Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hoşgeldin güzelim iyi o zaman asabilik gittiyse gerisi gelir biraz sonra başlar gönül almalar:)

bizimki ço fazla gönül almaz öyle onun dogru bildikleri dogrudur okadar bende ona uymalıyım öyle der bir iki sırnaştı agrım var dedim tadını aldırmadım gündüzün acısını çıkardım biraz :)) halbuki pekte agrım yoktu vee şuan uyudu :)))))

senin ki aynen benimki gibi yaw doğru bitane onun için oda yanlızca onun doğrusu sen konuşmuşsun konuşmamışsın ne farkeder dediğim dedik:)

benimde iştahım açıldı ewet buarada biraz sancılanmaya başladım yarın test yapmaya kalmadan hasta olmalı degilmiyim birde

yok canım ya ben sanmıyorum sen görmüşsün o ikinci çizgiyi artık. Yarın testini yaptır erkenden de güzel haberler ver bize yarın akşam gelince bakıp mutlu olayım bende:)

günaydın kızlarrr eşimi işe gönderdim sabahın bu saatinde test yapıyorum ee merak yatırmıyor adamı bana gülmeyin yaa

kızlar test yaparsanız sakın hemen atmayın bekliyorum sonradan çok çok azda olsa görebiliyorum 2.ciyiama bekleyince kızlar valla şimdede biraz belirmiş beni gene heyecan bastı bugün kan tahliline kesin gidiyorum sizzede yazarım

kızlarrr busaferde 3 çizgi olduikizmi ne :)))))))) şaka yavv nerde bende o şans:)))))))))))hele birini tutturmayı başaralımda önce:))) iyi yatın siz ben burda yanlız kaldım

kızlarr kırk kere baktım cubuga hoşuma gidiyor ilkkez görünce azda olsa baktıkça bakıyorumyaavv tüm uykum kaçtı

ama kızlar karnım adet olacakmış gibide tıngırdıyor eger hamileysem adet agrım geldi diye üzülmeyim bakın bendede şuan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…