Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
turko cnm hadi hayırlı olsun o çizgi gitgide koyulaşır. inşallah kanda da pozitif çıkar çok sevindim cnm ben zaten senden çok ümitliydim

smge eger hamileysem senden daha çok ayagımı sürüterek gelicem öteki arkadaşlarda arkamdan gelsin diyee sen fazla sürümemşsin ne kadar negatif haber aldık yaa bugün acayide test yaptıracak onu da merak ediyorummm canım ya

ya evet ya inşallah senden sonra herkesin hamile haberlerini alırız inşallah allah herkese bu duyguyu yaşatsın çok değişik bişey

ayyy cnm çok sevindim heycanlanmaz olur musun ikiside senin evladın heycanlanmaz mı inşallah hadi bakalım kanda da görünür inişallah

birde canım maddi manevi zorlu süreçlerden geçerek elde edildigi için bukadar heyecanlı oluyor bence kolay bulanlar ya daha ben hazır degil falanda filan diyenlerde var bak şu allahın işine diyorum bir yanda aldıranlar çok görenler bir yanda aylarca bebek hayaliyle uyuyup uyananlar çabalayanlar rabbim tüm isteyenlere versin hayırlısıyla banada saat birde gidecem

inşallah güzel haberler le dönersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…