canım benim bildigim 12.ve 14. günde belli oluyormuş pazartesi yaptır istersen canım kanda çıkar
kıslar ben dün doktorumu aradım dedim ben adet gördüm hocam sanrım benim aşılama tutmadı bana bugün için test yaptırmamı söyledi bende sabah gittim kan verdim benim anlamadım doktorum hala benden ümitli bide progestanı kullanmaya devam et dedi ama öyle yogun bi kanamamda yok genelde benim adetlerim böyle başlar ama ne biliym kafam karıştı sonuç 4 de belli olacak hadi hayırlısı bakalım
ayy canım ne güzel bi süpriz olur eger varsa bizim gelinde hamileyken yogun kanamaları oluyordu bende aradım 2de gel dedi testi yapacak kişi saat 2 de gidecem geri be sabahın köründe başladım daha yaptıramadım gitti şu testi
canım sen hamilesin inşallh ben biraz rüya taibirleyebiliyorum yüzük bebektir şekerim opuyorumnanaktan bende 4 vy 5 gün önce küçük altınlarla çerçeve olmuş bilezik taktımkaydirigubbakcemile2 hadi hayırlısı
canım sen hamilesin inşallh ben biraz rüya taibirleyebiliyorum yüzük bebektir şekerim opuyorumnanaktan bende 4 vy 5 gün önce küçük altınlarla çerçeve olmuş bilezik taktımkaydirigubbakcemile2 hadi hayırlısı
ins bizde bu gece yuzuk bilezik bişeyler görürüz.
:)
iki tane altın yüzük takmıştı yeniydi çok güzeldi netten baktım tabiri çocukmuş bilmiyorum ki canım işte 2de gidecem kan testine bugün sabah erkenden beri kısmet olmadı gitti yaptırmak aradım 2 de gel dedi
ins bizde bu gece yuzuk bilezik bişeyler görürüz.
:)
sen aşılamamı yaptırmıştın canım kaçıncı günün
inşallah bizde kendimizi bu gece ruyalarımızda kuyumcu da görürrüz:) ozaman garanti hamıleyız demektırdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
inşallah bizde kendimizi bu gece ruyalarımızda kuyumcu da görürrüz:) ozaman garanti hamıleyız demektırdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bana 2 gün üst üste yapılmıştı biri dün olmuştu biride bugün yani 1 hafta oldu bende haftaya test günüm var bana daha ama sabırsızlanıyorum
valla benze işte zar zor 15. güne geldim çatlatma yapılalı 15. gn bugün benimki aşılamadegil normal deneme
o güne gelmenin dARISI BİZE HİÇ BELİRTİN VARMI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?