Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayyy ne güzel inşallah bizlerde yasarız o duyguyu sen ne zaman aşılam ayapıldın canım birde nezaman idrar testi yaptırdın merak ediyorum da

amin cnm allah hepinize nasip eder inşllah.tatlım 27 temmuzda aşılamam yapıldı 10 ağustosta kan da çıktı. adet günüm geçtikten sonra idrar da çıktı benim

turkooooo coook sevındımm canımm şimdii benım dualarınıza ıhtıyacım var adanaya gıdıoz tüp bebeğe karar vermiştik yaa ama bı sure gıremeyecem annemlerde net yook haber vereyım dedımm dua edınn noooluurr benım ıcındee cok yoruldum artıkk rabbım benımde göbüşüme koysun meleğimi öptumm hepınızı

inşallah cnm sen bilirsin kalp atışlarını duyabilir miyiz?

simge canım aşılamadan kac gün sonra test yapıldın idrar testi canımk merak etim de mesela idrarının rengi nasıldı hamilelik belirtilerin varmıydı yada adet olcaka gibi belirtilermi vardı lütfen yazarmısın

hadi cnm inşallah senin için hayırlısı olur. inşallah hamiile haberlerinle geri dönersin

adet tarihim geçtikten sonra idrar da pozitif çıktı benim. idrarım şu anda koyu. çok çıkıorum idrara ben çok ağrılar çektim sabahlara kadar uyumuyodum ağlamaktan son 3-4 gündür uyuyorum. tuvalete gitmekten vakit bulabilirsem

yolun açık olsun kardeşim inşallah güzel haberler le ve ebebişinle geri dönersin dualarımız seninle kendini çok özletme buradaki arkadaşlarını habersiz koyma canım allah yar ve yardımcın olsun şansın boll olsuuuuuunn döndüğünde bebegin senle olsuuuuuuuuuuunnnnnnnnnn amiiiiiiiiinnnnnnnnn

smge benim idrarımda koyu bakalım ne çıkacak bugün kızlar benim dün çatlatmayı vurunalı 14. gündü ve biraz 2. çizgiyi görür gibi oldum bugünde gördüm vallaa günümün geçmesini bekleyemedim ben

sen hamilesin cnm bence bide kanda çıksın için iyice rahatlar merak etme

canım bence hayırlı olsun sen hamilesin eğer silik bile cıksa ilerleyen günlerde belirginleşir o cizgi

simgeciğim ilk hatırlıyormusun ilk idrar tesini yaptığında idraraın kırmızıya yakınmıydı yoksa koyu sarımıydı yazarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…