HASTA OLDUM....Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
MERHABA ARKADAŞLAR ben temmuzda 1. aşılama oldum sonra 28 temmuzda regli ve 1 ay ara verip tekrar aşılama olcam ama hala regli olmadım. tam 38. gün bugün ikide bi test yapıyorum tek çizgi.......
daha önce adetim hiç bu kadar gecikmemişti. ne olabilir acabaCADIARZUCADIARZU
herkese günaydın arkadaşlar ben tedaviyi bırakıyorum.olmuyor.çok sıkıldım çok daraldım.3 yıldır çocukla yatıp çocukla kalkıyorum aylık beklentilerim ve hayal kırıklıklarım..çok sıkıntılıyım.bugün hastalığın 3 günü ve ben doktora gitmiyorum.gitmeyeceğim.heyşey allahtan artık...ne diyeyim herşeyin hayırlısı...allah yardımcımız olsun..selamlar
Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
LİSTEMİZ
......................................................................................................................
sibel'ce.....................2 tüp bebekten sonra 1.aşılama.................
f3x...................................................2.aşılama.................
svd06....................................4 ağustos 1.aşılama.................17 ağustos sonuç---POZİTİF
oyam34................................20 temmuz 2.aşılama.................3 ağustos sonuç---NEGATİF
esengülüm.....................................eylül 2.aşılama.................bi dahaki aya kaldı
flybebis...............................6-7 ağustos 2.aşılama.................ERTELENDİ
gullu123....................................ağustos 3.aşılama..................
burp......................................6 ağustos 1.aşılama.................17 ağustos sonuç---POZİTİF
buse_burcu.................................temmuz 2.aşılama.................8 ağustos sonuç---NEGATİF
HeidiAnkara............................20 temmuz 1.aşılama.................3 ağustos sonuç---NEGATİF
Yeşil98783...........................................2.aşılama.................14 ağustos sonuç---NEGATİF
Hayatmelek..............................9 ağustos 1.aşılama.................23 ağustos sonuç---NEGATİF
angela79.................................4 ağustos 1.aşılama………………………….18 ağustos sonuç---NEGATİF
Neser……………………………………………………………….ağustos 2.aşılama……………………..……28 ağustos sonuç
özlem5723…………………………………………...…15 ağustos 1.aşılama……………………………31 ağustos sonuç---NEGATİF
hly000…………………………………………………….……….ağustos 1.aşılama………………………….
cansed…………………………………………………………28 ağustos 2.aşılama……………………….…
berken04…………………………………………………………ağustos 1.aşılama…………………………..
aykara2…………………………………………….…….10 ağustos 2.aşılama………………………..…24 ağustos sonuç---NEGATİF
relax…..……………………………………………………24 ağustos 1.aşılama………………………….…8 eylül sonuç
zeynepela……………………………………………..…15 ağustos 2.aşılama………………………..…27 ağustos sonuç---NEGATİF
tuna0909.……………………………………………....3 ağustos 1.aşılama………………………….…15 ağustos sonuç---NEGATİF
birteksen.……………………………………………..... ağustos 1.aşılama………………………….…
tuval.…………………………………………….........8 ağustos 1.aşılama………………………….…22 ağustos sonuç
bebing………………………………………….........12 ağustos 1.aşılama………………………….…26 ağustos sonuç---NEGATİF
umutsuz4434………………………………………….19 ağustos 1.aşılama………………………….…3 eylül sonuç
windy………………………………………………………..17 ağustos 2.aşılama………………………….…28 ağustos sonuç---NEGATİF
moncicii…………………………………………………….27 ağustos 1.aşılama…………………………….
semraayrancı………………………………………………………………..1.aşılama………………………….…
bebegem………………………………………………………..ağustos 1.aşılama……………………………..10 eylül sonuç
ceyci2003…………………………………………………26 ağustos 1.aşılama……………………………..9 eylül sonuç
EYLÜL LİSTEMİZ
nihalist………………………….………………………….………1 eylül 3.aşılama…………………………..15 eylül sonuç
baharson………………………………………………………...1 eylül 1.aşılama…………………………….15 eylül sonuç
yasemin33……………………………………………………...1 eylül 1.aşılama…………………………….15 eylül sonuç
Eylül listemiz hayırlı, uğurlu olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?