Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kıslar ben dün doktorumu aradım dedim ben adet gördüm hocam sanrım benim aşılama tutmadı bana bugün için test yaptırmamı söyledi bende sabah gittim kan verdim benim anlamadım doktorum hala benden ümitli bide progestanı kullanmaya devam et dedi ama öyle yogun bi kanamamda yok genelde benim adetlerim böyle başlar ama ne biliym kafam karıştı sonuç 4 de belli olacak hadi hayırlısı bakalım

ayy canım ne güzel bi süpriz olur eger varsa bizim gelinde hamileyken yogun kanamaları oluyordu bende aradım 2de gel dedi testi yapacak kişi saat 2 de gidecem geri be sabahın köründe başladım daha yaptıramadım gitti şu testi

canım sen hamilesin inşallh ben biraz rüya taibirleyebiliyorum yüzük bebektir şekerim opuyorumnanaktan bende 4 vy 5 gün önce küçük altınlarla çerçeve olmuş bilezik taktımkaydirigubbakcemile2 hadi hayırlısı

iki tane altın yüzük takmıştı yeniydi çok güzeldi netten baktım tabiri çocukmuş bilmiyorum ki canım işte 2de gidecem kan testine bugün sabah erkenden beri kısmet olmadı gitti yaptırmak aradım 2 de gel dedi

sen aşılamamı yaptırmıştın canım kaçıncı günün

gülnihal ve turko inşallah bu 2.denemem tutar bende herşey yolunda ama işte eşimin spermlerınde yavaşlılık var bakalım keçi boynuzu pekmezı yedırıorum umarım işe yarar:)

canım hadi hayırlısı canım hamilesindir inşallhalkisalkisalkis

bana 2 gün üst üste yapılmıştı biri dün olmuştu biride bugün yani 1 hafta oldu bende haftaya test günüm var bana daha ama sabırsızlanıyorum

valla benze işte zar zor 15. güne geldim çatlatma yapılalı 15. gn bugün benimki aşılamadegil normal deneme

turkocum bende geçen hafta yüzüklerle ugraşmıştım rüyamda elimde küçük küçük liralar vardı ne biliym ben hiç bu şekilde yormamıştım hayır olsun inşlhh

o güne gelmenin dARISI BİZE HİÇ BELİRTİN VARMI

ilk hafta çok agrılarım oldu sonra geçti şimdi uyandıgımda ve ara ara midem bulanıyor geçiyor birde belim agrıyor biraz gögüslerim dolgunlaştı biraz ama agrımıyor akıntımda yok ama işte 2 gündür gördüğüm 2. çizgi beni umutlandırdı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…