bilmiyom ki canımsın aynı öncekiler gibi adet belirtilerim var[/QU
arada bişeyler oluyor onları saymıyorum mesela sahurda sol gogüs de agrı hıssetmeye basladım sabah gecmıstı ,sahurda karnım agrıdı oda gectı,hiç kalıcı bi agrım yok,yakında agrım yok dıye aglıcam valla zorla agrıtıcam bi tarafımı:) senın agrılar devamlımı?bide arada belım sancıyor gecıyor
cnm strese girme herkesin ağrısı olacak diye bişey yok
GÜLNİHAL senin test günün ne zaman?
arada bişeyler oluyor onları saymıyorum mesela sahurda sol gogüs de agrı hıssetmeye basladım sabah gecmıstı ,sahurda karnım agrıdı oda gectı,hiç kalıcı bi agrım yok,yakında agrım yok dıye aglıcam valla zorla agrıtıcam bi tarafımı:) senın agrılar devamlımı?bide arada belım sancıyor gecıyor
canık hem kasıkalrım sancılanıyo hem göğsüm devamlı ağrıyoor belimde ağrımaya başladı ama bende her ay olur bu ve sonrasında adet görürüm belkide yine adet olacağım
canım eger ben hamileysem bilki illede agrı olmayacak dmek benim kaç gündür agrılarım yok ilk 7.8. gün olmuştu adım atamadım yavaş yavaş geçti gitti gögüsüm biraz büyüdü agrımıyor ama rahatım yani
bugun catlama olalı 12 aşılama yaptıralıda 9. günüm canım,doktor jel verdı oda persembe gunu bıtıyor o bıtınce 2 gun hasta olmazsan gel bakalım dedı doktor . sence ne zaman yapsam cıkar doktora gitmeden?
canık hem kasıkalrım sancılanıyo hem göğsüm devamlı ağrıyoor belimde ağrımaya başladı ama bende her ay olur bu ve sonrasında adet görürüm belkide yine adet olacağım
herkesin bünyesi farklı herkeste ağrı olcak aynı şeyler olcak diye bişey yok hiç ağrısı olmayıp aşılaması tutanlarda var strese girme fazla
cnm zaten hamileyken adet sancıları çekiosun belkide aşılaman tutmuştur sen ne zaman öğrenecen sonucu
kızlar ben 1 de eger gelmişse testi yapan gidecem 1 saat kaldı bugün cuma bu arada cumanız mubarek olsun... biraz hatimimden okuyup gidecem bana dua edin kızlar giderken yine girerim buraya
inş agrısızda olur genelde herkesın agrısı oluyor oyle hamıle oluyor o yuzden uzuldum bende,ama ben hasta olurkende hiç anlamam hasta oldugumu belkı o yuzdenmı agrım olmuyor?
gülnihal bence agrım sızım yok diye üzülme herkeste vücut aynı tepkileri vermeye bilir mesela benimde aşılamadan sonra kasıklarım da agrım oldu gögüslerime dokunamıyodum ama sonuç negatif çıktı sen bence agrı olmasını bekleme canım daha dogrusu aklını agrılara yogunlaştırma bu arada test günün ne zaman ?
benim ağrılarım çok olduğu için ben 13. gün baktırdım benim doktorumda 15 gün sonra demiştidoktor bana 15 gün sonra belli olur dedi oda ayın 27 falan oluyo zaten ben ayın 12 sinde aşılama yapıldım
peki bu jelı kullanırkende baktırabılırmıyım kanda sonucları etkılermı?
SLM KIZLAR bılıosunuz salı başlamıstım yıne iğnelere bgn ilk kontrole gıttım gecen ay sağdaydı şimdi soldaymış gelişen yumurtalar 2 tane 10 mm olmus pazartesi tekrar gıtcem bakalım
mimoza hosgeldın canım benım test gunum salı sanırım salı günü 14. gunum olacak ama alttan jel kullanıyorum onu kullanmaya devam ederken kanda baktırsam olurmu bılemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?