Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

13._14. gün kanda baktırırsan belli olur sonucun benim ağrılarım 10. gün başladı

inş agrısızda olur genelde herkesın agrısı oluyor oyle hamıle oluyor o yuzden uzuldum bende,ama ben hasta olurkende hiç anlamam hasta oldugumu belkı o yuzdenmı agrım olmuyor?

kızlar ben 1 de eger gelmişse testi yapan gidecem 1 saat kaldı bugün cuma bu arada cumanız mubarek olsun... biraz hatimimden okuyup gidecem bana dua edin kızlar giderken yine girerim buraya

kızlar ben 1 de eger gelmişse testi yapan gidecem 1 saat kaldı bugün cuma bu arada cumanız mubarek olsun... biraz hatimimden okuyup gidecem bana dua edin kızlar giderken yine girerim buraya

hadi cnm görüşürüz güzel sonuçlarla dönersin inşallah ben de gece gelirim büyük bi ihtimalle gelince yazarım

inş agrısızda olur genelde herkesın agrısı oluyor oyle hamıle oluyor o yuzden uzuldum bende,ama ben hasta olurkende hiç anlamam hasta oldugumu belkı o yuzdenmı agrım olmuyor?

evet canım bedenin neye alışmışsa ondan idrarın rengi koyu olacak heralde benimki acık ama gerci cok su içiyorum karpuz yiyorum nerdeyse günde 4 litre su içiyorum canım

SLM KIZLAR bılıosunuz salı başlamıstım yıne iğnelere bgn ilk kontrole gıttım gecen ay sağdaydı şimdi soldaymış gelişen yumurtalar 2 tane 10 mm olmus pazartesi tekrar gıtcem bakalım

doktor bana 15 gün sonra belli olur dedi oda ayın 27 falan oluyo zaten ben ayın 12 sinde aşılama yapıldım
benim ağrılarım çok olduğu için ben 13. gün baktırdım benim doktorumda 15 gün sonra demişti
peki bu jelı kullanırkende baktırabılırmıyım kanda sonucları etkılermı?

bence baktırabilirsin 13 veya 14. gün falan sen kanda bi baktır bence

mimoza hosgeldın canım benım test gunum salı sanırım salı günü 14. gunum olacak ama alttan jel kullanıyorum onu kullanmaya devam ederken kanda baktırsam olurmu bılemıyorum

SLM KIZLAR bılıosunuz salı başlamıstım yıne iğnelere bgn ilk kontrole gıttım gecen ay sağdaydı şimdi soldaymış gelişen yumurtalar 2 tane 10 mm olmus pazartesi tekrar gıtcem bakalım

hadi gözzün aydın canım ikiside tutar inşallahh...iki bebebkle rezil olasın emi allahh ikisi birden bagırır genede güzel olur yavv

mimoza hosgeldın canım benım test gunum salı sanırım salı günü 14. gunum olacak ama alttan jel kullanıyorum onu kullanmaya devam ederken kanda baktırsam olurmu bılemıyorum

canım benim bildigim 12.ve 14. günde belli oluyormuş pazartesi yaptır istersen canım kanda çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…