inşallah ah o rüyalar yokmu :) inşallah bigün gerçek olcaklar sen içini ferah tut
hoşgeldin güzelim iyi o zaman asabilik gittiyse gerisi gelir biraz sonra başlar gönül almalar:)
hoşgeldin güzelim iyi o zaman asabilik gittiyse gerisi gelir biraz sonra başlar gönül almalar:)
bizimki ço fazla gönül almaz öyle onun dogru bildikleri dogrudur okadar bende ona uymalıyım öyle der bir iki sırnaştı agrım var dedim tadını aldırmadım gündüzün acısını çıkardım biraz :)) halbuki pekte agrım yoktu vee şuan uyudu :)))))
senin ki aynen benimki gibi yaw doğru bitane onun için oda yanlızca onun doğrususen konuşmuşsun konuşmamışsın ne farkeder dediğim dedik:)
turko iştahın açık mı bu ilaçlar sanırım iştahımızı açıyo ben sürekli yiyorum:)kullandığım progestan yaparmı acaba
benimde iştahım açıldı ewet buarada biraz sancılanmaya başladım yarın test yapmaya kalmadan hasta olmalı degilmiyim birde
yok canım ya ben sanmıyorum sen görmüşsün o ikinci çizgiyi artık. Yarın testini yaptır erkenden de güzel haberler ver bize yarın akşam gelince bakıp mutlu olayım bende:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?