Ya turko bişey sorcam acayi yarın mı test yaptıracak ayy bide unutkanlık başladı bende
aynen canım ben bugün eşime 2. çizgiyi gördüm diyorum sabah akşamdan biraz tatsızdık ben unuttum heyecanımdan işte sabah öyle diyorum bana şimdi heyecanını benle paylaşma dedi azarladı uyudu düşüne biliyormusun halbuki başka zaman oda çocugu çok istiyordu bana bişey kaldırmıyordu bugün beni çok üzecek kelimeler kullandı hemde hamile olma ihtimalimin çok yüksek oldugunu bile bile bende seningibi agla babam agla sinirimden diyorm ha beni anla canım lüfen elimde degil hormonlardan çok gerginim lütfem diyorum yojk haklı onlar birde kaçgündür lazer amaliyatı oldu ona bakıyorum elimle yedirdim içirdim gözünü açma yasaktı erkek milleti nankör işte duygusuz
aynen canım ben bugün eşime 2. çizgiyi gördüm diyorum sabah akşamdan biraz tatsızdık ben unuttum heyecanımdan işte sabah öyle diyorum bana şimdi heyecanını benle paylaşma dedi azarladı uyudu düşüne biliyormusun halbuki başka zaman oda çocugu çok istiyordu bana bişey kaldırmıyordu bugün beni çok üzecek kelimeler kullandı hemde hamile olma ihtimalimin çok yüksek oldugunu bile bile bende seningibi agla babam agla sinirimden diyorm ha beni anla canım lüfen elimde degil hormonlardan çok gerginim lütfem diyorum yojk haklı onlar birde kaçgündür lazer amaliyatı oldu ona bakıyorum elimle yedirdim içirdim gözünü açma yasaktı erkek milleti nankör işte duygusuz
ewet canım acayide bende yarın test yapacaz yarın diyorum ya haber çok sende gideceksin dr degilmi
cnm ya çok üzüldüm bu erkek milleti böyle ya. sende yarın test yaptır inşallah pozitiftir içime öyle doğuyo. eşine de sonucu hemen söyleme
evet zaten hep onlar haklı ben hiç anlayamıyorum zaten hiç bi zaman haksız olduklarını görmedim. Yani onlar bizim hormonlarımızdaki değişiklikleri hiç anlayamıyolar inan çatlıycakmışım gibi ağlıyordum ilk mesajımı yazarken bugün. Napalım güzelim kendi kendimizin doktoru olucaz artık biz anlamalarını ilgilenmelerini bekledikce daha da sarpasarıyo işler. ya bide benim dezavantajım 6 yıllık evliyim ama hala gurbetteyim. Benim kimsem yok burda annem kardeşim izmirde arkadaşlarım izmirde herşeyim orda burda öyle yanlızlık çekiyorum ki bazen yani herşeyimi ona adamışım bırakıp gelmişim ama yine de gerginlik çıkaran huzursuz insan ben oluyorum. Üzme canını sende mümkün olduğunca sıkmamaya bak ben öyle yapıcam diyorum diyorum elimden gelmiyo ah şu hormonlarımız:)
Mrb kızlar moonlight ağrıların iyiye işaret ama en az 12 günün dolmadan kan testi yaptırma ayyyy hadi inşallah belkide bebeğin sana tutunmaya çalışıodur bende senn gibi çok ağrı çekmiştim
evet zaten hep onlar haklı ben hiç anlayamıyorum zaten hiç bi zaman haksız olduklarını görmedim. Yani onlar bizim hormonlarımızdaki değişiklikleri hiç anlayamıyolar inan çatlıycakmışım gibi ağlıyordum ilk mesajımı yazarken bugün. Napalım güzelim kendi kendimizin doktoru olucaz artık biz anlamalarını ilgilenmelerini bekledikce daha da sarpasarıyo işler. ya bide benim dezavantajım 6 yıllık evliyim ama hala gurbetteyim. Benim kimsem yok burda annem kardeşim izmirde arkadaşlarım izmirde herşeyim orda burda öyle yanlızlık çekiyorum ki bazen yani herşeyimi ona adamışım bırakıp gelmişim ama yine de gerginlik çıkaran huzursuz insan ben oluyorum. Üzme canını sende mümkün olduğunca sıkmamaya bak ben öyle yapıcam diyorum diyorum elimden gelmiyo ah şu hormonlarımız:)
valla bende öyle düşünüyorum ögrensemde merak edip soruşturana kadar söylemicem beni üzdü bugün yaptırdıgımdan haberi olmasın daha iyi biliyorum oda istiyor ama stresinden ne yaptıgını bilmiyor bu aralar ikimizin tedaviside üst üste geldi moraller düşük ama sabah çok heyecanlıydım eşim bana öyle davranınca söndüm..
ya cnm evet çok heycanlıyım yarını iple çekiorum eşimde nedese beğenirsin sonra gitsek olmaz mı diyo çıldırdım ya RUHSUZ ya bunların hepsi ruhsuz hiç heycan yok adamda
işin garibi çok sinirli ve gergin olmama ragmen ona karşı sabılı olabiliyorum kendimi yiyorum ama benim üstüme çok geliyor 2 gündür evde kadıngibi herşeyime karışıp sorun çıkmasını saglıyor resmen kavga aranıyor yarın inşallah işe başlıcak kurtulacam bee üyyff
ya cnm evet çok heycanlıyım yarını iple çekiorum eşimde nedese beğenirsin sonra gitsek olmaz mı diyo çıldırdım ya RUHSUZ ya bunların hepsi ruhsuz hiç heycan yok adamda
kalbimiz birmş aynı şeyi yazmışız:)))) bende bugün bzimkine hadi test yapmaya gidelim dedim yok dedi işi varmışş yaa
canım yarın inşallah pozitif sonucu alırsın. alıncada çok sevinceğini biliorum insan o sevinci eşiyle paylaşmak istior ama sen sevincini içinde yaşa onu pek önemsemiomuşsun gibi yap
hakkatten simge al birini vur ötekine:)
bende aynen öyle yapmayı düşünüyorum bacım öglen sonu bi geldi gittinmi dedi yok dedim birdaha aramadı bile gidip yaptırdınmı diye bırakacam omerak etsin ben içimde yyaşarım anneme falan söylerim tebbihlerim birde bu ayın 27 sine bizim evlilik yıldönümümüz kızlar yaa
cnm bırak ya hiç canını sıkma yarın kayınvalidene kızı bırakırsın hastaneye de idersin hamile haberini alır gelir bize yazarsın. kendini de bebeğini de üzme nasılsa geçecek bu günler
bebeginide yazmışsın okuyunca yüregim kaltı sanki ya tutmamışsa hayal kırıklıgı olur ama eşim böyle yaptıgı için acımam acımazzsamda yine ödesin o ignelerin parasını yine yaptırrım ne kafayı takacam o beni böyle düşünmedikten sonra kız ignelerim raporsuz alıyoruz pahalı tutuyor varya acımıcam alsın tekrar tutmamışsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?