- 13 Mayıs 2010
- 767
- 316
- 628
ayyy ne güzel inşallah bizlerde yasarız o duyguyu sen ne zaman aşılam ayapıldın canım birde nezaman idrar testi yaptırdın merak ediyorum da
kalp atışları sanırım 5 haftalıkken duyuluyordu
inşallah cnm sen bilirsin kalp atışlarını duyabilir miyiz?
turkooooo coook sevındımm canımm şimdii benım dualarınıza ıhtıyacım var adanaya gıdıoz tüp bebeğe karar vermiştik yaa ama bı sure gıremeyecem annemlerde net yook haber vereyım dedımm dua edınn noooluurr benım ıcındee cok yoruldum artıkk rabbım benımde göbüşüme koysun meleğimi öptumm hepınızı
simge canım aşılamadan kac gün sonra test yapıldın idrar testi canımk merak etim de mesela idrarının rengi nasıldı hamilelik belirtilerin varmıydı yada adet olcaka gibi belirtilermi vardı lütfen yazarmısın
turkooooo coook sevındımm canımm şimdii benım dualarınıza ıhtıyacım var adanaya gıdıoz tüp bebeğe karar vermiştik yaa ama bı sure gıremeyecem annemlerde net yook haber vereyım dedımm dua edınn noooluurr benım ıcındee cok yoruldum artıkk rabbım benımde göbüşüme koysun meleğimi öptumm hepınızı
gülnihal adet belirtilein varmı
galiba onu sonra duyacaksın yanlış hatırlamıyorsan onu birdahaki sefere çagırır
adet tarihim geçtikten sonra idrar da pozitif çıktı benim. idrarım şu anda koyu. çok çıkıorum idrara ben çok ağrılar çektim sabahlara kadar uyumuyodum ağlamaktan son 3-4 gündür uyuyorum. tuvalete gitmekten vakit bulabilirsem
elifcim bende hiç tık yok ya ,hiç bir belirti hissedemiyorum sen nasılsın varmı sende bişeyler?
sen hamilesin cnm bence bide kanda çıksın için iyice rahatlar merak etmesmge benim idrarımda koyu bakalım ne çıkacak bugün kızlar benim dün çatlatmayı vurunalı 14. gündü ve biraz 2. çizgiyi görür gibi oldum bugünde gördüm vallaa günümün geçmesini bekleyemedim ben
smge benim idrarımda koyu bakalım ne çıkacak bugün kızlar benim dün çatlatmayı vurunalı 14. gündü ve biraz 2. çizgiyi görür gibi oldum bugünde gördüm vallaa günümün geçmesini bekleyemedim ben
bilmiyom ki canımsın aynı öncekiler gibi adet belirtilerim var
bilmiyom ki canımsın aynı öncekiler gibi adet belirtilerim var[/QU
arada bişeyler oluyor onları saymıyorum mesela sahurda sol gogüs de agrı hıssetmeye basladım sabah gecmıstı ,sahurda karnım agrıdı oda gectı,hiç kalıcı bi agrım yok,yakında agrım yok dıye aglıcam valla zorla agrıtıcam bi tarafımı:) senın agrılar devamlımı?bide arada belım sancıyor gecıyor
adet tarihim geçtikten sonra idrar da pozitif çıktı benim. idrarım şu anda koyu. çok çıkıorum idrara ben çok ağrılar çektim sabahlara kadar uyumuyodum ağlamaktan son 3-4 gündür uyuyorum. tuvalete gitmekten vakit bulabilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?