Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tesekkür ederim.iyiyim canım.sen nasılsın?
kimse yok heralde diye cıkmıştım.zaten hiç sohbet edicek zamanları yakalayamıyorum.herkes farklı saatlerde giriyor.

Evet öyle oluyor saatlerimiz farklı.Bende iyi olmaya çalışıyorum,aşılamamın 5.günü beklemek çok zor hayırlısı olsun diyorum,,,,,,,,,,,,

MERHABA ARKADAŞLAR ben temmuzda 1. aşılama oldum sonra 28 temmuzda regli ve 1 ay ara verip tekrar aşılama olcam ama hala regli olmadım. tam 38. gün bugün ikide bi test yapıyorum tek çizgi.......
daha önce adetim hiç bu kadar gecikmemişti. ne olabilir acabaCADIARZUCADIARZU

aşılamada kullanılan ilaçlar düzenini bozmuş olabilir.en iyisi doktorunla görüş.vakit kaybetme

berken geçmiş olsun canım inşallah bir dahaki sefere..... sıkma canını olur sabretmeyi öğreniyoruz işte........

f3x bu kadar gecikmesi normal değil...... ilaçların yan etkisi olabilir. 38 gün çok fazla eğer hamile olsaydın kesin testte çıkardı. sıkma canını sende dr a git herşeyi kesinleştir derim........

cevap veren arkadaşlar teşekkür ediyorum ilginize. ilçede yaşıyorum ve hastanede kan tahlili yok maalesef doktorum il de. ve il merkezine 150 km. bir yerdeyim. biraz daha bekliyim gideceğim ama.
tekrar teşekkürler. bu durumda olup olumsuz bi şeyler yaşanır mı duyan varsa ve yazarsa sevinirim.

kızlar selamlar.pek yazmıyorum ama takip ediyorum sizleri.şu mübarek aylarda dualarımız kabul olur rabbim verir inş.sizleri tanımasamda aynı şeyleri yaşıyoruz ve hepiniz çok yakın arkadaşım gibisiniz öyle hissediyorum ve her namaz ve oruç açarken hepinize dua ediyorum sizde dualarınızda unutmayın.biz ramazanda ara verdik 3. aşılamayı ramazandan sonra yaptırcaz ama bu ay hiç birine gerek kalmadan hamile kalırım inş.

ozlem5723;8897833]berken geçmiş olsun canım inşallah bir dahaki sefere..... sıkma canını olur sabretmeyi öğreniyoruz işte........

teşekkürler allah sınıyor herhelede..ne yapalım hayırlısı..

herkese günaydın arkadaşlar ben tedaviyi bırakıyorum.olmuyor.çok sıkıldım çok daraldım.3 yıldır çocukla yatıp çocukla kalkıyorum aylık beklentilerim ve hayal kırıklıklarım..çok sıkıntılıyım.bugün hastalığın 3 günü ve ben doktora gitmiyorum.gitmeyeceğim.heyşey allahtan artık...ne diyeyim herşeyin hayırlısı...allah yardımcımız olsun..selamlar

al benden de o kadar bu ay 2. ve son kez o da olursa tabi aşılamamı olacağım (yarın yumişlere bakılacak inşallah gelişmiştir) inşallah bu kez tutar..... eğer o da olmazsa 3 ay zayıflamayı düşünüyorum ç çünkü evlendiğimde 57 olan kilom üzüntü stres sıkntı ve ilaçlar sayesinde 90 oldu neredeyse.... dediğin doğru herşey allahtan......inşallah bu güzel günlerde bize güzel şeyler yazmıştır....

umutsuz ve relax iyi haberlerinizi bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…