Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
fovfov, moon_light16, rabiak, SMGE huu kızlarr yorum yokmu melekmi kocalarınız :))))))))))melek yüzlü şeytanmı yoksa :)))) ay sinirden gülüyorum kızlar kusura bakmayın..

sıkma canını turko bugün öyleler yarın gelirler gönlümüzü almaya:) Ya bide anlamadığım bişey var idrar testinde 2. çizgi hafif bile çıksa kesin gebelik var demek değilmi?

PASHAA cnm ben gelmeden kaçmışsın. geçmiş olsun tatlım. ama bizi fazla ihmal etme. özlettin kendini yaa

sağol canım ya valla okadar kötü oluyorum ki ilaçlardan kafam kalmıyo sen nasılsın bebiş nasıl yarın keseyi görmeye gidiyomuşsun :lepi:

sıkma canını turko bugün öyleler yarın gelirler gönlümüzü almaya:) Ya bide anlamadığım bişey var idrar testinde 2. çizgi hafif bile çıksa kesin gebelik var demek değilmi?

canım genelde öyle ama tabi inşallah turko nunkide öyledir. kullandığımız ilaçların etkisiyle de çıkabilirmiş. ama inşallah turko hamiledir

sağol canım ya valla okadar kötü oluyorum ki ilaçlardan kafam kalmıyo sen nasılsın bebiş nasıl yarın keseyi görmeye gidiyomuşsun :lepi:

iyidir inşallah. ağrılarım falan kalmadı. bakalım yarın gidecez inşallah kötü bişey çıkmaz. yarın bi görseydim içim rahatlıcak

inşallah cnm. sen ne zaman başlıcan aşılamaya

ay sorma canım ya bu diş işi mahvetti beni doktorumda ilaç alman etkiler dedi ama mecburum fena halde dişim oyüzden bi dahaki aya erteledik tabi ilacın vücuttan atılmasıda var ay bilmiyorum sinirlerim altüs oldu anlıcan ama bundada bi hayır vardır diyorum bakalım artık

tabi cnm bunda da vardır bi hayır. benim bikaç tanıdığımın çocukları olmuodu 8 senedir falan dişleri iltihaplandı senin gibi ve antibiotik kullandılar ertesi ay bide baktılar ki hamile kalmışlar. hemde ikisininde peşpeşe oldu. belki seninde iltihaplı yerlerin varsa kurumuştur. canını sıkma bunda vardır bi hayır öyle düşün bu arada da dua et

ay inşallah ya dua etmemmi her namazdaediyorum benim gibi isteyen herkes için:Saruboceq:

fovfov, moon_light16, rabiak, SMGE huu kızlarr yorum yokmu melekmi kocalarınız :))))))))))melek yüzlü şeytanmı yoksa :)))) ay sinirden gülüyorum kızlar kusura bakmayın..

tam zamanında sordun canım şimdi melek kocamla kavga ettik:)))))))))) size aynen katılıyorum bunlar ruhsuz maalesef:) ya kızlar ben şunu okudum nette ve aşılama yaptıran arkadaşıma da sordum.aşılama yapıldığı günden 10 gün sonra kanda çıkarmış.normal ilişkide de aynısıymıl.mesela nette bir bayan doktora sormuş.doktor da aynısını söylüyor.ilişkiden sonra 10.gün belli olurmuş.

RABİAK sende mi?:)))))) kızlar topiğin adı ruhsuz kocalarla kavga edenlerin yeri oldu

canım kesin sonuç 12-13 gün belli oluyo dier günler ilaçların etkiside olabilir

RABİAK MERABA SEN AŞILAMA MI OLDUN OLDUYSN NE ZAMAN OLDUNkaydirigubbakcemile5

RABİAK sende mi?:)))))) kızlar topiğin adı ruhsuz kocalarla kavga edenlerin yeri oldu
kızlar ben hiçbir erkeğin melek olacağına inanmıyorum evet bizi seviyorlar da kızdıklarında kırıcı olmaktanda hiç çekinmiyolar mesela ben eşimle tartışırken bişey sölüyo o kadar kırılıyorum ki 5 dk sonra gelip benimle şakalaşıyo gönlümü almaya çalışıyo ben yüzüne bakmayıncada niye uzatıyosun diye yine ben suçlu oluyorum çünkü onlara göre o an söyledi geçti önemi yok anlık kızgınlık RUHSUZ kelimesi çok doğru bir tespit bizim kadar duygusal değiller onların içinde ruh yok :):) ama yinede onlarsızda yapamıyoruz o da ayrı :):):)

monalisa ıns dedıgın gıbı üçümüzünkide tutar benimde ilk aşılamam, bende dayanamayıp 12. günde yapıcam ama benım jel 14. günde bitiyor o bıtmeden 12. günde yapsam etkılermı acaba?

RABİAK MERABA SEN AŞILAMA MI OLDUN OLDUYSN NE ZAMAN OLDUNkaydirigubbakcemile5

evet ben 11 ağustosta aşılama oldum.doktorum progesteron jel verdi.bana ayın 23ünde test yap eğer hamile değilsen jeli bırakki adet olabilesin dedi.ben de 23 ünü çevremdeki herkese söyledim.şimdi de pişman oldum.acaba diyorum pazar yapsam çıkarmı? en azından başkaları aramasın noldu noldu diye.üff gün geçtikçe canım sıkılıyor.2 gündür arada adet sancım oluyor.daha önce yoktu hiç.bugüne kadar okadar donuktum ki.ama bugün içim çok sıkılıyor.yine negatifmiş gibi.bu ilk aşılamam ama bundan önce negatifi hep gördüm:)) artık gülüyorum ama sinirden:) senin durumun nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…