Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

valla melek koca mı bilmemmm aramak lazım alsanaalsanasmile
biz aslında kadınlar ve erkekler ayrı dünyaların insanlarıyız aynı evde sıkıntı olyor tabiiki lülülülülülü
valla biraz önce biz de tartıştık ama bizimkiler kısa sürer uzamaz çok şükür, o kadar da olsun artıkın ve monalisa katılıyorum senin söylediklerine canım

monalisa ıns dedıgın gıbı üçümüzünkide tutar benimde ilk aşılamam, bende dayanamayıp 12. günde yapıcam ama benım jel 14. günde bitiyor o bıtmeden 12. günde yapsam etkılermı acaba?
canım ben jel ne işe yarar bilmiyorum bana doktor progestan hap verdi sadece o yüzden etkilermi 12. gün bilemedim bence bekle 1 gün daha 13. gün yap sende bu arada kızlar ya ben dün gece eşimle birlikte olucakken acayip canım yandı hatta yarım bıraktık o derece sizde de böyle bişey oldumu aşılamadan sonra

canım inşallh hamilesindir senden bir gün sorada ben 2 gün yani 12 ve 13 de üst üste aşılama oldum test günlerimiz aynı yani keşke kimseye söylemeseydim biz kimseye sölemedik eşim ve ben biliyoruz sadece hayırlısı canım

aşılama günümüz seninle aynı canım benim de 13 ağustosta oldu aşılamam.inşallah hayırlı haberler alırız senin ilk aşılamanmı

evet ilk ilklerin şansı biraz düşük diyorlar ama kısmet inşallah tutar:) ağrın sızın falan varmı
canım hiçbirşeyim yok baya halsizlik var ama oda ramazandanmı bilmiyorum ama pozitif düşünmeye çalışıyorum sen nasılsın varmı bişiler

canım hiçbirşeyim yok baya halsizlik var ama oda ramazandanmı bilmiyorum ama pozitif düşünmeye çalışıyorum sen nasılsın varmı bişiler

yani bugüne kadar yoktu bişeyim ama bugün bir sinir bir duygusallık (gerçi eşimin etkisi de yok değil ama) bir ağlamak sabahtan beri sanki hasta olcakmışım gibi ağrım vardı hafif hafif şimdi bende ağrım varya sinirde var hep regl olurken böyle olurdu benim diye çok üzüldüm dedim tutmıycak herhalde ama saolsun burdaki arkadaşlarım rahatlattı beni:)

CANIM BEN DOĞAL YOLLARLA 3 DEFA HAMİLE KALDIM İLKİNDE ACAYİP ADET SANCISI GİBİ SANCILANMIŞTIM AZICIKTA LEKE GELMİŞTİ AMA ARKASI GELMEDİ BİDE TEST YAPTIK HAMİLEYİM AMA SONUÇ HÜSRAN 5 AYLIKEN DÜŞÜK YAPTIM:1no2:

anladım güzelim peki doğal yollarla hamile kalabiliyorsan aşılama neden yaptın dr tavsiyesi falan mı

anladım güzelim peki doğal yollarla hamile kalabiliyorsan aşılama neden yaptın dr tavsiyesi falan mı

ANLADIM CANIM .DÜŞÜKLERDEN SORA 1 YIL KORUNMADIK AMA OLMADI PKO ÇIKTI ONDAN DOLAYIDA AŞILAMA OLDUM İNŞALLH RABBİM KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP EDER DÜN BİR RÜYA GÖRDÜM RABBİM NASİP EDER İNŞALLH RÜYAM ÇOK GÜZELDİzemuszemus

inşallah ah o rüyalar yokmu :) inşallah bigün gerçek olcaklar sen içini ferah tut

biraz önce çatlatma iğnes oldum ve cumartesi 12de aşılamam olacak ama çok canım sıkılıyo tutmaz diye ne kadar zorluklar geçirdim ne zor bi süreçmiş bu tedavi allah herkeze yardım etsin çok korkuyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…