ay inşallah inşallah...sen ne durumdasın antibiyotik falanmı içiyorsun belki kendiliginden tutar ilç içme bence
bebeginide yazmışsın okuyunca yüregim kaltı sanki ya tutmamışsa hayal kırıklıgı olur ama eşim böyle yaptıgı için acımam acımazzsamda yine ödesin o ignelerin parasını yine yaptırrım ne kafayı takacam o beni böyle düşünmedikten sonra kız ignelerim raporsuz alıyoruz pahalı tutuyor varya acımıcam alsın tekrar tutmamışsa
başka eşinden şikayeti olan yokmu yaav kızlar sizinkiler melekmiyoksa pek zor ama
PASHAA cnm ben gelmeden kaçmışsın. geçmiş olsun tatlım. ama bizi fazla ihmal etme. özlettin kendini yaa
sıkma canını turko bugün öyleler yarın gelirler gönlümüzü almaya:) Ya bide anlamadığım bişey var idrar testinde 2. çizgi hafif bile çıksa kesin gebelik var demek değilmi?
sağol canım ya valla okadar kötü oluyorum ki ilaçlardan kafam kalmıyo sen nasılsın bebiş nasıl yarın keseyi görmeye gidiyomuşsun :lepi:
iyidir inşallah. ağrılarım falan kalmadı. bakalım yarın gidecez inşallah kötü bişey çıkmaz. yarın bi görseydim içim rahatlıcak
içini ferah tut canım benim bebişin sıkı sıkı tutunmuştur sana olumunekankayizsmile
inşallah cnm. sen ne zaman başlıcan aşılamaya
ay sorma canım ya bu diş işi mahvetti beni doktorumda ilaç alman etkiler dedi ama mecburum fena halde dişim oyüzden bi dahaki aya erteledik tabi ilacın vücuttan atılmasıda var ay bilmiyorum sinirlerim altüs oldu anlıcan ama bundada bi hayır vardır diyorum bakalım artık
tabi cnm bunda da vardır bi hayır. benim bikaç tanıdığımın çocukları olmuodu 8 senedir falan dişleri iltihaplandı senin gibi ve antibiotik kullandılar ertesi ay bide baktılar ki hamile kalmışlar. hemde ikisininde peşpeşe oldu. belki seninde iltihaplı yerlerin varsa kurumuştur. canını sıkma bunda vardır bi hayır öyle düşün bu arada da dua et
fovfov, moon_light16, rabiak, SMGE huu kızlarr yorum yokmu melekmi kocalarınız :))))))))))melek yüzlü şeytanmı yoksa :)))) ay sinirden gülüyorum kızlar kusura bakmayın..
tam zamanında sordun canım şimdi melek kocamla kavga ettik:)))))))))) size aynen katılıyorum bunlar ruhsuz maalesef:) ya kızlar ben şunu okudum nette ve aşılama yaptıran arkadaşıma da sordum.aşılama yapıldığı günden 10 gün sonra kanda çıkarmış.normal ilişkide de aynısıymıl.mesela nette bir bayan doktora sormuş.doktor da aynısını söylüyor.ilişkiden sonra 10.gün belli olurmuş.
tam zamanında sordun canım şimdi melek kocamla kavga ettik:)))))))))) size aynen katılıyorum bunlar ruhsuz maalesef:) ya kızlar ben şunu okudum nette ve aşılama yaptıran arkadaşıma da sordum.aşılama yapıldığı günden 10 gün sonra kanda çıkarmış.normal ilişkide de aynısıymıl.mesela nette bir bayan doktora sormuş.doktor da aynısını söylüyor.ilişkiden sonra 10.gün belli olurmuş.
kızlar ben hiçbir erkeğin melek olacağına inanmıyorum evet bizi seviyorlar da kızdıklarında kırıcı olmaktanda hiç çekinmiyolar mesela ben eşimle tartışırken bişey sölüyo o kadar kırılıyorum ki 5 dk sonra gelip benimle şakalaşıyo gönlümü almaya çalışıyo ben yüzüne bakmayıncada niye uzatıyosun diye yine ben suçlu oluyorum çünkü onlara göre o an söyledi geçti önemi yok anlık kızgınlık RUHSUZ kelimesi çok doğru bir tespit bizim kadar duygusal değiller onların içinde ruh yok :):) ama yinede onlarsızda yapamıyoruz o da ayrı :):):)RABİAK sende mi?:)))))) kızlar topiğin adı ruhsuz kocalarla kavga edenlerin yeri oldu
slm kızlar sanıyorum 12 ağustosta aşılama yaptıran 3 kişi olduk şu anda gülnihal, elif ve ben.. umuyorum ki üçümüzünde, en azından ikimizin, o da olmazsa birimizin tutar benim ilk aşılama olduğu için pek umudum yok bi de aşılamada spermde sorun varsa başarı şansı biraz daha yüksek diye duydum bi de pkolu bayanların genelde hep tuttuğuna tanık oldum bizimki sebepsiz kısırlık 13. günde test yapıp öğrenen arkadaşlar varmış bende dayanamam 13. de yaparım heralde
RABİAK MERABA SEN AŞILAMA MI OLDUN OLDUYSN NE ZAMAN OLDUNkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?